Dinamik Görüntü Resimleri (80 Tane)
Gerekli Program dosyanın İçindedir
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİşte bir bomba daha! Toplam 22 Adet Dinamik Avatar.
Yine her biri ayrı klasörde önizlemeli olarak siz değerli üyelerimizin beyenisize sunulmuştur.

Bilmeyenler kısaca açıklayayım; yolladığınız simile ye göre (örnek:

- - gibi) değişik ifadelere karşılık avatarınızdaki resim değişme gösterir. üzülür,gülümser,güler vs.
Gerçekten eğlenceli ve çok renkli karaklere sahip bir dinamik avatar paketidir.
Kurulum: her klasörlerin içinde dosyaya ait "install" dosyası vardır. siz sadece instal deyip çıkan pencerede dosya üzerine tıklayıp "install" butonuna basmanız yeterli olacaktır..
HEMEN YÜKLE!Birbirinden müthiş yine tam 15 adet dinamik arkapalan.. Aynı özeni bu paylaşımdada gösterdim ve yine ön izlemeli hazırladım..
Kurulum: her klasörlerin içinde dosyaya ait "install" dosyası vardır. siz sadece instal deyip çıkan pencerede dosya üzerine tıklayıp "install" butonuna basmanız yeterli olacaktır..
HEMEN YÜKLE! Süper Dinamik Arka Planlar
Birbirinden müthiş tam 15 Adet dinamik arkapalan..
Arkapalanları yüklemeden önce görebilmeniz için her bir dinamik arka plan için ayrı klasörler oluşturup içerilerine ön izleme resimlerinide ekledim. bu beni biraz uğraştırdı ama olsun! amacımız hizmet değilmi?

kurulumları gayet basittir, her klasörlerin içinde dosyaya ait "install" dosyası vardır. siz sadece instal deyip çıkan pencerede dosya üzerine tıklayıp "install" butonuna basmanız yeterli olacaktır..
Devamı gelecek, beni izlemeye devam edin
HEMEN YÜKLE!