gelenyol
.

Rep Puanı +1483/-163
__.............__
|
 |
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2008, 16:46:34 » |
|
Ok işte bencede öyle, sonuçta çürüyüp gideceğine birşeyler için kullanılsa dahada ii olur deilmi ya. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
©h@]{o
.

Rep Puanı +1652/-48
YakLasim herseydir!..
|
 |
« Yanıtla #26 : 18 Şubat 2008, 17:02:22 » |
|
Tek kelime ile igrencsiniz diyecem kabaca olacak!.. Yahu sen cift karakterli falan misin anliyamadim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bi foruma yazdigin yorum digerlerini tutmuyor.Senin vicdanin nasil bir canlinin aci ceke ceke öldürülmesine gözyumabiliyor ve bu normal diyebiliyorsun¿ Nerde vicdan merhamet¿ ALLah'in verdigi cani ondan baskasi alamaz.Anca zaruri durumlarda alabilirsin o da en acisiz sekilde.Bu hem keyfi bisey hem de iskence eder gibi hayvanlari öldürmekteler.Sence bu normal mi¿
|
|
|
|
|
|
Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
gelenyol
.

Rep Puanı +1483/-163
__.............__
|
 |
« Yanıtla #27 : 18 Şubat 2008, 17:12:23 » |
|
Kardeş bak şimdi diyosun ya sen çift karakterlimisin nemisin. Ben diyorumki Bu bir forum sitesi burada açılan tüm konulara cvp verme hakkına sahibim, yorum yapma hakkına sahibim, Ben bu konuda yorum yapmışsam burada yaptığım yorum senin görüşüne ters düşüyorsa, gayet normaldir. Ha farzet ben burada kötü bi yorum yapmışımdır, diğer bir konudada İslami birşeyden bahs etmişmdir. Sen kalkıpta bu iki yorumuma dayanaraktan bana iki karakterlisin diyemezssin. Benim görüşüm böyle istediğim konuya istediğim şekilde cvp yazarım, tabiki ahlak sınırlarını aşmıyacak şekilde... Anladınmı. Bu arada Burada yazdığını kopyalıyıpta diğer konuya yapıştırmaktansa, biraz daha acziyetinden vazgeçip yorum yazarsan daha ii olur. İki konuyada aynı msj yazman hiçte normal deil...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2008, 17:14:06 Gönderen: gelenyol »
|
|
|
|
|
©h@]{o
.

Rep Puanı +1652/-48
YakLasim herseydir!..
|
 |
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2008, 17:18:15 » |
|
İki forum da ayni icerikteydi.aklini kullan pratik ol ne diye ayni seyleri yazacaksam hamal gibi iki kere yazayim  Cok enteresansin!..Neyse uzatmaya gerek yok arkadasim.Sadece bu kadar merhametsiz olman bana cok ters geldi hepsi o!..Unutma ki merhamet etmeneye ALLah da merhamet etmez!..
|
|
|
|
|
|
Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
gelenyol
.

Rep Puanı +1483/-163
__.............__
|
 |
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2008, 17:21:06 » |
|
Ok anlayışlı çıktın teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
©h@]{o
.

Rep Puanı +1652/-48
YakLasim herseydir!..
|
 |
« Yanıtla #30 : 18 Şubat 2008, 17:33:15 » |
|
Ne demek arkadasim  anlayisli olmanin kalp kirmanin ne sana ne bana faydasi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelenyol
.

Rep Puanı +1483/-163
__.............__
|
 |
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2008, 17:37:35 » |
|
Aynen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cezmiyilmaz
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2008, 00:38:09 » |
|
boylelerıne deil satış izni yaşama izni bile vermiceksin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
©h@]{o
.

