Korkmaz
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1063/-809
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« : 06 Eylül 2005, 20:07:29 » |
|
*** D U V A R Y A Z I L A R I *** (400 Adet)
Sigara sağlığa zararlıdır. ( İmza puro ) -------------------------------------------------------------------------- Hakan Şükür sonunda ÇİZMEyi aştı.gol attı. -------------------------------------------------------------------------- ALTIN KALPLİ sunucunuz soyuldu. Şu an kalp cerrahide acil KALP nakli bekliyor. -------------------------------------------------------------------------- Artık devir değişti, tabi ÇELİKte degişti. PLASTİK oldu. -------------------------------------------------------------------------- Memurlar maaş artışlarına KÜS KÜS gülüyorlar.. -------------------------------------------------------------------------- Tüm Ülke çığırıyoruz.Küz külleri kibiyis. heç behar yaşamedik....amma dertli bir Milletmişiz yahu. -------------------------------------------------------------------------- Bakırköyden Hale, Jale, Lale taşınmıştır. Kamuoyuna duyurulur. -------------------------------------------------------------------------- Yemekte salça kadında 90-60-90. -------------------------------------------------------------------------- Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. -------------------------------------------------------------------------- Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. -------------------------------------------------------------------------- Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. -------------------------------------------------------------------------- Bir yerlerden DÜGMEYE basacağım ama yine ortalık karışır diye çok korkuyorum. İETT otobüsünden bir türlü inemiyorum. -------------------------------------------------------------------------- İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. -------------------------------------------------------------------------- Buralarda orman kanunları geçerdi.Orman bitti, kanun manun kalmadı. -------------------------------------------------------------------------- Bir YOLSUZLUK yap , sende YOL al. -------------------------------------------------------------------------- ROCYiplerinizi hafife almayınız.BOKSÖR olabilirler. -------------------------------------------------------------------------- Yeni nesil hastalığımız kararsızlık MI ACABAAA !.. -------------------------------------------------------------------------- Vampirler hep imKANSIZLIKtan ölürler.. -------------------------------------------------------------------------- Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. -------------------------------------------------------------------------- Türk lirasının çektigi birgün DOLAR inşallah. -------------------------------------------------------------------------- Sapa sağlam adamsın, YOSUZLUK yapsana. -------------------------------------------------------------------------- Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. -------------------------------------------------------------------------- Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. -------------------------------------------------------------------------- İnsanlık öldü. Katili MENFAAT. -------------------------------------------------------------------------- Yeni bilgisayarlar artık çok hızlı.Beş DATAda Beşiktaş. -------------------------------------------------------------------------- İmamı görevinden aldılar. GUSULSÜZLÜK yaptı diye. -------------------------------------------------------------------------- Kadınlar artık estetik amelyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar. -------------------------------------------------------------------------- HacıVAT şarkıcı oldu.O artık megaVAT. -------------------------------------------------------------------------- Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar. -------------------------------------------------------------------------- Tam bir serseri gibiydi.Sonunda bir serseri kurşuna kurban gitti. -------------------------------------------------------------------------- Ali babanın bir ÇİFTliği var. Veli babanın bir TEKliği. -------------------------------------------------------------------------- Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. -------------------------------------------------------------------------- Kötü ekonomiye düşen, enflasyon canavarına sarılır. -------------------------------------------------------------------------- SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. -------------------------------------------------------------------------- Ekonominin durumu belli.Sendemi COTERELLİ.
-------------------------------------------------------------------------------- Sayın kulumuz, kılınmamış namaz borcunuz gözükmektedir. Amel defterinizin günahtan kapanmaması için, lütfen borcunuzu ödeyiniz. MÜNKER NEKİR AHİRET HİZMETLERİ.
-------------------------------------------------------------------------------- Sıksık Ameliyat olun, içiniz açılır.
-------------------------------------------------------------------------------- Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Kim vurduya gittim,birazdan gelicem.
-------------------------------------------------------------------------------- Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt.
-------------------------------------------------------------------------------- Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma.
-------------------------------------------------------------------------------- Çevremizi çevreciler çevreledi.
-------------------------------------------------------------------------------- Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış.
-------------------------------------------------------------------------------- Ne bu memleketin hali, zammı eksik.
-------------------------------------------------------------------------------- Bizi çekemediler, halat koptu.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşkın kalbimde yanan volkan gibidir en sevdigim tatlı kazan dibidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Sıfır alınca üzülme hayat zaten boş.
-------------------------------------------------------------------------------- İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter.
-------------------------------------------------------------------------------- Tarihin hatalarindan biri surekli kendini tekrar etmesi
Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın.
-------------------------------------------------------------------------------- Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim.
-------------------------------------------------------------------------------- Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin.
-------------------------------------------------------------------------------- Seni sevdigim kadar ibadet etseydim;cennette köşküm olurdu.
-------------------------------------------------------------------------------- Acele kopyaya öğretmen yetişir.
