saskin54
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10275/-264
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« : 17 Nisan 2007, 12:13:37 » |
|
İNDİRMEDEN ÖNCE PC NİZDE DVD YAZICI OLUP OLMADIĞINDAN EMİN OLUNUZ ÇÜNKÜ VİSTANIN DVD OKUYUCU OLMAYAN PC YE KURULMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR. [SIZE=14][/SIZE]Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap DOWNLOAD:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-1- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-2- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-3- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-4- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-5- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-6- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-7- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-8- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-9- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-10- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-11- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-12- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-13- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-14- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-15- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-16- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-17- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-18- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-19- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-20- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-21- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-22- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-23- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapPART-24- RAR ŞİFRESİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan KURULUM VE CRACK[SIZE=14][/SIZE] Ultimate: 6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC Business: 72PFD-BCBK8-R7X4H-6F2XJ-VVMP9 HomePremium: 8XPM9-7F9HD-4JJQP-TP64Y-RPFFV HomeBasic: 762HW-QD98X-TQVXJ-8RKRQ-RJC9V Activision Cracki Nasil Kullanilir !? 1.Vista'nin kurulu olan versiyonunun keyini kullanin. 2. "rar" icindeki "installer" dosyasini sag tiklayip Admin olarak calistir diyin. 3.'License installed sucessfully' uyarisinin command (komut) ekraninda cikmasini bekleyin. 4.Islem tamamlandi uyarisini aldiktan sonra komut penceresini kapatmak icin herhangi bir tusa basin. 4.Ve Bilgisayarinizi yeniden baslatin.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapActivitasyon_Crack KURULUM VE KULLANIM İÇİN AŞAĞIDAKİ KONULARI OKUYUNUZ VE AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLEN ALCOHOL 120 PROGRAMI İLE AÇTIĞINIZ DOSYAYI DVD YE YAZDIRIN[SIZE=14][/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ------
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 22:34:13 Gönderen: esaretin_bedeli »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]Dosy
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2007, 16:44:29 » |
|
emegıne saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2007, 23:29:00 » |
|
valla dostum ben ındırıyorum ama ınsallah emegım bosuna gıtmez yanı calısır demk ıstıyorum gercı sen cok ıyı bır ınsansın ofısten yararlandık sayende allah razı olsun can kardesım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2007, 14:35:41 » |
|
ARKADASLAR NEDEN CEVAP YAZMIYORSUNUZ ALLOOO BEN BUNU INDIRDIM AMA RAR HATA VERIYOR NEDENDIR ACABA SIFREYI KOPYALAYIP YAPISTIRIDIM AMAM DAHA ILK LINKTE HATA VERIYOR BUNU BILEREK YAPIYORSANIZ ATIK BIRSEY DEMIYORUM SIZLERE ZAMANIMI OLDURUYORSUNUZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2007, 16:40:56 » |
|
alo kımse yokmu ya korkmaza nerdesın sorun ne bır turlu bakmıyorsunuz rar dosyalarını acamıyorum demıstım hata verıyor demıstım msn ekledım senı ama acmıyorsun banayardım ettttt:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizard_37
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2007, 10:19:29 » |
|
indiriyorum ama inşallah sorun çıkmaz kota dolarsa senin yüzünden sana hakkımı helal etmem.. saygılarla.... EmEğE SaYgI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osmanosman80
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2007, 12:21:19 » |
|
bÜTÜN LİNKLER SAĞLAM VE İNDİRDİDE AMAAAAAAAA VERDİĞİNİZ SERİALİ GİRİYORUM KULLANICI ADI VEYA SERİALİNİZ YANLIŞ DİYOR. YARDIIIIIIIIIIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2007, 20:09:26 » |
|
 ? valkla arkadaslar ben de ındırdım ama bırturlu calıstıramadım ben uzun zamandır pclerle ıc ıceyım arkadas bıze kazık attı galıba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SALVADOR20
