|
m3l4nkoliq
|
 |
« Yanıtla #125 : 19 Haziran 2007, 23:44:59 » |
|
ya admin kardeş ben bu ürün şifresini nerden bulurum bi yardımcı olurmusun
|
|
|
|
|
|
seni seviyorum ayşem
|
|
|
saskin54
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10310/-274
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« Yanıtla #126 : 19 Haziran 2007, 23:55:48 » |
|
her ssıfre olmaz uymaz yanı uyumluluk olmalı;)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]Dosy
|
|
|
akrep53
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #127 : 22 Haziran 2007, 10:21:28 » |
|
Her şeyi yaptım hiç birinde sorun olmadı.En son setup dosyasından office i kurarken hata veriyor. Belirtilen program daha yeni bir Windows sürümü gerektiriyor diye hata verdi.Windows XP kullanıyorum.SP2 yüklü olmadığından mı bu hatayı verdi acaba? iso dosyasını cd ye atıp ordan da açmaya çalışınca aynı hatayı veriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #128 : 22 Haziran 2007, 10:23:33 » |
|
sp 2 yükleyin tabii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shenoll
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #129 : 22 Haziran 2007, 16:44:42 » |
|
YA HERSEYİ HALLETTİM ÜRÜN ANAHTARII İSTİYORR NERDEN BULABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #130 : 22 Haziran 2007, 23:17:02 » |
|
ürün anahtarı indirdiğin dosyanın içinde zaten vardı bu bölümde sayfa 2 de de verilmişti yine vereyim peki Lisans Anahtarı : KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selvet
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #131 : 23 Haziran 2007, 00:08:37 » |
|
indirdim şifrede tamam bu rarları masa üstüne çıkarmaya çalışıyorum birazı çıktıktan sonra hata veryor bi dosya gibi bir şey istiyor ne yapmalıyım acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #132 : 23 Haziran 2007, 01:08:27 » |
|
tüm dosyaları indir ver hepsini bir klasdörün içine al orada açıver
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mod
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #133 : 23 Haziran 2007, 13:32:35 » |
|
sayın yöneticim ellerinize sağlık, indirdim ve kurdum....paylaşımınız çok mükemmel yine çok teşekkür ederim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selomans
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #134 : 23 Haziran 2007, 19:22:02 » |
|
Ya arkadaşlar anlayamadığım bişey var.bende indirdim.ama sadece part 6 yı indirdim.açtım,ve kurdum kullanıyorum hiç bir sorun yok.neden 6 part ıda indirmemiz gerektiğini anlayamadım..varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
askkan
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #135 : 23 Haziran 2007, 20:05:19 » |
|
hacam part iki linki ölü düzeltirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #136 : 24 Haziran 2007, 00:15:33 » |
|
kontrol ettim sorun yok part 2 de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selomans
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #137 : 24 Haziran 2007, 16:12:03 » |
|
Ya arkadaşlar anlayamadığım bişey var.bende indirdim.ama sadece part 6 yı indirdim.açtım,ve kurdum kullanıyorum hiç bir sorun yok.neden 6 part ıda indirmemiz gerektiğini anlayamadım..varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pascalbekir
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #138 : 25 Haziran 2007, 10:12:04 » |
|
slm millet bana fronpage 2007 lazım sizde varmı veya nasıl bulabilirim yardımcı olrsanız sevinirm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caner_xx
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #139 : 25 Haziran 2007, 14:19:55 » |
|
ya nasıl indiriceğiz bunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #140 : 25 Haziran 2007, 21:48:53 » |
|
slm millet bana fronpage 2007 lazım sizde varmı veya nasıl bulabilirim yardımcı olrsanız sevinirm
microsoft 2003 ten sonra frontpage çıkarmadı onun yerine frontpageden biraz daha gelişmiş olan Microsoft Expression Web 2007 çıkardı ve bu da aşağıdaki linke var Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merdan
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #141 : 27 Haziran 2007, 08:19:06 » |
|
abi ben nasıl indircez anlamadım.rapidshare'e giriyorum free premium falan yazıyo.bana bu işi tüm ayrıntılarıyla yazar mısın?? lütfen(acele)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mic check
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #142 : 27 Haziran 2007, 08:55:19 » |
|
ya abi rapidsahare e girdim orda ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.ACİİİL!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avsargok
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #143 : 27 Haziran 2007, 10:17:23 » |
|
saolasın arkadasım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SNURCE
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #144 : 27 Haziran 2007, 13:13:57 » |
|
ÇOK İYİ PAYLAŞIM BOŞUNA CD HARCAMAYA GEREK YOK DEAMON LA DA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ NOT:Beceremeyenler linklere bahane bulmasınlar. Linkler cayır cayır çalışıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saskin54
Administrator
.

Rep Puanı +10310/-274
|
 |
« Yanıtla #145 : 27 Haziran 2007, 14:18:02 » |
|
abi ben nasıl indircez anlamadım.rapidshare'e giriyorum free premium falan yazıyo.bana bu işi tüm ayrıntılarıyla yazar mısın?? lütfen(acele)  FREYE BAS SAYFA YENILENCI 4 TANE HARF CIKACAK HARFLERI YANDAKI KUTUYA YAZ ENTERLA;)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]Dosy
|
|
|
EOTD
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #146 : 28 Haziran 2007, 03:28:18 » |
|
rar dosyalarını verilen şifreyleri denedim spacelede boşluk bırakıyorum fakat rarla açmaya başlıyor. bir süreden sonra hata veriyor. nasıl yapmma gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. tşkler..
aynı şey bende de oluyor ... çözemedim gitti ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1209/-823
|
 |
« Yanıtla #147 : 28 Haziran 2007, 08:39:29 » |
|
rar dosyalarını verilen şifreyleri denedim spacelede boşluk bırakıyorum fakat rarla açmaya başlıyor. bir süreden sonra hata veriyor. nasıl yapmma gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. tşkler..
bunu kopy et sonuna bir boşluk ekle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.besnihaber.com /saskin54 aynı şey bende de oluyor ... çözemedim gitti ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selomans
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
| | |