06 Eylül 2008, 20:14:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Admin kardeslerim benim bu mesaj size  (Okunma Sayısı 517 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« : 20 Şubat 2008, 16:26:47 »

Üsenmedim 45 sayfalik Full programlara baktim.Baktiklerim arasinda 50 küsür kirik link buldum.Ucurun sunlari lütfen Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap isimlerini kirik linkler forumunda yazdim.Yalandan yere yer kaplamasinlar forumda.simdiden tesekkürLer..

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2008, 22:50:24 »

İlglenen oldu mu acep admin arkadaslardan¿

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2008, 12:22:47 »

Bence Görüne Oki Kimse Fazla Önemsemiyor Bende Okadar Yazdım Hatta Kırık Forıumda Dedimki Düzeltikce Burayada Yazınki Nezamanlar Nereye Baktınzı Bizde Bilelim Dedik Ama Kimseden Ses Çıkmadı ....
multimedia

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Administrator
Süper Üye

Rep Puanı +61/-1

E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2008, 12:36:52 »

Üsenmedim 45 sayfalik Full programlara baktim.Baktiklerim arasinda 50 küsür kirik link buldum.Ucurun sunlari lütfen Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap isimlerini kirik linkler forumunda yazdim.Yalandan yere yer kaplamasinlar forumda.simdiden tesekkürLer..

1 tane bile düzeltmek için çabaladın mı?

Bak, doğan ölür; ondan, eser olarak, söz kalır; sözünü iyi söyle! ölümsüz olursun. Kutadgu Bilig / Yusuf Has Hacip
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2008, 12:52:33 »

Bulmakta Bir Emek DEĞİLMİ Arkadaşım Yani İlgilenmek Güzel Değilmi Bir ÇOK Kullanıcı Gibi Sadece Download Etsede Hiç Birşey Yazmasa Dahamı İyi Bence Teşekkür İletilmesi Gerekirken Çıkışmak yanlış Diyorum ....
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2008, 12:56:11 Gönderen: Raistlin » Logged
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-163

__.............__

« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2008, 12:57:09 »

Bence kırık linkleri bulmak güsel bişiy, ama bunları düzeltmek daha bi güsel olur diyorum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
multimedia

Administrator
Süper Üye

Rep Puanı +61/-1

E-Posta
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2008, 12:58:09 »

Bulmakta Bir Emek DEĞİLMİ Arkadaşım Yani İlgilenmek Güzel Değilmi Bir ÇOK Kullanıcı Gibi Sadece Download Etsede Hiç Birşey Yazmasa Dahamı İyi Bence Teşekkür İletilmesi Gerekirken Çıkışmak yanlış Diyorum ....

kim çıkıştıki benmi...ben sadace kırık link var bak bakalım google bunla alakalı yazı varmı belki düzeltme imkanında vardır diyorum...

Bak, doğan ölür; ondan, eser olarak, söz kalır; sözünü iyi söyle! ölümsüz olursun. Kutadgu Bilig / Yusuf Has Hacip
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2008, 00:13:52 »

Ya 50 küsür forumun hangi birini düzelteyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 46 sayfalik forumu gezdim hic üsenmedim ve hepsini tek tek kirik linkler kismina yazdim.Bu da emek ama di mi Gülümseme Millet birak bilidirmeyi tesekkür etmekten aciz.Ben sadece sizlerin yükünü hafifletmek istedim.Forum kirik linklerle cöpe dönüsmesin istedim.Bu da bi emek di mi ama!..

multimedia

Administrator
Süper Üye

Rep Puanı +61/-1

E-Posta
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2008, 00:33:38 »

Ya 50 küsür forumun hangi birini düzelteyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 46 sayfalik forumu gezdim hic üsenmedim ve hepsini tek tek kirik linkler kismina yazdim.Bu da emek ama di mi Gülümseme Millet birak bilidirmeyi tesekkür etmekten aciz.Ben sadece sizlerin yükünü hafifletmek istedim.Forum kirik linklerle cöpe dönüsmesin istedim.Bu da bi emek di mi ama!..

gerek kalmadı düzelttik biz gerekenleri....düzeltildi bütün linkler..

©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2008, 01:00:54 »

Saolun.Daha evvel su link icin sormustum o noldu¿
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.besnihaber.com/forum/programlar-programlar-winamp-office-2007-kaspersky-key-photoshop/cesit-cesit-son-surum-programlar-t7383.0.html;new

Fairy bunu kapatmisti sanirim.Oysa calisiyordu sadece icindeki bir programin 2. parti calismiyordu.Bakabilir misin lütfen.Bir de sen elite anti trojan diye forum acmissin ve full demissin ama o exe dosyasi.Nasil full oluyor yani seriali ya da crack yok orda

multimedia

Administrator
Süper Üye

Rep Puanı +61/-1

E-Posta
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2008, 01:42:54 »

Saolun.Daha evvel su link icin sormustum o noldu¿
http://www.besnihaber.com/forum/programlar-programlar-winamp-office-2007-kaspersky-key-photoshop/cesit-cesit-son-surum-programlar-t7383.0.html;new

Fairy bunu kapatmisti sanirim.Oysa calisiyordu sadece icindeki bir programin 2. parti calismiyordu.Bakabilir misin lütfen.Bir de sen elite anti trojan diye forum acmissin ve full demissin ama o exe dosyasi.Nasil full oluyor yani seriali ya da crack yok orda

bana linkini ver hangi konu ayrıca o konuyu fairy silmiş...

©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2008, 01:51:34 »

Evet dedim ya Fairy silmis komple forumu diye oysa calisiyordu sadece icindeki programlardan birinin linki bozuktu.O forumu geri getirmek mümkün degil mi¿ yani silindi mi gidio mu¿Hem kontrol etmeden ya da yenilemek yerine neden sildi ki yahu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu arada link ver demissin sanirim Elite anti trojani kastediyorsun iste bu
http://www.besnihaber.com/forum/guvenlik/anti-trojan-elite-v385-full-no-rapid-t6934.0.html

full demissin ama bu exe dosyasi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!