Korkmaz
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« : 30 Temmuz 2007, 12:58:49 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRAR ŞİFRESİLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.besnihaber.com Alternatif Tek LinkLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDownload Full Rar pass: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.hendekreklam.net
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2007, 10:17:59 Gönderen: saskin54 »
|
|
|
|
|
seloter
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-1
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2007, 15:16:03 » |
|
ellerine sağlık teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2007, 14:28:02 » |
|
3. bülümde hata var. Winrar dosyayı açarken kilitleniyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2007, 15:04:51 » |
|
tüm partları aynı klasöre indirip sadece 1. partı açmanız yeterli olacaktır. dediğim şekilde de sorun yaşarsanız buraya yazın kontrol edeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2007, 11:15:12 » |
|
Evet kurdum. Sorunsuz çalışıyor teşekkürler. Ancak program İngilizce, programı türkçe nasıl yapıyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2007, 11:40:52 Gönderen: tkirimli »
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2007, 11:46:45 » |
|
ben de aynı programı kullanıyorum ama bende türkçe ofisin dili kullanıyo olabilir bu nedenle ofis 2007 türkçe de kurulu olmalı türkçe olması için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2007, 11:51:13 » |
|
Doğru galiba Ofisin dilini kullanıyor, bende ofis yüklü değil. Openoffice yüklü. Herhalde ofis 2007 türkçe yüklemem gerekiyor. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2007, 11:53:18 » |
|
şuraya bak bir de file menüsünde özellikler olmalı settings optins olabilir ya da başka bir isim buraya gir orada language seçenekleri var orayı turkish yap ve sonucu buraya yaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2007, 12:01:44 » |
|
Onu zaten denedim olmuyor. File menüsünde language bölümü var oradaki değerleri Turkish yaptım ama o sanıyorum sadece web sitesinin dili ile alakalı hiç bir şey değişmedi.
Yalnız tools bölümünde set language seçeneği var. Ancak orası seçilemiyor. Muhtemelen işletim sistemiminde ingilizce olmasından kaynaklanıyor. Ofis 2007 türkçeyi yükleyip deneyeceğim, sonucu buraya yazarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2007, 12:03:26 » |
|
oki teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2007, 01:45:53 » |
|
Evet bu gece ofis 2007 yi yükledim. Winrar sürekli olarak hata verdi ve bilgisayarın kilitlenmesine yol açtı. Bende indirilmiş dosyaları winzip ile açmayı denedim. Winzip dosyaları sorunsuz olarak açtı herhangi bir problem yaşamadım. Sonrasında da kurulum sayfasında görüntülü olarak açıkladığınız şekilde ofisi kurdum. Gerçekten ellerinize sağlık, açıklamalar sayesinde kurulum sorunsuz oldu. Karşılaştığım bir iki problemide burada belirteyim, belki diğer arkadaşlara yardımcı olur. İşletim sistemim İngilizce XP. Ofis 2007 Türkçeyi kurduktan sonra ofisi başlattığımda menülerin çoğu İngilizce, arada birkaç komut Türkçe olarak çıktı. Bazı menülerde de başlıklar İngilizce açıklamalar Türkçe idi. Oran olarak söylemem gerekirse Türkçe menü oranı % 5 civarında idi. Ancak Microsoft Ofis Dil ayarlarına girdiğimde orada Ofis görüntü dilini Windows diliyle eşleştir seçeneği işaretli idi, işareti kaldırarak geçerli Ofis dilini Türkçe seçip, programı yeniden başlattım ve tüm menüler Türkçe oldu
Bundan sonraki aşamada daha önceden kurduğum Microsoft Expression Web 2007 yi yeniden başlattığımda onunda tamamen Türkçe olduğunu gördüm.
Sonuç Expression Web 2007 nin Türkçe olabilmesi için Ofis 2007 Türkçenin yüklenerek dil ayarının Türkçe seçilmesi gerekiyor.
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geron25
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2007, 22:30:38 » |
|
Tesekkürler Indirdim Kuracagim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sardes
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2007, 23:38:11 » |
|
eğer gercekden çalışıyorsan emeğine sonsuz teşekkürler korkamaz kardeş.. saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erujinu
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Eylül 2007, 22:08:03 » |
|
Dostum Bi caps Koysaydın Neye Benziyo Gorseydik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurphl
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2007, 04:18:03 » |
|
dostum ben rarları indirdim bir klasöre çıkarttım fakat setup bulamıyorum.nasıl install edcem ilgilenişrwsen sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Eylül 2007, 04:59:42 » |
|
dosyanın içinde setup ve serial var setupa tıklayıp seriali girecen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurphl
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2007, 14:25:20 » |
|
dostum işte dosyanın içinde setup yok sadece serial var setup yok.buarada son part çok az bi boyuta sahip de1mb falan civarı.acaba dedim eksik mi iniyor ama eksik inse radan çıkmaz arşiv.anlayamadım.dur bern sana görüntüsünü göndereyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurphl
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #17 : 30 Eylül 2007, 14:27:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapC:\Documents and Settings\new\Desktop
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2007, 16:39:50 » |
|
bana msn ni yolla oradan kuralım program sorunsuz çalışıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurphl
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2007, 23:55:50 » |
|
korkmaz kardeş oradamısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BUKULLANILIYORMU
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2007, 03:31:59 » |
|
teşekkürlerrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebeser13
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #21 : 19 Ekim 2007, 21:51:54 » |
|
peki hocam bunun product key kodları nelerdir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Ekim 2007, 22:05:55 » |
|
hepsi dosyasının içinde var serial diye bir metin belgesi var serialler onun içinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebeser13
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #23 : 19 Ekim 2007, 22:09:16 » |
|
eyvallah hocam saol.. çok işime yarayacak bu program;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diablo37
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0