-------------------------------------------------------------------------------- Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti.
-------------------------------------------------------------------------------- Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA.
-------------------------------------------------------------------------------- Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama..
-------------------------------------------------------------------------------- Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar.
-------------------------------------------------------------------------------- Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok.
Bütün umutlarım suya düştü.Ama boğulmadılar. Çünkü onlara yüzme öğretmiştim.
-------------------------------------------------------------------------------- Ateş düştüğü yeri yakar sonradan yangın çıkar.
-------------------------------------------------------------------------------- COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM.
-------------------------------------------------------------------------------- ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu.
-------------------------------------------------------------------------------- AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR
-------------------------------------------------------------------------------- Dost kara ğünde KARANLIĞA KARIŞIR.
-------------------------------------------------------------------------------- Yeter artık bu yediğin ericson olsun
-------------------------------------------------------------------------------- Cemi gördün mü ? Hangi cem? Sivilcem böööööööööö
-------------------------------------------------------------------------------- Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı,ben sevdim babayı aldım.
-------------------------------------------------------------------------------- ALLAHIM!! Kendim için bir sey istemiyorum,Sadece anneme elma yanakli,bal dudakli,sütun bacakli bir gelin nasip eyle...
Insanlarin seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onlari ez...
-------------------------------------------------------------------------------- DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim.
-------------------------------------------------------------------------------- Tenyalar bağırsakta yaşar,bağırmasakta yaşar.
-------------------------------------------------------------------------------- Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir.
-------------------------------------------------------------------------------- Gerçekler acıdır, biber de acıdır, o zaman gerçek biberdir. (ehe ehe ehe)
-------------------------------------------------------------------------------- Gerçekler acıdır, biber de acıdır, o zaman biber gerçektir. (niho ha... ehe ehe)
-------------------------------------------------------------------------------- Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi
-------------------------------------------------------------------------------- Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------- Anlayana sivri sinek saz, anlmayana KIZILORDU ORKESTRASI az.
-------------------------------------------------------------------------------- Türküm, Doğruyum, Çalışkanım. Ben bu krizlere alışkınım.
Bir hortumcu Türkiye'ye bedeldir.
-------------------------------------------------------------------------------- Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü..
-------------------------------------------------------------------------------- Artık her çocuk ZAMane çocuğu.
-------------------------------------------------------------------------------- KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.
-------------------------------------------------------------------------------- Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR.
-------------------------------------------------------------------------------- Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.
-------------------------------------------------------------------------------- Zamlaya zamlaya kriz olur.
-------------------------------------------------------------------------------- Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum.
-------------------------------------------------------------------------------- Türkiş şeytan üçgeni; Kriz, Develüasyon ve Zam.
-------------------------------------------------------------------------------- Bir Derviş, bir yokmuş. Bize yine masal anlatılıyor galiba. (derviş mi kaldı...)
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.
-------------------------------------------------------------------------------- Çok endişelendim. Bügün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşeymi geldi?
-------------------------------------------------------------------------------- TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular.
-------------------------------------------------------------------------------- Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme.
-------------------------------------------------------------------------------- Vatandaş öldü. Allah TAKSİTLERİNİ affetsin.
-------------------------------------------------------------------------------- Dolar yine fırlamış. O ne fırlamadır siz bilemezsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------- Hükümete Uyarı!..Krizini başıboş bırakırsan ya işçiye kaçar yada memura.
-------------------------------------------------------------------------------- İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz...
-------------------------------------------------------------------------------- Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur.
-------------------------------------------------------------------------------- Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım.
Birgün adam gidiyormus, çukura düsmüs ölmüş. Çünkü adam körmüs.
-------------------------------------------------------------------------------- Alkol yavaş yavaş öldürür. cevap: Kimin acelesi var?
-------------------------------------------------------------------------------- İçmek problemlerini çözmese de, sana bir sürü yeni ve ilginç problem yaratir.
-------------------------------------------------------------------------------- Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!..
-------------------------------------------------------------------------------- Maliyeden yeni bi vergi daha : duvar yazisi vergisi
-------------------------------------------------------------------------------- Cep telefonunu kapat! Monitörümde depreme sebeb oluyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME.
-------------------------------------------------------------------------------- Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM.
-------------------------------------------------------------------------------- Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun.
-------------------------------------------------------------------------------- Çocuk yap aklını oynat.
En iyi patron ZAM yapandır.
-------------------------------------------------------------------------------- Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş.
-------------------------------------------------------------------------------- Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Atom silahlarına evet de, komik çocukların olsun
-------------------------------------------------------------------------------- Aşkım, aşkımıza NOKTA koyma, sana istedigim kadar VİRGÜL vereyim.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk salakların yüzdügü bir havuzdur ama beni ittiler.
-------------------------------------------------------------------------------- Size DOYUM olmaz. Ben bir ÇORBA içeyim.
