05 Eylül 2008, 08:05:36 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bunlarda BENDEN  (Okunma Sayısı 262 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« : 10 Şubat 2008, 03:20:07 »

Bir ülkede dört kişi yaşıyormuş... Bunların adları da HERKES, BİRİSİ, HERHANGİ BİRİ ve HİÇ KİMSE imiş...
Bir gün yapılması gereken çok önemli bir iş ortaya çıkmış... Ve HERKES, BİRİSİ' nin bu işi yapacağından eminmiş. Gerçi işi, HERHANGİ BİRİ de yapabilirmiş ama HİÇKİMSE yapmamış.
BİRİSİ bu duruma çok kızmış. Çünkü iş, HERKES' in işiymiş. HERKES, HERHANGİ BİRİ' nin bu işi yapabileceğini düşünüyormuş. Ama, HİÇ KİMSE, HERKES'in yapamayacağının farkında değilmiş. Sonunda, HERHANGİ BİRİ' nin yapabileceği bir işi, HİÇ KİMSE yapmadığı için, HERKES, BİRİSİ' ni suçlamış...

Kötü karakterli bir genç varmıs.bir gün babası ona çivilerle dolu bir torba vermiş.'arkadasların ile tartısıp kavga ettiğin zaman her seferinde bu tahta perdeye bir çivi çak'demiş.genc,birinci(ilk)günde tahta perdeye 37 çivi çakmıs sonraki haftalarda kendi kendine kontrol etmeye çalısmıs ve gecen her gün daha az çivi çakmıs babasına gidip söylemiş babası onu yeniden tahta perdenin önüne GülümsemeGülümsemeGülümsemeürmüş gence 'bugünden baslayarak tartısmayıp kavga etmediğin her gün için tahtaperdelerden bir çivi sök'demiş.günler gecmiş.bir gün gelmiş ki her civi çıkarılmıs.babası ona 'aferin iyi davrandın ama bu tahta perdeye dikkatli bak.artık çok delik var.artıkgecmişteki gibi güzel olmayacak'demiş.arkadaslarla tartısıp kavga edildiği zaman kötü kelimeler söylenilir.her kötü kelime bir yara(delik)bırakır.arkadasına bin defa kendini affettiğini söyleyebilirsin ama bu delik aynen kalacak kapanmayacak.bir arkadas ender bir mücevher gibidir.seni güldürür,yüreklendirirsen ihtiyac duyduğunda yardımcı olur,seni dinler sana yüreğini acar.'demiş....

* Sabah jimnastigimizi yapmak için "Çalistir" komutuna tiklamak yetse...

* Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek...

* "EKLE/KALDIR"a girerek görmek istedigimiz herkesi hayatimiza dahil etsek, sevmedigimiz insanlari sonsuza kadar hayatimizdan çikarabilsek...

* Kafamizda binbir gürültü ugultu bizi allak bullak ettiginde hoparlörlerimizi kapatabilsek...

* Görünüsümüzde degisiklik yapmak istedigimiz zaman,"Görünüm Ayarlari"ndan istedigimiz renkleri, inceligi,büyüklügü, uzunlugu seçebilsek...

* Esyalarimizi kaybettigimizde "BUL" komutuna
tiklayarak evin her tarafini arayiversek..

* Ev isleri için de bir tiklamayla "YARDIM"a
ulasabilsek.. .

* Sigorta yaptirmaya ihtiyacimiz olmasa, kendi
kendimizin Backup'ini alabilsek ve yaralandigimizda hasar gören yerlerimizi yenileyebilsek...
HAYAT KEŞKE BU KADAR KOLAY OLSA.....

Akrep ve ınsan

Hintli bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını uzatır; ama akrep onu sokar. Hintli tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır ama akrep onu tekrar sokar.

Yakınlardaki başka birisi ona, onu surekli sokmaya çalışan akrebi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçmesini söyler.

Ama Hintli adam şöyle der:

"Sokmak akrebin doğasında vardir. Benim doğamda ise sevmek var.

Neden sokmak akrebin doğasında var diye kendi doğamda olan sevmekten vazgeçeyim?"

Sevmekten vazgeçmeyin. İyiliğinizden vazgeçmeyin.
Etrafınızdaki insanlar sizi soksalar da...

Yoldan En Güzel Geçen Kişi

Bir kral halkı için geniş bir yol yaptırmaya karar verdi.Yapımı tamamlanan yolu halka açmadan önce, bir yarışma düzenlemeye karar verdi.
İsteyenin bu yarışmaya katılabileceğini ilan ettiren kral, yoldan en güzel geçecek kişiyi belirleyecegini söyledi.
Yarışma günü, insanlar akın ettiler.
Bazıları en güzel arabalarını,
bazıları en güzel elbiselerini getirmişti: Kadınlardan kimileri saçlarını en güzel biçimde yaptırmıştı, kimi de yanlarında en güzel yiyecekleri getirmişti.
Gençlerden bazıları spor kıyafetler içinde yol boyunca koşmaya hazırlanıyordu.
Nihayet, tüm gün insanlar yoldan geçtiler, fakat yolu kat edip tekrar kralın yanına döndüklerinde hepsi aynı şikayette bulundu:
Yolun bir yerinde büyükçe bir taş ve moloz yığını vardı ve bu moloz yığını yolculuğu zorlastırıyordu.
Günün sonunda yalnız bir yolcu da bitiş çizgisine yorgun argın ulaştı. Üstü başı toz toprak içindeydi, ama krala büyük bir saygıyla yönelerek elindeki altın kesesini uzatti:
"Yolculugum sırasında, yolu tıkayan tas ve moloz yığınını kaldırmak için durmuştum. Bu altın kesesini onun altında buldum. Bu altınlar size ait olmalı."
Kral gülümseyerek cevap verdi:
"O altınlar sana ait delikanlı."
"Hayır, benim değil. Benim hiçbir zaman o kadar çok param olmadı."
"Evet" dedi kral. "Bu altınları sen kazandin, zira yarışmanın galibi sensin. Yoldan en güzel geçen kişi sensin. Çünkü, yoldan en güzel geçen kişi, ardından gelenler için yoldaki engelleri kaldıran kişidir ! "
Alıntıdır.

segi23

Hızlı Üye

Rep Puanı +12/-3

E-Posta
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2008, 13:21:02 »

SÜPER Bİ PAYLAŞIM KARDEŞİM ELLERİNE SAGLIK
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2008, 12:57:42 »

Teşekkürler Arkadaşım..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!