saskin54
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10325/-275
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« : 25 Ağustos 2006, 02:48:27 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]Dosy
|
|
|
|
ß3snÎhaßeR
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2006, 03:05:34 » |
|
çok kötü olmuıs yaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuz54
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2007, 00:02:02 » |
|
ya çok kötü yaaaaaa .allah düşmanımın başına vermesin
|
|
|
|
|
|
SE-YA-ZA
|
|
|
bjklee
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2007, 16:08:21 » |
|
ya çok kötü yaaaaaa .allah düşmanımın başına vermesin  amın Allah kımseye vermesın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencil
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2007, 23:07:46 » |
|
peki anası ne bok yemeye uyşturucu kullanmış.şerefsiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rezdar
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2007, 13:06:02 » |
|
aman allahım bu nasıl yaw kadın hamileykenmi uyusturucu kullanmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanfur
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2007, 13:07:46 » |
|
BENİ BUNA BAKMAYA ZORADINIZ İÇİM PARÇALANDI.aLLAHIM BU NE YA.aLLAH KAHRETSİN O ANNEYİ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemal_akaslan
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2007, 23:23:18 » |
|
İnsanlar herşeyden önce Allah'a karşı sorumludurlar. Onun için Allah'ın Haram Ettiği Uyuşturucuyu kullanmamalı. Her çoban sürüsünden sorumludur. Onun için sebep olduğumuz şeylerden sorumluyuz. Allah dilediği kişi nasıl isterse öyle imtihan eder. Çünkü yeğane güç sahibidir. Bütün mülk onundur. O yüzden başımıza gelen her şerrin sebebi biziz. Allah gazabından bizi sakındırsın. Akibetimiz iyi olsun yeter. Onun ötesi sonsuzluktur. Bekadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nilep006
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2007, 00:19:15 » |
|
allahım düşmanıma wermesin çok kötü ya ufff walla acayip oldum yani böle anne olmaz olsun bea pislik madem bu pohaaa bağlısın ne die çocuk doğruosun pislik ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonnefes7
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2007, 02:29:59 » |
|
inşallah iyileşir dicem ama pek zannetmiyorum. yazık walla
bu bir ibrettir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asdtaha_26
Hızlı Üye

Rep Puanı +540/-306
HERKESE İYİ FORUMLAR
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2007, 14:21:37 » |
|
BU BEBEĞİ DOĞURAN ÇOCUĞUN ANNESİNE ANNE DEMEK YANLIŞ OLUR. CANİ DEMEK DOĞRU OLUR ŞEREFSİZ MADEM UYUŞTURUCU KULLANIYON NİYE HAMİLE KALIYON AKILDAMI YOK YAA ALDIRSAYMIŞ BEBEYİ DAHA İYİYMİŞ BEBEK ŞİMDİ ACI ÇEKİYODUR
|
|
|
|
|
|
Bu üyenin imzasına koyduğu çok karizmetik pozlarından oluşan fotoğraf albümü 999 adet kızın kalp krizi geçirmesine neden olmuştur.Bu üyenin 1 kızı daha kalp krizi geçirterek 1000'e ulaşmaması için bu üyenin imza yapması yasaklanmıştır.
|
|
|
dogan91
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2008, 10:47:04 » |
|
dayanamadı bi 9 ay daha anası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
©h@]{o
.

Rep Puanı +1652/-48
YakLasim herseydir!..
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2008, 02:25:41 » |
|
Cogunlukla basimiza gelen müsibetlerin en büyük nedeni yine kendimizdiriz.Ama cogu zaman bu hatalarimiz baskalarini etkiler, hayatlarini mahveder,karartir.İste bu resim de bunlara en büyük örneklerden biri bence.Günahsiz bir melek dünyaya geliyor ama yüzüne bile bakamiyorsunuz...Allah kimseyi evladi ile imtihan etmesin ve saglikli,güzel ahlakli cocuklar nasip etsin.Amin!..
|
|
|
|
|
|
Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Raistlin
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2008, 10:42:36 » |
|
Çok Yazık Ne Suçu Vardı O Masum Çocuğun Allah Görüyor Bunları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HIRRA
Jr. Member

Rep Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Şubat 2008, 15:06:43 » |
|
Oanneye ben ane demek icin bin sahid isterim ama suna eminimki o bebegini eline aldigi an cok pisman olmustur cunku bi anne anelin nedemek oldunu sadece o ebebgi dunyaya getiripte bagrina basti an daha iyi anlar ALLAH bebegin yardimcisi olsun. Hirra...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umutumut
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2008, 10:17:02 » |
|
aslıda ben hiç kormadım çünkü bizim orda da çocuk böle doğdu onun annesi esrar içiyomuuş çocukgun anesi çocugu doguruken öldü bu çocugun anneside dograken ölmesi lazım bilgiler için benim msn nemden bana baş vurun Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapum.u.t@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melihege
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Şubat 2008, 18:05:45 » |
|
bu annenin allah belasını versin dayanama mışmı 9 ay Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevince1980
|
 |
« Yanıtla #17 : 24 Şubat 2008, 10:05:03 » |
|
yazık yaa oda dünyaya geldi ne günahı vardı yavrunun üzücü bir durum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolayn
|
 |
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2008, 23:52:56 » |
|
fecii
|
|
|
|
|
|
SAVAŞLAR İSTEDİĞİNİZ YERDE BAŞLAR ANCAK BİTİRMEK SİZE KALMIŞ BİR ŞEY DEĞİLDİR..!
|
|
|
sevginar
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2008, 16:28:25 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap4ok uzuldum yaziklar olsun bu anne demeye dilim varmiyo. Elerine bi bakarmisiniz yavrunun bebish elerine nasilda tertemiz bebish eleri cenetlik ama zavalim yuzu fena. Ger4ekten bu anne naptina farkina varmiyodur bence hani varya sigara zararlidir diyolarda hamile kadinlar eh 1,2 tane i4erim o kadarla bishiy olmaz der ishte bu annede bence felaketin farkina varamadi ve tiryaki oldu i4in daha bebishinin gozlerinide gormedi i4in kulandi da kulandi ama dunyaya getirdi an bence anladi ne kadar gunaha girdini yaziklar olsun ya bu insanlari bu halere getirenlere yaziklar oslun. Bu kadinin veya bu kizin boyle bi kocaman gunaha sokanlara yaziklar olsun bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozkan17
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : 04 Ağustos 2008, 22:32:01 » |
|
söylenecek belki birçok söz var ama ınsanın bazan dili varmıyor be şer.... bari yazık günahı olmayan sabiye acı kendine acımıyorsan yazık ki sana ve senın gibilere allah sizler hakkında versin kararını ebediyette bunların hesabını nasıl vereceksiniz bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|