07 Eylül 2008, 05:27:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: msn de arkapalna resim koyma programı  (Okunma Sayısı 1330 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seferyilar90

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10136/-331

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

İzmiRRR - ÖzderEEE

info@cukuralti.com
« : 26 Temmuz 2006, 00:24:17 »

link burda burdan inddddddir

ArkadaşLAr ÖnceLikLe neyin ne olduğunu anlatayım bu programı indirip kurun hiç bir sakıncası yoktur ben kullanıyorum.

Program'ın amacı msn ana penceresi yani kişi listemizin bulunduğu pencerenin arka planın daki sadelikten sıkılanlara resim ekleme olanağı sunuyor.
Programın kendi içindeki mevcut resimlerden hariç kendi ßiLgisayarımızdaki GİF uzantılı resimleri de ekleme olanağı sunuyor

programı kurduktan sonra her halukarda açıyoruz tabiyki sonra karşımıza çıkan pencereden programın kendine ait resimlerinden birini seçiyoruz seçtiğimiz resmi sağ tarafta görebiliyoruz sonra SET AS SKİN diyoruz bu işlemi msn açıkken yapıyoruz tabiyki......

Kendi PC mizden Eklemek için ise OPTİONS girip MANUALY SET AS SKİN deyip GİF uzantılı bir resmi seçip tekrar SET AS SKİN diyoruz bu kadar basit

Arkdaşlar programı winrar dan veriyorum bu arada kullanımını kolay öğrenmeniz için resimli anlatımını da Winrar'a attım

KoLaY GeLe....

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
WwW.CuKuRaLti.CoM
turgutbaser

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2008, 01:15:31 »

link burda burdan inddddddir

http://rapidshare.de/files/27010678/Arka_Plana_resim.rar.html

ArkadaşLAr ÖnceLikLe neyin ne olduğunu anlatayım bu programı indirip kurun hiç bir sakıncası yoktur ben kullanıyorum.

Program'ın amacı msn ana penceresi yani kişi listemizin bulunduğu pencerenin arka planın daki sadelikten sıkılanlara resim ekleme olanağı sunuyor.
Programın kendi içindeki mevcut resimlerden hariç kendi ßiLgisayarımızdaki GİF uzantılı resimleri de ekleme olanağı sunuyor

programı kurduktan sonra her halukarda açıyoruz tabiyki sonra karşımıza çıkan pencereden programın kendine ait resimlerinden birini seçiyoruz seçtiğimiz resmi sağ tarafta görebiliyoruz sonra SET AS SKİN diyoruz bu işlemi msn açıkken yapıyoruz tabiyki......

Kendi PC mizden Eklemek için ise OPTİONS girip MANUALY SET AS SKİN deyip GİF uzantılı bir resmi seçip tekrar SET AS SKİN diyoruz bu kadar basit

Arkdaşlar programı winrar dan veriyorum bu arada kullanımını kolay öğrenmeniz için resimli anlatımını da Winrar'a attım

KoLaY GeLe....

bu sitede ölü olmayan bi link var mı bea?
esaretin_bedeli

Global Moderator
Süper Üye

Rep Puanı +1943/-54

Susarak Özlüyorum

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2008, 02:21:14 »

Resim koymak için herhangi bitane gif resmin adını lvback olarak değiştir ve 

C:\Program Files\Windows Live\Messenger  klasörüne yapıştır msn i kapat aç resim kişi listenin içinde olacaktır...

Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!