Rep Puanı +1652/-48
YakLasim herseydir!..
|
 |
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2008, 01:37:47 » |
|
Evet aynen katiliyorum..Bunlara insan demeye bile gelmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolayn
|
 |
« Yanıtla #34 : 14 Mart 2008, 02:40:29 » |
|
eziyet..destek verenlerde ayrı bir eziyet veriyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
SAVAŞLAR İSTEDİĞİNİZ YERDE BAŞLAR ANCAK BİTİRMEK SİZE KALMIŞ BİR ŞEY DEĞİLDİR..!
|
|
|
kumtanesi_123
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #35 : 26 Nisan 2008, 10:59:52 » |
|
Hayretle izledim canlı canlı hayvanların derisini yüzüyorlar. iyne yapıp öldürsünler yada ölü hayvanlardan alsınlar canlı canlı bi hayvanın derisini yüzmek nedemek ya beyin özürlü mü bunlar ya da ruhsuz robotmu nedir anlayamadım hayretle izledim.insanız nihayetinde duygularımız var.aklımız fikrimiz var hayvanlara bile bile zulm ediyorlar.bunu yapanlar duygusuz ruhsuz insan kılığında olan robotlar olmalı,hayvan bile demiyorum hayvanlarda bile merhamet var.aslanlar bile avlarını parçalamadan önce öldürüyor boynundan öldürücü darbe yaparak.içimden birşeyler koptu gitti zavallı hayvancıklar,izlediğim görüntüler aklımdan kalbimden silinmez ki.hergün kaç tane hayvanın canı yanıyor kimbilir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HASSSANNN
Yeni Besnili
Rep Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #36 : 28 Nisan 2008, 00:18:50 » |
|
Ok işte bencede öyle, sonuçta çürüyüp gideceğine birşeyler için kullanılsa dahada ii olur deilmi ya. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.: ya olede arkadaslear herşeyin bi usulü adabı vardır deilmi bi hayvan canlı canlı kolu bacagı kesilip daha canı çıkmadan derisi yüzülürmü be yaaa yazık günah be diğer arkadaslarında dediği gibi milletin iki kurusluk zevkinin ben ....... neyse herkesin fikrine saygımız vardır fakat biraz insanca füdüşünelim lütfen canice bişey bu yaaa yazık günah hem onlar daha canlı arkadaslar ölmüşde kenarda bi yerde çürümeyi bekleyen leş parçası deil derileri zaten şimdilik onlara lazım boşa felan gittiğide yokkkkResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SheqiL53
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
SheqiL53
|
 |
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2008, 13:16:27 » |
|
BunLar Adam DeğiLkı¿BunLAr ne yApTıkLarını ZanneDıoLar Kı?BayanLAr KurK aLırkEn BunLarı ızLeyınDe sonra ALın TMmı¿EğerİZlemedySen SAkın ALma NAsıL isKence YapıoLar VIcDansızLArResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
SheqiL53¿Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
9362080647
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2008, 19:44:43 » |
|
Bunu yapanlarda bu kürkleri alıp giyenlerde birer Küfür Yok ! adi şerefsiz Küfür yok!lerdir...... ((kim nederse desin kim ne yaparsa yapsın ben dayanamayacağım))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan175
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #39 : 20 Haziran 2008, 11:44:49 » |
|
Arkadaşlar bu nasıl bir vicdan anlamıyorum bizim burdan tüylerimiz diken diken oluyor..Bunu yapanlarda hiç mi insanlık yok canlı canlı hayvanları doğruyolar bari bi ilaç la falan zehirleseler ..İşte arkadaşlar cennet,cehennem böyle insanlarla diğer insanları ayırt etmek için kurulmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyupcanince
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #40 : 21 Haziran 2008, 21:01:12 » |
|
Bunu yapanlar insan olamaz ...Allah belalarını versin.O da bir can.İnşallah cehennemde o acıların 100 katını yaşrlar .................... çocukları...Bayanlara sesleniyorum kürk almayarak bu canileri protesto edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kokakola92
Jr. Member

Rep Puanı +9/-2
|
 |
« Yanıtla #41 : 23 Haziran 2008, 17:49:27 » |
|
allah bunlarin cezasini versin arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamsahra
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #42 : 07 Temmuz 2008, 14:10:34 » |
|
HIRRA ve GELENYOL' A ALLAH İKİNİZEDE AKIL İHSAN ETSİN. GELENYOL; BUNUN NERESİ NORMAL ,? ACABA SEN NE KADAR NORMAL SİN Kİ BU ŞEKİLDE YORUMLAYABİLİYORSUN OLAYI. HIRRA; YA BU KADAR BASİT BİR CÜMLE DUYMADIM HAYATIMDAé ÇÜRÜYECEĞİNE KULLANSINLAR" İYİ MİSİN SEN? O HAYVACAĞIZLARI KÜRK SEVDASINA ÖLDÜRÜP NESLİNİ TÜKETİYORLAR, HAYVAN ECELİYLE ÖLMÜYORKİ ALIP KÜRKÜNÜ KULLANASIN! SİNİRLERİM BOZULDU RESMEN!BU NE YA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelenyol
.

Rep Puanı +1483/-163
__.............__
|
 |
« Yanıtla #43 : 07 Temmuz 2008, 17:29:09 » |
|
Allah Cümlemize Akıl İhsan Etsin. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2008, 13:44:16 Gönderen: gelenyol »
|
|
|
|
|
|