Haklisiniz arkadaslar zaten acilan forumlarin denetlenmesi isi baya zor bunun farkindayim.Benim kastim gereksiz froumlarla site dolmasin insanlar zaman harcamasin idi ama dediginiz gibi cok zor..Galiba burada is duyarlı kisilere düsüyor.Herkes üzerine düsen görevi yapsa bir cok sorun ortadan kalkar.REP paunlarinin bir fonksiyonu yok haklisin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap o yüzden zaten öyle bir öneri sundum.Yani o puanlar bi anlam kazansin.Elle süpersin ya da kötüsün diye tiklamak yerine farkli bir sekilde puanlandirilsa ve de bunlar bir ise yarasa diye düsündüm

mesela belli bir REP puanini gecebilenler forum acabilsin ve de rep puanlamasi da o kisinin yaptigi download sayisina göre ya da yazdigi yorum sayisina göre artsa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap Tabiki bunlar cogaltilabilir.Maksat olayi biraz daha eglenceli ve de kaliteli hale getirmek.Ama siz de haklisiniz burasi bir froum sitesi ve de free.O yüzden kontrol ve denetim cok zor.
Ne denebilir ki herkes aklini basina alsin adam olsun,dogru düzgün forumlar acsin cevaplar yazsin yeter Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap İsiniz zor Admin arkadaslarim.Allah sizlere kolaylik versin.Sizleri seviyor ve takdir ediyorum gercekten.