Korkmaz
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« Yanıtla #250 : 03 Ağustos 2007, 00:51:24 » |
|
parlardan biri hasarlı inmiş hangi parta gelince hata veriyo takip et yapamazsan bana mesaj at
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enderyagci
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #251 : 03 Ağustos 2007, 10:14:29 » |
|
farklı yerlerde tekrar indirip denedim ama winrarda part 1-2-5 hata veriyor. 7zip programındada part1 hata veriyor. acaba sıkıştırma programındamı hata başka bi programlamı denesem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #252 : 03 Ağustos 2007, 15:07:00 » |
|
winrarla açmanız yeterli bu nedenle öncelikle winrar programınızı gözden geçirin partlarda sorun yaşıyosanız hangi part sorunluysa tekrar indirin indirince net kesilmesi falan olmuşsa dosya hasarlı inmiş olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turker13
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #253 : 04 Ağustos 2007, 19:21:11 » |
|
part1'in zipini klasöre açıp power isodan aç dedim. Setup.exe'yi tıkladım. fakat yükleme ekranında şimdi yükle dedikten sonra hata verdi. Hata şu: "Microsoft Office Enterprise 2007 kurulum sırasında bir hatayla karşılaştı."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur3327
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #254 : 05 Ağustos 2007, 00:51:08 » |
|
kardeş eline sağlık klavyene sağlık çok sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tkirimli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #255 : 05 Ağustos 2007, 02:03:24 » |
|
Winrar ile bende çok sorunla karşılaştım. Başka bir makinede winrar ile açabilirken kendi makinemde Winrarı neredeyse 7-8 kez yeniden kurmama rağmen her seferinde sorunla karşılaştım. Herhalde makinemdeki bir program uyumsuzluk yapıyor.
Sonuçta aynı işlemi Winzip ile yaptım. Kurulum sorunsuz oldu.
Paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekten takdire değer bir çalışma. Gerek kurulumun resimli anlatımı, gerek teknik destek süper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bbbbboooo
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #256 : 05 Ağustos 2007, 16:24:13 » |
|
Ardarda indiremiyorum neden olabilir bilader
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürmelituncay
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #257 : 06 Ağustos 2007, 00:04:20 » |
|
ELLERİNE SALIK KARDESİM COK GÜZEL OLDU HARİKASIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özkök
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #258 : 06 Ağustos 2007, 12:18:57 » |
|
ARKADAŞLAR DEVAMLI GÜNCELLEME YAPAYIM MI DİYE SORUYOR VE EXPLORERDEN GÜNCELLEME YAPAMIYRUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #259 : 06 Ağustos 2007, 17:42:26 » |
|
ne güncellemesi bu windows mu ofis mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bbbbboooo
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #260 : 06 Ağustos 2007, 20:50:58 » |
|
Sağol Bilader
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bbbbboooo
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #261 : 07 Ağustos 2007, 09:11:15 » |
|
çok güzel yapmışşın emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AYAZ_KAAN
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #262 : 07 Ağustos 2007, 14:29:22 » |
|
Ofisle ilgili çok başlık var tek bir pencere altında toplanırsa daha güzel olur paylaşım için tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorpion83
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #263 : 07 Ağustos 2007, 17:39:05 » |
|
>:(LÜTFEN ŞİFREYİ DÜZELTİRMİSİNİZ YAPACAKSANIZ DOĞRU DÜRÜST ŞİFRE YAPIN YA HİÇ YAPMAYIN İNSANLARI UĞRAŞTIRMAYIN ŞİFRE KOYUNCA NOLUYO YANİ ALA ALA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #264 : 07 Ağustos 2007, 17:55:21 » |
|
iyi de bir dünya insan indirip kullandı bunu acaba sorunun sende olabileceğini hiç düşündün mü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cavruc
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #265 : 07 Ağustos 2007, 23:50:44 » |
|
eline ve aklına sağlık teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banarlı
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #266 : 08 Ağustos 2007, 12:39:50 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapARKADAŞIM BU VERDİĞİN LİNLKİ AÇTIKTAN SONRA NEREDE NE YAPACAĞIMIZIDA RESİMLE ANLATSAYDIN GAYET GÜZEL OLURDU. KUSURA BAKMAYIN AMA BEN YAPAMIYORUM......SİZİN VERDİĞİNİZ LİNKLERİ AÇTIKTAN SONRA NERESİNDE NE OLACAK LÜTFEN ACELE YOL GÖSTERİN.......TEŞEKKÜRLER....ZEKA BULMACASI ÇÖZÜYORUZ SANKİ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #267 : 08 Ağustos 2007, 13:13:26 » |
|
ilk sayfada nerede neler yapacağınız anlatıldı zaten 1 sayfada resimli anlatımın linki de var başka nasıl anlatılır ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
storm06
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #268 : 08 Ağustos 2007, 22:56:43 » |
|
Merhaba,her iki bölümde 6 parttan oluşmuyor mu,nasıl hepsini indiricez yani 12 bölüm mü indiricez toplam,özürdilerim ama arkadaşın biri bölümleri sormuş ve hepsini indireceksin dediğini,z için kafam karıştı?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #269 : 08 Ağustos 2007, 23:06:36 » |
|
6 şar partlık 2 upload var 6 dosya indireceniz birinden indirin hepsini yani 6 parçayı da aynı bölümden indirin karışık indirmeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
storm06
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #270 : 08 Ağustos 2007, 23:23:21 » |
|
tamam hocam tamda ben bunu söylicektim konuları okuyayım derken sorumun cvbını buldum ve bu sayfaya tekrar dönüş amacım buydu ve cvbınızı gördüm çok hızlısınız:) şu an 3. partı indiriyorum konunun hemen hemen her sayfasını okudum sayılır sorun yaşayan çok,inşallah bende onlardan olmam:) Emeğinize elinize kolunuza klavyenize sağlık.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
alikasim
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #271 : 09 Ağustos 2007, 11:11:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alikasim
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #272 : 09 Ağustos 2007, 11:13:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmeriko
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #273 : 09 Ağustos 2007, 14:00:48 » |
|
rar şifresi : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.besnihaber.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
storm06
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #274 : 09 Ağustos 2007, 21:22:18 » |
|
Arkadaşlar evet ben programı daha şimdi indirdim ve rar şifresi arkadaşın dediği gibi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.besnihaber.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|