-------------------------------------------------------------------------------- Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Allah yürü ya kulum dedi. Bende arabamı sattım.
-------------------------------------------------------------------------------- Karım öyle hamarat ki, çok iyi kafa ütüler.
Allah kadını yarattı,erkek Allah yarattı demedi.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk, elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.
-------------------------------------------------------------------------------- Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam adiyim.
-------------------------------------------------------------------------------- Zamlar memurun stres topudur.
-------------------------------------------------------------------------------- Love: aşk, Lavuk: aşık
-------------------------------------------------------------------------------- KUMARI bırakacağıma BAHSE girerim.
-------------------------------------------------------------------------------- Bizi çekemediler, halat koptu kaçın.
-------------------------------------------------------------------------------- Koş Ali koş. Baban karneni gördü.
-------------------------------------------------------------------------------- Bebeğe araba çarpmış fakat ölmemiş, neden? Çünki bebeğin bezi BARİYERLİymiş.
-------------------------------------------------------------------------------- Ey dağları taşları yaratan rabbim. Herşeye bir güzellik ayrı bir tat, insanlara akıl, mantık, zeka dağıtırken bu yazıyı okuyan öküzü niye unuttun.
Aşk bir sudur. İç iç kudur.
-------------------------------------------------------------------------------- SaçMALANMAZ taranır.
-------------------------------------------------------------------------------- Yangın dolabını açma yoksa YANG kızar.
-------------------------------------------------------------------------------- Bu erikSON, başka erik yok.
-------------------------------------------------------------------------------- Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa YARAMASA derlerdi.
-------------------------------------------------------------------------------- Senin söylediklerine kim inanır. Tabi ki Kadir İNANIR.
-------------------------------------------------------------------------------- Kalbimi ona verdin saklasin diye. Oda gitmis buzluğa koymus kokmasin diye!
-------------------------------------------------------------------------------- Kadın HAKKI yoktur! cunku HAKKI erkek ismidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Adım gibi bildigim birşey daha var oda, SOYADIM.
-------------------------------------------------------------------------------- Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Tabiki Hakan Taşıyan.
Sana yaza yaza yaz geldi, senin yanında olmak daha güzeldi.
-------------------------------------------------------------------------------- Sakla samanı inekler aç kalsın.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir oyundur. Aşıklar figüran, aldatanlar başrol oynar.
-------------------------------------------------------------------------------- 1964 de içilen kahvenin hatırı dolmuştur. Önemle duyrulur!.. (bu gün 2004 yılındayız ehi ehi ehi)
-------------------------------------------------------------------------------- Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.
-------------------------------------------------------------------------------- Hakkımı aradım meşgul çıktı.
-------------------------------------------------------------------------------- Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi. dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi .
-------------------------------------------------------------------------------- Nukelene nukelene nuklemeyi öğrendik
-------------------------------------------------------------------------------- Bu kadar cehalet ancak tahsille olur!
-------------------------------------------------------------------------------- Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Buraya birseyler yazacaktım ama masa bitti !!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Benim bilgisayarım 2000'i görmeden öldü.
-------------------------------------------------------------------------------- İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar!
-------------------------------------------------------------------------------- Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
-------------------------------------------------------------------------------- Baba mirası deil alın teri!!!(pentium-75)
-------------------------------------------------------------------------------- Adamın biri yatmış, karısı gemi....
-------------------------------------------------------------------------------- Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır...
-------------------------------------------------------------------------------- Sabrın sonu reset'tir.
-------------------------------------------------------------------------------- Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun
İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var
-------------------------------------------------------------------------------- Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum. Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda.
-------------------------------------------------------------------------------- Acele mail'e virüs karisir Kadın hakkı diye birşey olmaz. Hakkı erkek ismi...
-------------------------------------------------------------------------------- Denize düşen boka sarılır...
-------------------------------------------------------------------------------- İlk bakışta aşık olmamak için iki kere baktım.
-------------------------------------------------------------------------------- Gelecek bizim de. Yaaaa gelecek nerede.
-------------------------------------------------------------------------------- Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir!
-------------------------------------------------------------------------------- Tek rakibim THY (Rahmetlinin son sözü)
-------------------------------------------------------------------------------- Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!!
-------------------------------------------------------------------------------- Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni
Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur
-------------------------------------------------------------------------------- Dünyada hiçbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz.
-------------------------------------------------------------------------------- Söz bilir isen söyle sözünden hisse alsınlar. Bilmezsen sukut et Webmaster sansınlar.
-------------------------------------------------------------------------------- Haklarımı kaybettim. Hükümlüyüm.
-------------------------------------------------------------------------------- Rahmetlide sollardı.
-------------------------------------------------------------------------------- Hor görme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin.
-------------------------------------------------------------------------------- Sabır taşı depremden değil acıdan çatladı!
-------------------------------------------------------------------------------- Garantili cinayet işlenir, alacak tah sili yapılır...
-------------------------------------------------------------------------------- Birine bulaş..Kaedini öldürt..Gazeteye haber ol, ölümsüzleş!
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya'ya 2tarklı açıdan bakma yeteneğine şaşılık derler!
İkinci hayat diye birşey yok..Taksitlendirilmiş hayatlar var.
-------------------------------------------------------------------------------- Boynuzlanmak uzun eşek oynamaya mani değildir!...
-------------------------------------------------------------------------------- Ecelle de yarışsak kazanacağız...
-------------------------------------------------------------------------------- Aftan sonra en çok iş, hırsızlık masasına düşer
-------------------------------------------------------------------------------- Kirli havaya teslim olma nefesini tut...
-------------------------------------------------------------------------------- Basıt fikirlerini en karmaşık dille anlat ki keramet arasınlar.
-------------------------------------------------------------------------------- Sen sen ol kendini satma... Bugünler de piyasa durgun.
-------------------------------------------------------------------------------- Adamın biri topa bayılıyomuş top görmüş bayılmış.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir sudur, şimdi kesildi.
-------------------------------------------------------------------------------- Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz.
Güneş giremeyen eve pencere lazım.
-------------------------------------------------------------------------------- Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa...
-------------------------------------------------------------------------------- ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN OKEY, BİLARDO DERSLERİ.
-------------------------------------------------------------------------------- Kızlardan intikamınız alın geçek pul koleksiyonuzu gösterin.
-------------------------------------------------------------------------------- Bitkisel hayata girdik hıyar gibi yaşıyoruz.
-------------------------------------------------------------------------------- Meşgul olsa bile hakkınızı arayınız.
-------------------------------------------------------------------------------- Bizim saatimize göre maç biteli iki gün oldu ama geçerli olan hakemin saati.
-------------------------------------------------------------------------------- Kıçıma yılan kaçtı,çıkarmak için leyler arıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------- Sakın girme helaya başın girer belaya   ürürler merkeze öptürüller herkese.
-------------------------------------------------------------------------------- Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin.
Hakkımı Arıyorum.
Hakkının Karısı!...
Zorla siçan zararla oturur.
-------------------------------------------------------------------------------- İnsanlari tanidikça hayvanlari seviyorum.
-------------------------------------------------------------------------------- Bilmedigin boku git mektebinde oku.
-------------------------------------------------------------------------------- Bazen insanlar mutluluğun peşinden öylesine hızla koşuyorki,aceleden pas geçiyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Meteligim kalmadi, eve bir hirsiz girse de soysam....
-------------------------------------------------------------------------------- Hakkımı kaybettim. Bulana $1000 ödül... Hakkı'nın annesi.
-------------------------------------------------------------------------------- Bir salatallığın en çok kızdıpı şey kendisine hıyar denmesidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Ağlama sevgilim ıslanıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------- Bizi çekmediler, halat koptu.
Semra seni ilk gördügümde aşık oldum(inanmadım birdaha baktım).
-------------------------------------------------------------------------------- Bu akşam ölürüm beni halat bile tutamaz...
-------------------------------------------------------------------------------- Metallica bir tutkudur dinlemeyen yutkunur.
-------------------------------------------------------------------------------- Kızlar!! Beyaz atlı prensiniz geldi.900'lü hatlarda.
-------------------------------------------------------------------------------- Ailece Bitkisel Hayattayız.
-------------------------------------------------------------------------------- Kalleş dostum olmaktansa. Delikanlı düşmanım ol.
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya ahiret bacımsın uzayda yakalarsam karışmam.
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya ahiretbacımsın ama uzayda yakalarsam karışmam.
-------------------------------------------------------------------------------- Sorunları çözdükçe büyür.
-------------------------------------------------------------------------------- 3 tip insan vardır. sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler.
Sıkıılmaktansıkıldım.
-------------------------------------------------------------------------------- Ask bir kilozete benzer oturursan sicarsin oturmazsan catlarsin.
-------------------------------------------------------------------------------- Nefrete sevgiden daha çok güvenirim çürkü nefretin sahtesi olmaz!
-------------------------------------------------------------------------------- Tarih tekerrurdan ibarettir bugünde sular akmayacak (VeRSiON)
-------------------------------------------------------------------------------- Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun.
-------------------------------------------------------------------------------- Bahçeni temiz tut, çöpünü yan bahçeye at.
-------------------------------------------------------------------------------- Derdini söylemeyen iyi yapar,birde onun derdiyle uğraşamam.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir havuzdur içine ancak aptallar düşer fakat beni ittiler...
-------------------------------------------------------------------------------- Oyunun karmaşıklığı, oyunu oynayanların zekası ile ters orantılıdır.)
-------------------------------------------------------------------------------- Aşık olma sakın olursan ölüm sana çok yakın.
Aşk bir otobüse benzer, bu otobüse binmesini ve son durak gelmeden inmesini bilmelisin.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir vişne ye ye kişne.
-------------------------------------------------------------------------------- Ders çalışmak bir eğlencedir ama canım eğlenmek istemiyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Yıllar önce sevgimi vermiştim afedersiniz geri alabilirmiyim lazım olduda .
-------------------------------------------------------------------------------- Ona kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye.
-------------------------------------------------------------------------------- Sevmek bir suçtur, cezası öpücüktür,affı kırk yılda bir çıkar, adamı limon gibi sıkar.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir futboldur önce tekmeyi atarsın sonra peşinden koşarsın.
-------------------------------------------------------------------------------- Aşık olup ızdırap çekeceğime, nezle olup burun çekerim daha iyi.
-------------------------------------------------------------------------------- O'na her zaman çok güzel olduğunu söyle, özellikle de öyle değilse.
-------------------------------------------------------------------------------- Seni sevdim seveli inan başım belada düşünürken dün senı uyumuşum helada.
Sevmek aldatmaksa durdurun dünyayı inecek var
-------------------------------------------------------------------------------- Damlaya damlaya muslukçu bayram eder .
-------------------------------------------------------------------------------- Sakla samanı inekler aç kalsın .
-------------------------------------------------------------------------------- Tünele girersen dikkat et umut sandığın ışık trenin farı olabilir.
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya deli kanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
-------------------------------------------------------------------------------- Onu görür görmez aşık oldum .
-------------------------------------------------------------------------------- Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz?
-------------------------------------------------------------------------------- Cahiller cesur olur,enteller ise asker kaçağı
-------------------------------------------------------------------------------- Gecekonducular dikkat!!! Mars'ta hayat varmış .
-------------------------------------------------------------------------------- İçki içerken araba kullanmayın.İçkiniz dökülebilir.
İlkelerinizden taviz vermeyin , dünya size uysun.
-------------------------------------------------------------------------------- Kötü şans da olmasa şansın yüzünü göremeyeceğiz.
-------------------------------------------------------------------------------- Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol,dünya senin kahrını çeksin.
-------------------------------------------------------------------------------- Damlaya damlat-ya su faturası kabarık gelir.
-------------------------------------------------------------------------------- Sadece gozden cıkardıgın kıtapşarı odunc ver -ne de olsa bısye yaramıyo
-------------------------------------------------------------------------------- Ne zaman;dalgalar denizi,mehtap geceyi,dünya dönmeyi unutursa ben de seni ozaman unuturum.
-------------------------------------------------------------------------------- Oğlumun adını mafya koydum artık bende mafya babasıyım.
-------------------------------------------------------------------------------- Bir zamanlar ataisttim, tanrımın kendim olduğunu keşfedene kadar...
-------------------------------------------------------------------------------- Damlaya damlaya sular idaresi zengin olur
-------------------------------------------------------------------------------- Erkeklerin kalbi oda gibidir giren çıkan belli olmaz;kızların kalbi melek gibidir giren bir daha çıkamaz!
Bana girme diyorsun sen neden giriyorsun merkezde olanları sen nerden biliyorsun.
-------------------------------------------------------------------------------- Sevenler sevildiklerini bilseydi sevenler acı çekmezdi.
-------------------------------------------------------------------------------- Dereceye girmek için çok çalıştı, hastalandı derece ona girdi.
-------------------------------------------------------------------------------- Karimla aramizdaki tek ortak nokta ayni gunde evlenmis olmamiz.
-------------------------------------------------------------------------------- Eğer biz bu dünyanın içine sıçıyorsak bu dünyanın sifonu nerede?
-------------------------------------------------------------------------------- boşuna isyan etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın?
-------------------------------------------------------------------------------- Ulan azrail sen adamı öldürürsün.
-------------------------------------------------------------------------------- Orduya katıl ve öbür dünyayı tanı!!
-------------------------------------------------------------------------------- Bize bir dünya verdiniz ama uğrunda yaşanılacak bir şey vermediniz!
-------------------------------------------------------------------------------- Alkol bütün kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.
Ya aşkıma karşılık ver. yada peşinde eskittiğim ayakkabıların parasını.
-------------------------------------------------------------------------------- Gözden uzak olan, Gönülden ırak olur. Ama ben seni hala unutamadım.
-------------------------------------------------------------------------------- İnsan bir yaprak elbet bir gün solacak.
-------------------------------------------------------------------------------- Akıllı olup aşık olmaktansa deli olmak daha iyidir...
-------------------------------------------------------------------------------- Hayat güzel olsaydı doğarken ağlamazdık
-------------------------------------------------------------------------------- Acele işe, tuvaletde kuyruk olmasın.
-------------------------------------------------------------------------------- Polyannayı yapmışlar olsun arkayı kurtardımya demiş
-------------------------------------------------------------------------------- BEN BİR DUVAR YAZISIYIM
-------------------------------------------------------------------------------- Eskiden çok kibirliydim ama şimdi tamamen kusursuzum
-------------------------------------------------------------------------------- Burada yasak koymak, yasaktır!
Ben bu duvarın önüne hiç gelmedim ki
-------------------------------------------------------------------------------- Bu duvara yazı yazan e...tir!
-------------------------------------------------------------------------------- Bu sefer başladığım bir işi bitirec...
-------------------------------------------------------------------------------- İnsanlar 'ikiye' ayrılır, ama ölürler!
-------------------------------------------------------------------------------- Bu duvarlara kimler yazı yazar diye merak ediyordum, artık biliyorum.
-------------------------------------------------------------------------------- Ayşe, eğer bu yazıyı okuyorsan aramızdaki herşey bitmiştir.(Erkekler Tuvaletinde)
-------------------------------------------------------------------------------- Eskiden kararsız biriydim, şimdi emin değilim
-------------------------------------------------------------------------------- Çimlere Basmak Yasaktır. Futbolculara niye kızmıyorsunuz peki...!?
-------------------------------------------------------------------------------- -Serhan buradaydı -Yalan! Ben buraya hiç gelmedim! İmza: Serhan
-------------------------------------------------------------------------------- Eğer bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSİN Kİ bu yazıyı FARKEDİP FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiiiç FARKETME
Yüz milyon defa söyledim sana abartmadan konuş diye!
-------------------------------------------------------------------------------- Hoşgörüsüz insanlara tahammül edemem!
-------------------------------------------------------------------------------- Insan topraktan var olmustur. Heran çamurlasabilir..
-------------------------------------------------------------------------------- Bir tereyagin sertligi, sürülecegi ekmegin yumusakligi ile ters orantilidir.
-------------------------------------------------------------------------------- Ben güzele güzel demem,ilk üçe girmeyince.
-------------------------------------------------------------------------------- Igneyi kendine batiracagina oturda donunu dik.
-------------------------------------------------------------------------------- Bugünün tembelligini yarina birakma.
-------------------------------------------------------------------------------- Matematik dersi artik okullarda islenmeyecekmis çünkü X i bulmuslar.
-------------------------------------------------------------------------------- Tanrim beni bastan yarat, ayaklarim kokuyor.!
-------------------------------------------------------------------------------- Kapilma rüzgarima sende benim olursun.
Edebiyat okuyorum o halde üniversteliyim.
-------------------------------------------------------------------------------- Buraya çöp atanin anasi hatirlanir.
-------------------------------------------------------------------------------- Simdiki aklim olsa ilkokulu birincilikle bitirirdim.(Anonim)
-------------------------------------------------------------------------------- Tosun burada da hizmetinizdedir...
-------------------------------------------------------------------------------- Her azgin genç kizin çeyizinde mutlaka çarsaf vardir.
-------------------------------------------------------------------------------- Beni bir tek sen anladin.. Sende yanlis anladin.....
-------------------------------------------------------------------------------- Iyi ögrencinin arkasinda kopya vardir.
-------------------------------------------------------------------------------- Benim adIm fanatik gerisi matematik.!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Besle kargayi tombullaşsın.
-------------------------------------------------------------------------------- Ana menüye dönmek için alt-F4 tuşlarına basınız.
Acele işe bende işiyecem.
-------------------------------------------------------------------------------- Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi....... Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver.
-------------------------------------------------------------------------------- Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır.
-------------------------------------------------------------------------------- DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM.
-------------------------------------------------------------------------------- Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.
-------------------------------------------------------------------------------- Aile kabristanıdır. Damsız girilmez...
-------------------------------------------------------------------------------- Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt...
-------------------------------------------------------------------------------- İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü...
-------------------------------------------------------------------------------- Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...
-------------------------------------------------------------------------------- Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum...
Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş...
-------------------------------------------------------------------------------- Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın
-------------------------------------------------------------------------------- Kim vurduya gittim, birazdan gelicem...
-------------------------------------------------------------------------------- Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir...
-------------------------------------------------------------------------------- İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez...
-------------------------------------------------------------------------------- Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün... (nede olsa doğa düşmanısınız...)
-------------------------------------------------------------------------------- Önce inşallalah yeneceğiz Sonra: Yenildik ama ezilmedik (Milli Maç)
-------------------------------------------------------------------------------- ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle...
-------------------------------------------------------------------------------- Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş ..
-------------------------------------------------------------------------------- Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir...
Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz...
-------------------------------------------------------------------------------- Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.
-------------------------------------------------------------------------------- Gül bütün dünya salak olduğunu düşünsün...
-------------------------------------------------------------------------------- Alkol yavaş yavaş öldürür ...Kimin acelesi var ki?...
-------------------------------------------------------------------------------- -Olay aninda kendinizde miydiniz? -Hayir. Amcamlardaydim.
-------------------------------------------------------------------------------- Ilahi azrail. Sen adami öldürürsün.
-------------------------------------------------------------------------------- Düsünüyorum. O halde vurun.
-------------------------------------------------------------------------------- Geleceğin ellerinin arasında(Erkekler tuvaletinndeki pisuvuarın üstüne yazılmış)
-------------------------------------------------------------------------------- Olta bir ucunda yem diğer ucunda bir ALIK olan çubuktur.
-------------------------------------------------------------------------------- Mastürbasyon sağır yapar. NEEEEEEE??
Niye buraya bakıp duruyorsun Asıl komik şey elinde (Erkekler tuvaleti)
-------------------------------------------------------------------------------- Gerçeklikten kop ,fanteziye inan.
-------------------------------------------------------------------------------- Her büyük kadının arkasında ,onu durdurmaya çalışan bir erkek vardır.
-------------------------------------------------------------------------------- Tanri kızı yarattı ,erkek de kadını !!!
-------------------------------------------------------------------------------- Aşkın gözü kördür,Evlenince tekrar görmeye başlar insan
-------------------------------------------------------------------------------- Sigara ve içki hakkında öyle çok şey okudum, ki sonunda okumaktan vazgeçtim
-------------------------------------------------------------------------------- Günden daha fazla yararlanabilirdim. Yalnız biraz daha geç başlasaydı...
-------------------------------------------------------------------------------- Nükleer silahlara evet de ,komik çoçukların olsun...
-------------------------------------------------------------------------------- Alkolümde çok fazla kan var..
-------------------------------------------------------------------------------- Okul çıkışı dikkatli sür bir çocuğa çarpmayasın(Öğretmen gelene kadar bekleyebilirsin...)
Otobüsü temiz tutun...Biletleri camdan dışarı at
-------------------------------------------------------------------------------- Ye,iç, keyfine bak ,bakarsın yarın ölmeyiverirsin...
-------------------------------------------------------------------------------- Sağlam yaşa ,pahalı çal,hızlı kaç
-------------------------------------------------------------------------------- Her cevaba mutlaka bir problem bulunur.
-------------------------------------------------------------------------------- Sorular çok kolaydi ama cevaplar çok zordu.
-------------------------------------------------------------------------------- Her iste bir hayir,her hayirda bir hiyar vardir.
-------------------------------------------------------------------------------- Gelen rüsvetçi gidene rahmet okutur.
-------------------------------------------------------------------------------- Bugünün isini yarina birakma, erteleyebildigin kadar ertele.
-------------------------------------------------------------------------------- Korkunu ecele faydasi yok,iç çamasirina zarari çoktur.
-------------------------------------------------------------------------------- Horozu çok olan köyün tavukları haşat olur.
Sakla samani ders çalisirken yersin.
-------------------------------------------------------------------------------- Ya oldugun gibi görün ya da gözüme gözükme.
-------------------------------------------------------------------------------- Her yigidin bir rüsvet yiyisi vardir.
-------------------------------------------------------------------------------- Günes girmeyen eve fatura kabarik girer.
-------------------------------------------------------------------------------- Ev alma komsunun kizini al.
-------------------------------------------------------------------------------- Görünen köyde klavuz issiz kalir.
-------------------------------------------------------------------------------- Olacak darbe kislada durmaz.
-------------------------------------------------------------------------------- Sakla samani karaborsada satarsin.
-------------------------------------------------------------------------------- YARINLARIN HEP GÜZEL OLACAĞINI SÖYLERLER, OYSA BU GÜNLER DÜNLERİN YARINLARI DEĞİLMİ?
-------------------------------------------------------------------------------- ÖTÜ ŞANS DA OLMASA ŞANSIN YÜZÜNÜ GÖREMEYECEĞİM
HEP İYİLİĞİMİZİ İSTİYORLAR VERMEYECEĞİZ İŞTE
-------------------------------------------------------------------------------- KIZLARDAN İNTİKAMINIZI ALIN SAHİDEN PUL KOLLEKSİYONUNUZU GÖSTERİN
-------------------------------------------------------------------------------- KATİL ZANLISI OLARAK ARANMAK HİÇ ARANMAMAKTAN DAHA İYİDİR
-------------------------------------------------------------------------------- EVET EFENDİM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN OKEY, BİLARDO DERSLERİ KİMSE İŞE YARAMAZ DEĞİLDİR. EN AZINDAN KÖTÜ ÖRNEK OLABİLİR.
-------------------------------------------------------------------------------- SESLİ DÜŞÜN Kİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLATMAK İÇİN ZAMAN KAYBETME
-------------------------------------------------------------------------------- OFFF.... ÇOK SIKILDIM BU HAYATIN İKİNCİ KANALI YOKMU?
-------------------------------------------------------------------------------- DOĞU BATI SENTEZİ DEDİKLERİ ŞEY LAHMACUNLU HAMBURGERDİR
-------------------------------------------------------------------------------- KUMARDA ŞANSIN VARSA AŞK İÇİN DE PARAN VAR DEMEKTİR
-------------------------------------------------------------------------------- Kabızlık Zaman Çalar , İshal ise Bekletmez...
-------------------------------------------------------------------------------- Feminist bir erkek oturarak işer...
Sevgili Aşçı Kardeşim, biraz önce Bütün Marifetleriniz Delikten Îçeri Kaçtı (Lokanta Tuvaleti)
-------------------------------------------------------------------------------- Bunca Îçine Ettiğimiz Dünyanın Niçin Sifonu Yok ?
-------------------------------------------------------------------------------- KULANDIĞINIZ TUVALET KAĞIDINI TUVALETE ATMAYIN! Yanınıza Alın ve Gördüğünüz Îlk Yeniden Kazanma Kumbarasına Atin.Ekonomimize Katkınız Olsun.
-------------------------------------------------------------------------------- Hayat bir koşu değil, hedefi vurmaktır. Önemli olan zamandan tasarruf değil, bir hedef bulmaktır.
-------------------------------------------------------------------------------- Ben ettim sen etme! Bırak tuvalet temiz kalsın
-------------------------------------------------------------------------------- Kültür mantarı dışındaki mantarların çoğunun faciaya yol açtığı söyleniyor. Kültürsüz olduktan sonra, ha mantar, ha insan fazla bir şey değişmiyor. Sonuçta ikisi de faciaya yol açıyor.
-------------------------------------------------------------------------------- Ne kadar dönersen dön, kıçın arkanda kalır.
-------------------------------------------------------------------------------- Bu dünyada iki kör tanıdım. Biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen.
-------------------------------------------------------------------------------- Bülbülü altın kafese koymuşlar. Yine de 24 ayar altın demiş.
-------------------------------------------------------------------------------- Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.
Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur.
-------------------------------------------------------------------------------- Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar.
-------------------------------------------------------------------------------- Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış...
-------------------------------------------------------------------------------- Jogging yap, sağlıklı öl
-------------------------------------------------------------------------------- Aşk öyle ciddi bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür...
-------------------------------------------------------------------------------- İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür.
-------------------------------------------------------------------------------- Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz?
-------------------------------------------------------------------------------- Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer.
-------------------------------------------------------------------------------- Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım.
-------------------------------------------------------------------------------- Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum[/size][/font][/b][/color] -------------------------------------------------------------------------Basarili adam karisinin harcayabileceginden fazla kazanandir. Basarili kadin ise böyle bir adam bulandir. ------------------------------------------------------- * Unut dediler , unuttum. Ama seni degil, unut diyenleri . ------------------------------------------------------------------------------ * Bana geceyi zindan ettiler. Af çikacak diye sabahladim. -----------------------------------------------------------------------------[/size][/font][/b] * Hiç düsmanim yok. Çünkü kimseye iyilik yapmadim. -----------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Son gülen iyi gülmez. Sakadan anlamiyordur. ------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Ask bir havuzdur. Içine aptallar düser. Ama beni ittiler. Nefes alamiyorum. ---------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Sigara sagliga zararlidir. ( Imza puro ) -------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Su an gizli kamera çekimi yapiliyor. (Bir tuvalet duvarinda) --------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Beni bir o anladi. Oda yanlis anladi. ----------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Askimiza nokta koyma sevgilim. Sana istedigin kadar virgül vereyim. ---------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Allah'im ! kendim için hiçbir sey istemiyorum. Yalnizca anneme parali ve güzel bir gelin kismet et. -----------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Tatli dil yilani deliginden çikarir. Sonrada yilan sokar. ------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Edison elektrigi buldu ama parasini biz ödüyoruz. -----------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Sigara içenlere öncelik tani. Onlar bu dünyada misafir. ------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Boing moing dinlemem. Ben mercedesten baska uçaga binmem. -------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Sigara içme torununu gör. Sigara iç dedeni gör. -------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Insanlari tanidikça hayvanlari daha çok seviyorum. ------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Seks bir matematige benzer . Yatagi topla, elbiseleri çikar, bacaklari böl, çarpmaya basla. -----------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Para istemeye gelen her üç kisiden birisi ölür. Sabah iki kisi ugradi. ----------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Amanin .... 10 dakika nedir ki ? 5 dakikada geçer. ---------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Gülü seven abisine katlanir. ------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Biktim bu rezilligi çekmekten . ( t.v anteni) --------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Bir leoparin kuyrugunu sakin tutma ! Tutarsan da sakin birakma . ---------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Kaplumbagaya dikkat et . Ancak kafasini kaldirip risk aldigi zaman ilerleyebilir. -------------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Haydi, keselim su agaci yasina bakalim. -----------------------------------------------------------------------------[/color][/size][/font]* Erkekligiyle övünür, kadindan dogan erkekler.[/color]
|