20 Ağustos 2008, 16:58:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Anket
Soru: Tessekkur butonu eklensınmı _?
evet - 10 (83.3%)
hayir - 1 (8.3%)
cekimser - 1 (8.3%)
Toplam oy: 12

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Benim de önerim :)anket e katil  (Okunma Sayısı 359 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« : 18 Şubat 2008, 22:34:04 »

Bir arkadasimiz demis ki;Tesekkür butonu koyalim mi siteye.Ben de diyorum ki; Bence tesekkür edecek olan zaten tesekkür cevabi yaziyor o butona falan bakmaz.Bence acilan foruma her cevap yazildiginda o forumu acanin REP puanlarina bir puan eklensin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bence mantikli ve de tesvik eidici birsey olur.
   Bir diger tavsiyem de bunun kontrolu zor ama olsa süper olur.Acilan forumlar güncellenmeden evvel adminler tarafindan incelensin,eger uygunsa forumlara konsun.Millet sacma sapan forumlar aciyor,programlar koyuyor.Yalandan yere forumda yer kapliyor bunlar.Bu siteyi acalara emegi gecenlere ve de üyelere saygisizliktir bu.
   Ya sizce¿
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2008, 18:12:56 Gönderen: petlanton-46 » Logged

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
fairy

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Administrator
Hızlı Üye

Rep Puanı +5/-1

« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2008, 22:47:47 »

Rep olayının ne işe yaradını inan bu zaman kadar çözemedim ben arkadaşımResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
ama bir arkadaşımın sitesinide toplanan rep puanlarıyla online oyunlar oynanıyordu ve bu oyunlarda replerinden harcanıyordu buna karar verecek olan Korkmaz
acılan konuların yönetim tarafından incelenip yayınlanmasından bahsetsin arkadaşım bir gün içersinde onlarca konu açılıyor hepimiz çalışan insanların bunları inceleyip sunmak sanırım bizim için zor olur ve konular gecikir.Ama senin bu konuya yaklaşımınıda anladım ve haklısın gerekli gereksiz bir çok kunu açılıyor fakat üyelerin bu özgürlüğüne nekadar ambargo koyabiliriz bilemiyorum ve ne kadar başırılı oluruz bu konuda
önerin için teşekkür ederiz Değerlendirelecektir...
saygılarResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2008, 18:12:14 Gönderen: petlanton-46 » Logged
multimedia

Administrator
Süper Üye

Rep Puanı +61/-1

E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2008, 22:52:00 »

Tabiki öneriniz düşünülür. Bence ne rep nede puan nede mesaj sayısının önemi var. Önemli olan burda paylaşmak. Kırık linkmi var bizden beklenileceğine aransa bulunca yardımcı olunsa daha iyi olur. tşekkür butonu neden var forum kirliliğine engel olmak için. Ama sanırım bu butonda gereken görevi görmüyor.

Benim önerim ister görevi olsun ister olmasın bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak, kırık linkleri düzeltmek, saygılı olmak, gereksiz konu açmamak . Teşvik etmek için hiç birimizin repe ihtiyacı yok. Bildiklerimizi paylaşmak bence herkesin işine yarar ve onun teşviği, mutluluğu daha güzel. Geçen forumda kırık linkleri buraya topalayalım adminler bakılsın denilen bir konu vardı. Bence bu işler adminlerin deil hepimizin görevi. Forumun amacı paylaşmak. Paylaşmakda bildiklerimizi birbimize anlatmakla olur..

Teşekkür ederim.

Bak, doğan ölür; ondan, eser olarak, söz kalır; sözünü iyi söyle! ölümsüz olursun. Kutadgu Bilig / Yusuf Has Hacip
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008, 23:28:44 »

