05 Eylül 2008, 16:15:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Microsoft Office 2007 Türkçe indir Full Ofis 2007 download tr ofis 2007,tek link  (Okunma Sayısı 274366 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suleymanjk

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +9/-0

« Yanıtla #975 : 19 Nisan 2008, 17:36:40 »

ben bu ofısı yaklasık bı yııldır kullanıyorum  onlarca kişiye kurdum   10binlerce kişide burdan indirdi ve sorunsuz kullanıo..
bir kac boşbogazın sözüne aldırıs etmeye gerek yok

boşboğaz senin... nese ORDAN AHKAM KESECEĞİNE MİLLETE DOĞRULARI SÖYLE. TABİ İŞİNE GELİYO DİMİ.."OH NE GÜZEL BELİRSİZ BİŞİLER VAR,MİLLET SORUNUNU HALLEDEMESİN Kİ SÜREKLİ SİTEYE YAZSIN.." ASIL BOŞBOĞAZ SENSİN OLUM. MİLLETE YALAN SÖYLEMEKTEN BAŞKA Bİ KARIN YOK. MADEM BOŞBOĞAZ YAZDIKLARIMA İTİRAZ ET,-YOK ÖYLE OLMAZ DOĞRUSU BÖYLE- DESENE... AMA TABİ EN ZOR OLAN DOĞRUYU SÖYLEMEK...
eagle_tr

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #976 : 19 Nisan 2008, 17:47:58 »

arkadaşlar sizden bi ricam var ben iki link olarak indirdim bunları biri 01 diğeri 02 olarak indi bunları rar olarak düşündüm ve winrar'da açtım şifre kısmına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.besnihaber.com
yazdım cilt şifre-parola hatası dedi şifreye Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.besnihaber.com/saskin54
yazdım yine aynı hatayı verdi acaba o siteden indirdiklerimizin şiresi farklımı ben partları tek tek indirmedim ayrıca internetim yavaş çok zorlauklarla indirdim allahın dağında telefondan bağlanıyorum rarlarda bi sorun yok çünkü sitenin gösterdiği boyutta ve parola hatası vermeye devam ediyo allah rızası için yardım izindeuim projeleri bitirmem lazım şimdiden çok saolun
esaretin_bedeli

Global Moderator
Süper Üye

Rep Puanı +1943/-54

Susarak Özlüyorum

WWW E-Posta
« Yanıtla #977 : 19 Nisan 2008, 17:56:09 »

arkadaşlar sizden bi ricam var ben iki link olarak indirdim bunları biri 01 diğeri 02 olarak indi bunları rar olarak düşündüm ve winrar'da açtım şifre kısmına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.besnihaber.com
yazdım cilt şifre-parola hatası dedi şifreye Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.besnihaber.com/saskin54
yazdım yine aynı hatayı verdi acaba o siteden indirdiklerimizin şiresi farklımı ben partları tek tek indirmedim ayrıca internetim yavaş çok zorlauklarla indirdim allahın dağında telefondan bağlanıyorum rarlarda bi sorun yok çünkü sitenin gösterdiği boyutta ve parola hatası vermeye devam ediyo allah rızası için yardım izindeuim projeleri bitirmem lazım şimdiden çok saolun

Filefactory olan linkten indirmişsin

Rar şifresi:besnihaber.com
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 17:58:15 Gönderen: esaretin_bedeli » Logged

Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
ferhat45

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #978 : 19 Nisan 2008, 21:02:07 »

Çok sağolun ama çok yavaş fakat filefactory dan 2. bölümü indirirken modemi resetlemek zorunlu mu ?Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKK     YYYYYYYAAAAAAAAVVVVVVAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!![/MOVE]
suleymanjk

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +9/-0

« Yanıtla #979 : 20 Nisan 2008, 02:00:23 »

Çok sağolun ama çok yavaş fakat filefactory dan 2. bölümü indirirken modemi resetlemek zorunlu mu ?Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKK     YYYYYYYAAAAAAAAVVVVVVAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!![/MOVE]
filefactory den indirm boşver yukarda rapid olanlardan 1. partı indir cd ye yaz tamamdır. hepsini indirmene gerek yok.böle yaparsan modeme reset de atmana gerek kalmaz..
tamermeral

