30 Ağustos 2008, 05:44:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Msn Hackleme !  (Okunma Sayısı 2431 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karhan

Süper Üye

Rep Puanı +203/-60

WWW E-Posta
« : 18 Ağustos 2006, 11:10:27 »

Msn Hackleme !

--------------------------------------------------------------------------------

Çoğu yerde msn hacklemek için saçma programlar dağıtılır ama bunların hiçbiri bir yöntem değil.Şimdi size bir msn in nasıl hacklendiğini anlatacağım.İlk önce
Essential Net Tools programını yükleyin.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Daha sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp
85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey keykeylite gibi bir keylogger indirmek.

Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarının hepsini bir klasör altında kurbanın farkedemeyeceği bir yere kopyalayın.Ama C: nin içine kopyalamayın çünkü Essential Net Tools bazen C: nin içindekileri göremiyebiliyor.Bunu kopyaladıktan sonra keyloggera gerekli ayarları girin ve password koyun.Belirli bir zaman sonra keylogerın şifreleri kayıt ettiği dosyayı açın ve oradan parolaları bulun.Keyloggerlar klavyeye basılan her tuşu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zaten.Umarım sizinle bir şeyler paylaşıp,öğretebilmişimdir.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
funtay

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2007, 22:09:05 »

Ney Ney Ney Sustum Sustum Sustum Öpücük Öpücük Öpücük Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan ;Dmükemmellll ama inş. çalışır:D Masum Masum
sayo31

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2007, 20:07:43 »

ewy kanka
emre sezgin

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2007, 18:05:29 »

peki karşı tarafın pc si kapalı ise  olurmu?
dywade59

Süper Üye

Rep Puanı +2/-32

E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2007, 19:07:59 »

bundan hiçbir şey olmaz
asdtaha_26

Hızlı Üye

Rep Puanı +540/-306

HERKESE İYİ FORUMLAR

enterthemilenyum_26@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2007, 19:39:23 »

ya bunları veriyosunuz yarında bunu engelleyen program diye çıkarsınız daha sonra o programı engelleyen programı engelleyen diye bişey bulursunuz. bence bunun sonu yok bırakın bu işleri derim hem heklesen nolcak ki adamın belki bilgisayarını bozcaksın adam onun için para ödemek zorunda kalabilir. bilgisayarcıya GülümsemeGülümsemeGülümsemeürür mesela adam format atar en az 20 milyon ölünce bunun vebalini nasıl ödiceksin düşündünüzmü hiç saçma sapan şeylerle uğraşmayın bence adam sana bişey yaptıysa sende ona bişey yapmak zorunda değilsin ölünce herkez biliyorki bilmeyenlerde okusun bir ayette "kim zerre kadar iyilik yaparsa mükafatını kim zerre kadar kötülük yaparsa karşılığını görecektir" o adam sizden hakkını isterse nolcak hiç düşündünüzmü bunları tekrar söylüyorum bence bırakın bu işleri size din dersi vercek değilim tabi ama iyi bi düşünün ben söyliyimde neyse kolay gelsin ama iyi bi düşünün bu sözleri ve öyle haklemeyi yaparsan yaparsın ama düşünmeden karar vermeyin
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2007, 19:41:31 Gönderen: asdtaha_26 » Logged

Bu üyenin imzasına koyduğu çok karizmetik pozlarından oluşan fotoğraf albümü 999 adet kızın kalp krizi geçirmesine neden olmuştur.Bu üyenin 1 kızı daha kalp krizi geçirterek 1000'e ulaşmaması için bu üyenin imza yapması yasaklanmıştır.
ismail_tran

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2008, 00:47:17 »

la iişinizmi yok mılletın msnsıne göz dıkıonuz boş işler bunlar
killevi

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2008, 10:16:32 »

kardeş çalıştır komutundan ıp alınamaz sağlıklı değildir bi program yok mu ıp almak için bilgilendirirsen sevinrim
prenssea

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2008, 00:46:40 »

kardeş ben cok denedim bu programı hatta denemedigim program kalmadı hiç biri bi işe yaramıyor hatta ben amca olunun pc girmeye calıstık ıp her seyını aldım pc acık denedik yine olmadı yinede saol paylaşım icin
vıctor

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2008, 14:49:26 »

yaw kardeş pwlmaker arıyoru bulamadım nerden bulcamResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

vision_boy

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2008, 16:11:20 »

kardeşş bu verdiğin linklerde bişi yokkii bi kontrol edermisin yada nasıl indireceğimizi yazarsan sevinirim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!