Haklisiniz arkadaslar zaten acilan forumlarin denetlenmesi isi baya zor bunun farkindayim.Benim kastim gereksiz froumlarla site dolmasin insanlar zaman harcamasin idi ama dediginiz gibi cok zor..Galiba burada is duyarlı kisilere düsüyor.Herkes üzerine düsen görevi yapsa bir cok sorun ortadan kalkar.REP paunlarinin bir fonksiyonu yok haklisin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap o yüzden zaten öyle bir öneri sundum.Yani o puanlar bi anlam kazansin.Elle süpersin ya da kötüsün diye tiklamak yerine farkli bir sekilde puanlandirilsa ve de bunlar bir ise yarasa diye düsündüm Gülümseme mesela belli bir REP puanini gecebilenler forum acabilsin ve de rep puanlamasi da o kisinin yaptigi download sayisina göre ya da yazdigi yorum sayisina göre artsa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Tabiki bunlar cogaltilabilir.Maksat olayi biraz daha eglenceli ve de kaliteli hale getirmek.Ama siz de haklisiniz burasi bir froum sitesi ve de free.O yüzden kontrol ve denetim cok zor.
  Ne denebilir ki herkes aklini basina alsin adam olsun,dogru düzgün forumlar acsin cevaplar yazsin yeter Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İsiniz zor Admin arkadaslarim.Allah sizlere kolaylik versin.Sizleri seviyor ve takdir ediyorum gercekten.

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008, 01:39:26 »

Evet ya arkadaslar gerçektende çok sor, burada açılan konular, kimin ne yazdığı ne yaptığı ne bileyim işte birsürü şey, bunları kontrol altına almak çok sor görünüyor. Bu konularla ilgilenenlerin Allah yardımcısıolsun. Öncedende denildiği gibi bu iş adminlikten, modluktan çok bizlerin işi yani forum kullanıcıların işi. Gerektiği yerde konu açmak ve ahlak sınırlarını aşmıyacak şekilde cvp yazmak gibi. Ozaman çok güsel olurdu. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2008, 02:00:14 »

Olur o da olur gelen yol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yeterki bizler isteyelim

omardmr

Süper Üye

Rep Puanı +20/-2

www.petlanton.com

petlanton46@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2008, 11:25:36 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
haber sitesinde ılk ızlenımlerım sıtedekı uyelerımız ole her tur konuyu begenmıyor bıraz nazlı ve yorum yapan belırlı arkadaslar var empatı yaparsak aslında bu konulara yomur yapmak ve tessekur etme sorunu kalmaz anket duzenledım tesskur butonuyla ılgılı umarım anket sonuclarına gore Korkmaz abı buton ısını cozer tamamen benım gorusumdur anket e katılalım lutfen
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2008, 12:58:38 Gönderen: multimedia » Logged

oyle bir hayata cattık ki.. siz hayat suren leşler sizi kim diriltecek..

Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2008, 11:53:43 »

Yaw ben konsun dedim en başta ©h@]{o biraz relax ol ya Gülümseme görüntü kirliliğnin önüne geçeriz hem sen ben yazıtoruzda yazmak yerine butonu tercih edenlerde çok
omardmr

Süper Üye

Rep Puanı +20/-2

www.petlanton.com

petlanton46@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2008, 18:13:45 »

arkadaslar anket e katılalım AKİf abi bu konu ıle ılgılı yorum beklıyorum

oyle bir hayata cattık ki.. siz hayat suren leşler sizi kim diriltecek..

©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2008, 22:49:59 »

Hayır bi kisi demis o da benim herhalde hehehe hadi millet hayir demeye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ya ne diye adminlere is cikartacaz.Tesekkür etmek isteyen zaten butona bakmaz ki yazar yazisini gecer.di mi ama Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

©MuSTaFa_61™

Global Moderator
.

Rep Puanı +11306/-231

mustafa_kayhan_ts@windowslive.com mustafakayhan@yahoo.com
E-Posta
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2008, 01:46:55 »

bu kadar iy bir site ve sürekli gelişen yeni paylaşımlara açık olan bir site bence en kısa zamanda yenilenmeli. Benim enn çok isteğim ise mesajın içeriği için mesaj yazılması...Üyelerin çoğu programı indiriyo saol, eline saglik gibi şeyler yazmıyo çok az görüyorum...Bunu en kısa zamanda korkma'a sölicem
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Burçlar Kadın Erkek This is my Google PageRank™ - SmE Rank free service Powered by Scriptme Webservis
PageRank Checker Computers Blogs - Blog Top Sites Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10 Arama
C# seotoplist
arkadaş Türkçe mirc Sohbet Aşk şiirleri
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!