|
tatLİ_H@cKeR
|
 |
« Yanıtla #75 : 27 Ağustos 2006, 13:31:04 » |
|
Korkmaz Çok Saol Abİ.bu Rap Midir Nedİr Kendİnİ Çok Akilli Saniyor Heralde Aptal Herİf.
|
|
|
|
|
|
- [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]iηѕαηℓığıη вüуüк νє мυнтєşєм єѕєяι, вιя αмαçℓα уαşαмαуı вιℓмєктιя[/COLOR][/FONT]
[INDENT][/INDENT] [COLOR="RoyalBlue"] [FONT="System"]By AkSeHiRLi[/FONT][/COLOR] :cool:
|
|
|
yahyasamet
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #76 : 27 Ağustos 2006, 14:25:08 » |
|
arkadas cok uyanık galıba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
batuhan697
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #77 : 27 Ağustos 2006, 14:46:36 » |
|
eyvallah da siz bir link koyun yada msn den konuşmak zor adam içerdemi dışarda mı
çok saolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juex
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #78 : 30 Ağustos 2006, 20:08:26 » |
|
len sallamayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
red_wolf_50
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #79 : 04 Eylül 2006, 10:02:56 » |
|
yaw arkadaslar hepiniz safmısınız ya:( 1.msn hacklemek için program yoktur olsa msn bu açığı kapatır msn diye bi şey kalmaz yani 2.msn hacklemek 2 dk lık iş değil karşındakinin salak lığına bağlı trojen felan yutturursun adamin tum mail şifreleri gelir msn de dahil ya da fake (bu da bi çeşit trojen gibi )hotmail fake var ve messenger fake var hotmail int. explover den giriyoz ya onun gibi bi şey isterseniz hazırlarim neyse bunu karşıya yutturmanız lazım bu trojen değil 3.birde msn niz çalınmadan önce bi şey yapmanız gerek çalındığında 2 dk da geri alabiliyorsunuz onu boş ver arkadaşa söz verdim açıklayamam 4.şifre kırıcılar mı en kralı gelsin benim msn şifremi kırabiliyomu şifre kırıcıları önceden hazırlanmış şifreleri tek tek dener bende kullanıyom canım sıkılıyo deniyom ama şifreyi bulması %0,001 dir :ptüm hazır şifrelerin içine baktım benimki yok :p birde şifre hazırlamak için programlar var karşı tarafı tanıyorsanız ornegin tel no okuyorsa okul no doğum tarihi felan giriyonuz size şifre üretiyo :cool: neyse bu kadar yeter:rolleyes: ama artık yeter bırakın birilerini hacklemek için uğraşmayın kendi msn nizin güvenliğini arttırın ve rahatsız edenleneri silin gitsin takmayın çok ta tınnn!!:)  :confused: :mad:  :rolleyes: :eek: :cool: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapKişi Listenize msn adresimi eklerseniz buraya tıklayın ki kopyala yapıştır yapmakla uğraşmayın :p
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2006, 10:07:15 Gönderen: red_wolf_50 »
|
|
|
|
|
baddream
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #80 : 22 Eylül 2007, 12:01:36 » |
|
AKILLI SEY :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet a.
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #81 : 24 Eylül 2007, 05:02:09 » |
|
lan sen kendını uyanık sanıyon herhalde adama bak ya bız kerızmıyız sana mail adresimizi ve şifremizi verek.arkiler boyle seylere aldanmayın sakın.yalancı düzenbaz lar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinar22
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #82 : 25 Eylül 2007, 11:23:56 » |
|
MERHABA ARKADSLAR
12 YILLIK MICROSOFT VE ISLETIM SISTEMLERI BILGISAYAR MÜHENDISIYIM YURTDISINDA BU ISTEN HAYATIMI KAZANIYORUM.
SIFRE CALMA YADA KIRMA ILE ILGILI SIZE SUNLARI SÖYLEMEK ISTERIM.
MERAK' TE HERKESTE VAR AMA KÖTÜ MERAKLARDAN UZAK DURUNUZ. "MSN" SIFRESINI KIRMANIZ ICIN BEYNELMILEL HACKER OLMANIZ LAZIM. KI DEGILSINIZ.
GERIYE IKI YOL KALIYOR. - YA BIRI SIZI KANDIRMA YOLUYLA ELINIZDEKI SIFRENIZI CALMAK ISTIYOR(BU TÜR APTALLIGA KANANLAR VERSIN) - YADA KENDI SITELERINE DAHA FAZLA INSAN CEKMEK ICIN BIR YIGIN KEYLOGGER, VE P2P DEDIGIMIZ UZAK ILETISIM ILE GUVENSIZ PORT TARAMASI YAPIP SAMANLIKTA IGNE ARIYARAK BIR GARIBANIN PC SINE GIREREK BIR SEYLER YAPMAK.