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2007, 20:11:29 » |
|
evet ben msn den gorustum bana rar dosyamın hatalı oldugunu ve sorunun benden kaynaklandıgını soyledı valla anlamadım ne yapmamk gerek bılmıyorum amam emek bosa gıttı galıba neyse bazen boylede olabılıor demekkı herseeyın hayırlısı sıze kolay gelsın ben sılıcem bunu emegıme yazık valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1022/-805
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2007, 20:30:59 » |
|
Tüm linkler yenilendi ve deneyip kullandığım vista ile değiştim sorunsuz indirip kullanınevet ben msn den gorustum bana rar dosyamın hatalı oldugunu ve sorunun benden kaynaklandıgını soyledı valla anlamadım ne yapmamk gerek bılmıyorum amam emek bosa gıttı galıba neyse bazen boylede olabılıor demekkı herseeyın hayırlısı sıze kolay gelsın ben sılıcem bunu emegıme yazık valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panta485
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2007, 23:31:15 » |
|
[/font][/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1022/-805
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2007, 01:15:22 » |
|
silinen part olursa 1 günde eklerim sorunsuz vista bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k19
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2007, 18:27:35 » |
|
arkadaşlar bnm kota doldu hatta aştı bu yüzden şimdi indiremicem ancak fatura gelip babam ödedikten sonra indiririm bn daha forum aleminde yeniyim o yüzden bu dosyaların ilerde silinip silinmiceni bilmiorum faturanın ne zaman ödeneceğini bilmiorum ama lütfen o zamana kadar kaldırmayın emeğinize sağlık arkdaşlar lütfen silmeyin en geç ağustosta bnde indiricem şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu27
Yeni Besnili
Rep Puanı +3/-2
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2007, 16:43:04 » |
|
slm arkadaşlar benim merak ettigim bir konu var ultimate nin 64 bit ve 32 bit olanları var bunlardan bizim pc lere hangisinin uygun oldugunu nasıl anlayabiliriz yani pc mizin 64 mü yoksa 32 bitmi oldugunu nasıl anlayabiliriz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu27
Yeni Besnili
Rep Puanı +3/-2
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2007, 01:12:03 » |
|
arkadaşlar bu konuya bir cvp verirseniz çok sevinirim ona göre indirme yapacam slm arkadaşlar benim merak ettigim bir konu var ultimate nin 64 bit ve 32 bit olanları var bunlardan bizim pc lere hangisinin uygun oldugunu nasıl anlayabiliriz yani pc mizin 64 mü yoksa 32 bitmi oldugunu nasıl anlayabiliriz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejavu27
Yeni Besnili
Rep Puanı +3/-2
|
 |
« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2007, 04:03:33 » |
|
bu sitede mesajıma cvp verecek kimse yokmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
t5ir
Yeni Besnili
Rep Puanı +1/-1
|
 |
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2007, 11:31:13 » |
|
BU VİSTA x86 (32 bit) mi yoksa x64 (64 bit ) mi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saskin54
Administrator
.

Rep Puanı +10275/-264
|
 |
« Yanıtla #17 : 12 Eylül 2007, 13:58:58 » |
|
32bıtlık vısta
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[SIZE=14]Dosy
|
|
|
zeki32
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2007, 19:53:37 » |
|
4 tane dosya silinmiş olmazki ama sona kadar geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sseneldik
Yeni Besnili
Rep Puanı +1/-1
|
 |
« Yanıtla #19 : 11 Ekim 2007, 00:26:22 » |
|
linkler ölmüş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaza-kent
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2007, 10:24:41 » |
|
Usta Linkler Ölü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kulani
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #21 : 28 Ocak 2008, 02:36:59 » |
|
linkler ölü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esaretin_bedeli
|
 |
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2008, 19:14:24 » |
|
Linkeler yenilendi...
|
|
|
|
|
|
Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
|
|
|
fatihcamli
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #23 : 29 Nisan 2008, 22:05:42 » |
|
merhaba kardesim vista crack dosyasına şifre koyymuşşsun sifresine bunun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 00:17:47 Gönderen: esaretin_bedeli »
|
|
|
|
|
|
esaretin_bedeli
|
 |
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2008, 22:16:53 » |
|
merhaba kardesim vista crack dosyasına şifre koyymuşşsun sifresine bunun Activitasyon Linki yenilendi rar şifresi yok... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya | | |