Korkmaz
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« : 04 Eylül 2005, 03:47:06 » |
|
msn ye bir çok özellik ekleyen bir yama yapmanız gereken download bölümünden indirip kurmakbu programla neler mi yapılır okuyun ölese :Kişi Yöneticisi ve Çevrimiçi Kişi BilgisiKişi yöneticisi ve çevrimiçi kişi bilgisi size bu bilgileri verir: Kişilerinizden birisi sizi sildiyse yanına işaret koyar Birisini engellediğinizi/sildiğinizi gösterir Kişilerinizin şimdiye kadar çevrimiçi olup olmadıklarını gösterir Kişilerinizin görüntü adlarını ve kişisel mesajlarını listeler Kişilerinizin hangi MSN Messenger sürümünü kullandığını gösterir Kişilerinize ne kadar mesaj gönderdiğinizi, onlardan ne kadar mesaj aldığınızı ve mesaj gönderme/alma oranı istatistiklerini gösterir Kişilerinizin MessengerDiscovery kullanıp kullanmadıklarını gösterir Uyarılar Aşağıdaki kişi olayları olduğunda uyarılar alabilirsiniz:
Kişilerinizden birisi çevrimdışı olduğunda Kişilerinizden birisi sizi listesinden sildiğinde Kişilerinizden birisi konuşma pencerenizi kapattığında Kişilerinizden birisi size konuşma penceresi açtığında Birisi sizi kişi listesine eklediğinde Anlık İleti Koruması/EngellemesiMessengerDiscovery aşağıdaki zengin içerikleri sizin göndermenize olanak tanırken kişilerinizin size göndermelerini engelleyebilir:
Titreşimler Kişisel İfadeler Göz Kırpmaları Aynı zamanda sizi anlık ileti flood'larından ve (kişilerinizden birisi bir mesajı ikiden fazla göndermeyi denediğinde) kötü söz içeren mesajlardan koruyabilir.
Gelişmiş Anlık İleti Seçenekleri Oto. cevap - spesifik mesajlara oto. yanıt mesajları belirleyin Oto yanıt - alınan herhangi bir mesaja anlık yanıt mesajı oluşturun 'ileti yazıyor.' mesajınızı kaldırın Konuşma penceresinde görüntü adınızdan farklı bir ad ile konuşma yapın Kişilerinizi taklit edin! Mesajlarınızı sağa yaslayın Yeni ileti geldiğinde görev çubuğunda parlama olmasını kapatın! Durumunuz 'Dışarıda'´yken mesajların sıralanmasını sağlayın ve geri döndüğünüzde alın Konuşma penceresinde kişi mesajlarını parlatın
Diğer ÖzelliklerMessenger´a gelen ve giden paketleri görmek için: Messenger Debug Webcam kare yakalama Panodaki resmi kolayca gönderebilme Görüntü resmi hırsızı/arşivi MSN Messenger otomatik güncelleştirmelerini kapatabilme System tray'e göndermek yerine MSN Messenger'ı tamamen kapatabilmek (X tuşuna basınca) Messenger seçeneklerinde Gelişmiş Nickname menüsü Meşgul/Dışarıda/Çevrimiçi/Çevrimdışı Göster durumları için kısayol tuşları Oturum açtıktan sonra belirlediğiniz süre içinde durumunuzu 'çevrimiçi'´ne dönüştürebilme Oturumunuz kapandığında tekrar otomatik olarak oturum açmayı denem Taşınabilir bir aygıtta ya da MSN web Messenger kullanıyor göstererek oturum açabilme Webcam´iniz varmış gibi webcam sembolü gösterebilme Durumunuzun 'Dışarıda'´ya geçmesini önleme Tamamen kişiselleştirilebilir popuplar Alınan dosyalarım düzenleyicisi Sunucu hataları arşivleyicisi "Ne Dinliyorum?" özelliğine WinAmp desteği Görüntü Adı geçmişi; önceki görüntü adlarını kaydetme, onlara tekrar dönme Hareketli Görüntü Adı Özelliği Kolay interaktif aracı kullanımı ve Messenger´ınıza chat botları ekleme Kişilerinizle çevrimdışı görünürken konuşabilme (görünmezlik modu)
Ve Çok Daha Fazlası... Download bölümümüzden indirebilirsiniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.besnihaber.com/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=121
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2006, 19:09:42 Gönderen: Korkmaz »
|
|
|
|
|
penicilline
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2005, 20:12:34 » |
|
selam korkmaz göz kırpmaları indirdim ama listeden proğram istiyor acmak icin elimdeki her proğramı denedim acamadım. onu acacağım prğram hakkında bilgi verirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2005, 21:00:27 » |
|
winrar kuracaksınız download araçlarda var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciciş
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2005, 08:48:21 » |
|
teşekkürlerr:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciko74
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2005, 17:02:37 » |
|
tesekküerlerr elleriniz dert görmesin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mina
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2005, 10:38:05 » |
|
msn ye bir çok özellik ekleyen bir yama yapmanız gereken download bölümünden indirip kurmak bu programla neler mi yapılır okuyun ölese : Kişi Yöneticisi ve Çevrimiçi Kişi Bilgisi Kişi yöneticisi ve çevrimiçi kişi bilgisi size bu bilgileri verir: Kişilerinizden birisi sizi sildiyse yanına işaret koyar Birisini engellediğinizi/sildiğinizi gösterir Kişilerinizin şimdiye kadar çevrimiçi olup olmadıklarını gösterir Kişilerinizin görüntü adlarını ve kişisel mesajlarını listeler Kişilerinizin hangi MSN Messenger sürümünü kullandığını gösterir Kişilerinize ne kadar mesaj gönderdiğinizi, onlardan ne kadar mesaj aldığınızı ve mesaj gönderme/alma oranı istatistiklerini gösterir Kişilerinizin MessengerDiscovery kullanıp kullanmadıklarını gösterir Uyarılar Aşağıdaki kişi olayları olduğunda uyarılar alabilirsiniz: Kişilerinizden birisi çevrimdışı olduğunda Kişilerinizden birisi sizi listesinden sildiğinde Kişilerinizden birisi konuşma pencerenizi kapattığında Kişilerinizden birisi size konuşma penceresi açtığında Birisi sizi kişi listesine eklediğinde Anlık İleti Koruması/Engellemesi MessengerDiscovery aşağıdaki zengin içerikleri sizin göndermenize olanak tanırken kişilerinizin size göndermelerini engelleyebilir: Titreşimler Kişisel İfadeler Göz Kırpmaları Aynı zamanda sizi anlık ileti flood'larından ve (kişilerinizden birisi bir mesajı ikiden fazla göndermeyi denediğinde) kötü söz içeren mesajlardan koruyabilir. Gelişmiş Anlık İleti Seçenekleri Oto. cevap - spesifik mesajlara oto. yanıt mesajları belirleyin Oto yanıt - alınan herhangi bir mesaja anlık yanıt mesajı oluşturun 'ileti yazıyor.' mesajınızı kaldırın Konuşma penceresinde görüntü adınızdan farklı bir ad ile konuşma yapın Kişilerinizi taklit edin! Mesajlarınızı sağa yaslayın Yeni ileti geldiğinde görev çubuğunda parlama olmasını kapatın! Durumunuz 'Dışarıda'´yken mesajların sıralanmasını sağlayın ve geri döndüğünüzde alın Konuşma penceresinde kişi mesajlarını parlatın Diğer Özellikler Messenger´a gelen ve giden paketleri görmek için: Messenger Debug Webcam kare yakalama Panodaki resmi kolayca gönderebilme Görüntü resmi hırsızı/arşivi MSN Messenger otomatik güncelleştirmelerini kapatabilme System tray'e göndermek yerine MSN Messenger'ı tamamen kapatabilmek (X tuşuna basınca) Messenger seçeneklerinde Gelişmiş Nickname menüsü Meşgul/Dışarıda/Çevrimiçi/Çevrimdışı Göster durumları için kısayol tuşları Oturum açtıktan sonra belirlediğiniz süre içinde durumunuzu 'çevrimiçi'´ne dönüştürebilme Oturumunuz kapandığında tekrar otomatik olarak oturum açmayı denem Taşınabilir bir aygıtta ya da MSN web Messenger kullanıyor göstererek oturum açabilme Webcam´iniz varmış gibi webcam sembolü gösterebilme Durumunuzun 'Dışarıda'´ya geçmesini önleme Tamamen kişiselleştirilebilir popuplar Alınan dosyalarım düzenleyicisi Sunucu hataları arşivleyicisi "Ne Dinliyorum?" özelliğine WinAmp desteği Görüntü Adı geçmişi; önceki görüntü adlarını kaydetme, onlara tekrar dönme Hareketli Görüntü Adı Özelliği Kolay interaktif aracı kullanımı ve Messenger´ınıza chat botları ekleme Kişilerinizle çevrimdışı görünürken konuşabilme (görünmezlik modu) Ve Çok Daha Fazlası...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salihongun
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2005, 22:32:02 » |
|
ben dıscovery ı ındırdım fakat calısmıyoo bende baskasına msj yazamıyorumm onun agzında komutu yazıyorum fakat olmuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasanbel007
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2006, 17:32:15 » |
|
ya iyide download dosyası nerde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1210/-823
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2006, 19:49:25 » |
|
download bölümünde tabii ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizdsi
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2006, 01:32:54 » |
|
ya ben başkasının azından konuşamıom onu nasıl yapioz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
songun_6
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2006, 11:30:28 » |
|
birşey sormak durumundayım  msn discovery türkçeyi indiremiyorum cevap olarak adresi yazarsanız sevinirim .. ama türkçe olanı!bekliorum tesekkürler .. msn im 24 saat acık lütfen yardımcı olun çok lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeoo
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2006, 21:06:21 » |
|
peki çevrimdışı gözükenleri nası görebilirizz ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uglyduck
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2006, 14:40:11 » |
|
indirmek ıstıorum msn discoveryı ama nasıl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chengelli
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2006, 18:38:56 » |
|
selam millet ben daha yeni keşfettim siteyi bu msn türkçe dicovery i nerden indirecem yol gösteririmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chengelli
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2006, 20:28:11 » |
|
resim nasıl çalabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy_boys
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2006, 11:39:59 » |
|
sag tus farklı katydetmeyı dednedımıı ?? denemedıysen bı dene belkı basarırsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeoo
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2006, 14:17:29 » |
|
ya ben onu baya bi aramıştım da bulmuştum sööliim =) discoverynin ayarlarında "other" dan "display pictures" da "hotkey"e ne yazarsan işte ona bastıında çalıo =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berkay1907
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2006, 11:45:57 » |
|
bn discovery i yukledim ama konustuum kişiyi taklit edemiyorum bunn için bana yardımcı olabilecekbir arkds var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
junior_l3oss
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2006, 21:20:33 » |
|
mesajınızın başına !imitate eklemen yeterli olcak kardes. örneğin;
(!imitate seni seviyorum) parantez içindekileri yazın karsındaki kişi bunu görmez ve size yazar gibi gelirr... kolay gelsinn bol muhabbetler:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
junior_l3oss
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2006, 21:28:43 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresinden download edebilirsinizz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu da dil paketidirr .. msn discovery dosyasının dil paketinin içine atmanız yeterli olcaktırr...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2006, 21:31:06 Gönderen: junior_l3oss »
|
|
|
|
|
junior_l3oss
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2006, 21:32:29 » |
|
ha bi de arkadasım çevrimdışı olarak konusabilirsin ama çevrimdışı olanlarla yazısamaz ve onları da göremezsinn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem18
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #21 : 06 Mart 2006, 10:54:07 » |
|
merhaba ya tam olarak karşımdaki yazıyomuş gibi göstermem için ne yapmam lazım acaba teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pilot99
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0
|
 |
« Yanıtla #22 : 10 Mart 2006, 13:42:20 » |
|
merhaba ya tam olarak karşımdaki yazıyomuş gibi göstermem için ne yapmam lazım acaba teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saybl
Yeni Besnili
Rep Puanı +10/-0