BUNLARDAN EN FAZLA DENEN SEY ISE: KISININ MAIL ADRESINI VEREREK GIZLI SORUYA CEVAP DENEMELERI YAPMAK YOLUYLA SIFREYI ELDE ETMEK. BUNDA EN FAZLA 5 DEFA DENEME YAPABILIRLER, TUTMAZ ISE KENDILIGINDEN BLOKE EDILIR BIR DAHA DENIYEMEZ.
BUNDAN DOLAYI GIZLI SORUNUZA ASLA BASIT CEVAPLAR VERMEYIN VE SORUYA TAM CEVAP DA VERMEYIN. MESELA: EN SEVDIGINIZ TARIHI KISILIK SORUSUNA KISI ISMINI DEGILDE, HIC UNUTAMADIGINIZ BIR CICEK ISMI VE BERABERINDE TARIH VERIN, BIRDE YA BASINA YADA SONUNA *, #, + GIBI ISARETLERLE SIFRENIZI BESLEYIN (MESELA: #KARDELEN19200705* GIBI).
INSANLARA MSN TUZAKLARI KURARAK SIFRE CALMAYLA HACKER OLUNMAZ, HACKERLER CALMAZ, KIRARLAR, YANI KODLANMIS YAZILIMLARI CÖZEREK, ICINI ACAR, CALMAZ. DÜNYANIN EN ÜNLÜ IKI HACKER IN DEN BIR SUAN DA HAPISHANEDE DIGERIDE AMIRAKA DA SLICON VADISINDE MICROSOFT DA CALISIYOR. BU TUR SEYLERE MERAK SARMAKTANSA KENDINIZ BIR SEYLER ÜRETIN, DÜNYA SIZI KONUSSUN.
SEVGILERIMLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zehirinim
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #83 : 26 Eylül 2007, 06:27:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emily
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #84 : 29 Eylül 2007, 16:15:26 » |
|
benım msnnım hacklendı naptımsa bı yol bulamadım .ya kım bana yardım edıcek denemedıgım yol kalmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonnefesfethiye
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #85 : 30 Eylül 2007, 17:55:24 » |
|
enayi kendi adresini vermiş.bi hackleyemde görsün...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_3458
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #86 : 17 Ekim 2007, 02:22:28 » |
|
sie la mal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omeripekci
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #87 : 28 Ekim 2007, 14:48:18 » |
|
KENDİNİ UYANIK SANIYORSUN DEĞİLMİ HADİ MSN ADRESİNİ YAZIYORUZDA ŞİFREYİ NEDEN YAZIYORUZ.ONUDA AÇIKLA BAKALIM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mceyes
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #88 : 08 Kasım 2007, 16:24:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibel atasever
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #89 : 10 Kasım 2007, 14:24:24 » |
|
cvp yazarmısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibel atasever
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #90 : 10 Kasım 2007, 14:25:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibel atasever
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #91 : 10 Kasım 2007, 14:26:07 » |
|
var mı bana yardımcı olacak bir hayır sever
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysen_35
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #92 : 23 Kasım 2007, 13:29:54 » |
|
arkadaslar bana msn kırma programını öğretirmsiniz yada msn kıran warsa lütfen benle irtibata geçsin sadece 1 msn kırılacak aysen_35_86
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzesim
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #93 : 03 Aralık 2007, 23:05:07 » |
|
yok 10 tane olsaydı:)benimde var aslında bitane kırılcak msn herkesi toplasan kaç tane olur acaba:)yardımcı olabilecek biri olursa minnettar olurum öle kötü niyetli değil zaten çalmıcam sonra iade edcem önemli olmasa işim olmazya böyle işlerlede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismail_tran
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #94 : 03 Aralık 2007, 23:35:32 » |
|
arkadaslar kusura bakmayın ama bunlar iki üç gerizekalın uydurdugu seyle sakın bu ve bunun gib seyleri indirip zamanınızı harcamayın herkese iyi günler dilerim by_19  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzesim
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #95 : 05 Aralık 2007, 19:57:17 » |
|
::)arkadaşlar msn hacklemek değilde msnde kayıtlı kişileri önce bizmi eklemişiz yoksa onlarmı bizi eklemiş öğrenmenin bi yolu varmı?eğer bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bLaCk_jaCkaL
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #96 : 08 Aralık 2007, 04:01:29 » |
|
bilgi için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şişkooo
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #97 : 18 Ocak 2008, 00:54:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
llayda
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #98 : 18 Ocak 2008, 12:22:42 » |
|
Çok Güldüm Ya Süper ßi Deneme
|
|
|
|
|
|
iLqiSiZ
|
|
|
serhat322
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #99 : 21 Ocak 2008, 13:54:45 » |
|
arkadaslar msn sifre kirma yontemini veriyorum ben denedim istedigim sifreyi cok kolay bir sekilde kirdim msn nizden Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap a kendi e-mail adresinizi, e-mail adresinizin sifresini, kirmak istediginiz e-mail adresini, kirmak istediginiz e-mail adresindeki kisinin ilini yazip Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresine yolluyorsunuz 5 dakika icinde size kirmak istediginiz e-mail in sifresi geliyor ben bu sekilde bircok adres kirdim siz de kirabilirsiniz haydi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|