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #980 : 20 Nisan 2008, 06:27:34 »

Merhaba arkadaşlar,
Ben  kurulumda "office.tr-tr/officeLR.cab" dosyaları bulunamadı yer göster diye bişey çıkıyor!!! bende bu dosyaları bulamadım.bütün sürümü indirmeden bu dosyaları indirmem mümkünmü acaba??
suleymanjk

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +9/-0

« Yanıtla #981 : 20 Nisan 2008, 20:00:41 »

Merhaba arkadaşlar,
Ben  kurulumda "office.tr-tr/officeLR.cab" dosyaları bulunamadı yer göster diye bişey çıkıyor!!! bende bu dosyaları bulamadım.bütün sürümü indirmeden bu dosyaları indirmem mümkünmü acaba??

boyutu az diye sadece 6. partı indirdiysen böle bi hata veriyo olabilir. başka bi part indir birbirinin içine kopyala yapıştır yap. değiştirilsin mi diye sorduğunda tümüne evet de,eksik dosyayı bu şekilde kopyalamış olursun yoksa tek tek araştırmak zor olur.
lostfalcon

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #982 : 21 Nisan 2008, 12:30:59 »

Herkese merhabalar; Bende buradan Office2007 indirenlerden biriyim. Ben sorunsuz kurdum ve de iyi çalışıyodu ama bugün "Hata 1706. dedi ve  frontpage hatası vermeye başladı proplus diye bi dosya arıyo. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?
ferhat45

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #983 : 21 Nisan 2008, 15:16:33 »

Aktivasyon olsaydı kesin beceremezdim.Çok teşekkürler.
aydın__27

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #984 : 21 Nisan 2008, 16:39:23 »

ya arkadaşlar rapidden indir diyorum 4 karekter yerine 8 karekter istiyor  tabiatiyle dosya inmiyor  giriyorsun zıplayan kızı yakala diyor başkada bişey demiyor diğerleri malum  file fatory yarısını veriyo yarısını vermiyor öyle yani konuya bi el atsanız

Korkmaz

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823

besnihaber@windowslive.com korkmaz_02@yahoo.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #985 : 21 Nisan 2008, 18:13:52 »

Herkese merhabalar; Bende buradan Office2007 indirenlerden biriyim. Ben sorunsuz kurdum ve de iyi çalışıyodu ama bugün "Hata 1706. dedi ve  frontpage hatası vermeye başladı proplus diye bi dosya arıyo. bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

kaldırıp tekrar kurun sanırım bir dosya silinmiş ve pc nizi güncel bir antivirüsl taratın

Korkmaz

Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823

besnihaber@windowslive.com korkmaz_02@yahoo.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #986 : 21 Nisan 2008, 18:14:49 »

rapidde kedi resmi yazan harhleri kutuya yazın

elif29

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #987 : 21 Nisan 2008, 20:34:19 »

Olmuyor kardeş ikisinide denedim cık.
tamermeral

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #988 : 21 Nisan 2008, 20:59:51 »

Ben bunu bi türlü kuramadim elimde office xp vardi onu kurdum, bir belge açarken güvenlik sınamasından geçmedi diyor ekranın sağ alt köşesine mavi yıldız yerleşti gitmiyor.reset atinca gidiyor sadece bu konuda bilgisi olanlar varmi acaba?
yardımcı olursanız çok sevinirim.programı kaldirip tekrar kuruyorum ama hep ayni.
şifeyi giriyorum sorun olmuyor kurarken sonra neden böyle bişey çıkar anlamadım.. güncellemelerim açıktı ondanmı acaba lütfen yardım...!!!
suleymanjk

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +9/-0

« Yanıtla #989 : 22 Nisan 2008, 00:51:18 »

Ben bunu bi türlü kuramadim elimde office xp vardi onu kurdum, bir belge açarken güvenlik sınamasından geçmedi diyor ekranın sağ alt köşesine mavi yıldız yerleşti gitmiyor.reset atinca gidiyor sadece bu konuda bilgisi olanlar varmi acaba?
yardımcı olursanız çok sevinirim.programı kaldirip tekrar kuruyorum ama hep ayni.
şifeyi giriyorum sorun olmuyor kurarken sonra neden böyle bişey çıkar anlamadım.. güncellemelerim açıktı ondanmı acaba lütfen yardım...!!!

sorunun tam olarak anlaşılmadığı için sana çözüm üretilemiyor sanırım kardeş.biraz daha nokta soru sorarsan daha anlaşılır hale gelir sorun..genel ifadelerle anlatmazsan herzaman çözümü bulunur..
47650

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #990 : 22 Nisan 2008, 02:15:45 »

herşey için teşekkürler.çok güzel bir paylaşım.özellikle de sevgili kormaz abime bana bu konuda yardımları için teşekkür ederim.saygılar!!!
kurt185

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #991 : 22 Nisan 2008, 16:18:07 »

ŞİFREYİ YAZIYORUM HATA ÇIKIYO HEMDE BU ARADA BU PROGRAMIN İÇİNDE POWER POİNT FELAN VAR MI
tamermeral

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #992 : 22 Nisan 2008, 20:36:27 »

sorunun tam olarak anlaşılmadığı için sana çözüm üretilemiyor sanırım kardeş.biraz daha nokta soru sorarsan daha anlaşılır hale gelir sorun..genel ifadelerle anlatmazsan herzaman çözümü bulunur..

Kullanıcıları lisanslı yazılıma yönlendirmek isteyen Microsoft,  Windows için yaptığı orijinallik testinin benzerini Office için devreye soktu...
Microsoft'tan OGA Uygulaması diye bişey 28 nisanda başlayacakmış ama erken geldi bana....
sizlerede böyle bi uyarı gelebilir, güncelleme yapan arkadaşlar önemle duyrulur!!! bir office dosyası açtığınızda bi uyarı çıkıyor güvenlik sınamasında geçmedi diye.... sonra mavi renkte bir yıldız ekranın sağ köşesinde takılıp kalıyor...
Ben çaresiz bekliyorum biçok kişiye şimdiden bu uyarı gelmiş haberiniz olsun!!!
fattma01

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #993 : 22 Nisan 2008, 21:17:53 »

ARKADAŞŞLARRRR....LÜTFEN YARDIM EDİN... BEN ŞU LİNKTEN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
http://www.filefactory.com/file/73ba17/
İNDİRDİM  SONRA  KURMAYA BAŞLADIĞIMDA OFFİCE WORD DE BANA SERİAL NO SORUYOLAR BEN NE YAZICAM ORAYAAA... LÜTFEN ACİL LAZIM KERDEŞLERİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
fattma01

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #994 : 22 Nisan 2008, 22:32:27 »

arkadaşlar ben indirdim yükledim gayet iyi çalışıyor ama etkinleştirmem gerektiği çıkıyor sürekli işte 25 gün içinde etkinleştirmezsem programlar çalışmazmış falan diyor ben bunu nasıl etkinleştirim ya da etkileştirmeden nasıl kullanabilirim programları yardımcı olursanız çok sevinirim...
zumkala

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #995 : 22 Nisan 2008, 23:54:19 »

yazıyoruz yanlıs dıyor ornek le gosterebılırmısn  tesekkurler
@yargıç@

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #996 : 24 Nisan 2008, 11:13:57 »

arkadaşlar ya su indirme linki nerde mcrosoft office nin Ya bulamadim Uardimci olurmusunuz

10062005

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #997 : 24 Nisan 2008, 15:00:38 »

tek tek indirince aradan zaman geçmesi gerekioo ağdan internete bağlandğmdan ip değiştiremioorum yapabileceğim başka bişe varsa bilgilendirir misiniz??
10062005

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #998 : 24 Nisan 2008, 15:22:35 »

YAA LUTFEN
mehmetx5

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #999 : 24 Nisan 2008, 21:11:48 »

yastorage'dan dosya inmiyor.Bir bakarsanız iyi olacak.Emeğin için çok sağol.