30 Ağustos 2008, 18:36:06 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MSN korumanın 4 altın kuralı !  (Okunma Sayısı 998 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seferyilar90

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10136/-331

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

İzmiRRR - ÖzderEEE

info@cukuralti.com
« : 18 Mart 2007, 12:15:44 »

MSN korumanın 4 altın kuralı ! (Not:Aşağıda okuyacağınız bilgileri uygulayın )

1.Password: Msn password'unuzu olabildiğince uzun tutun 16 karakter tavsiye edilir, bellibir kelime olmasın karışık harf ve rakam kombinasyonlarından oluşsun ve ilk harf alfabenin son harflerinden biri olsun ki brute programlarıyla kırmak imkansızlaşsın..Şifrenizi unutmamanız için bilgisayar masasının altına fln yazabilirsiniz ama şifrenizi bilgisayrda dosya içinde kesinlikle bulundurmayın cünkü cok cesitli programlar sayesinde ıp nizi bilen sahıs pc nize girmekta hiç zorlanmaz

ör: wtdf47bfh58h3vfs7k

2.Dosya paylaşımı: İyi tanımadığınız kişilerle dosya alışverişi kesinlikle yapmayın trojan, keylogger yemeyi bikenara koy paylaşım sırasında dos'tan "netstat -n" komutuyla ip numaranızı bi çırpıda alabilirler ve ayrıyeten yediginiz trojan veya casus yazılım içeren dll ler system inize sızınca tüm keyleriniz yani sizin için önemli olan hersey calınacaktır ki bide site sahibi iseniz artık bilemiyorum yani index i hakettiniz demektir.

3.Otomatik bağlanma: Otomatik bağlan kutucuğunu ve şifremi kaydet kutucuğunu falan kesinlikle işaretlemeyin bu her bağlandığınızda şifre girmenizi gerektirecek ama güvenlik için bu şart....

4.İnternet cafe: Mümkün olduğu kadar cafelerde msn'nizi açmayın..Önceden yerleştirilen bir programla şifrenizi kolaylıkla alabilirler..Hatta bazı programlar vardır ki ana bilgisayardan sizin kullandığınız bilgisayarın ekran görüntüsünü gerçek zamanlı izleyebilirler...

5. Tanımadıgınız kişileri merak edipde camı acmasını veya siz camı acmayın neden cünkü cogu progrogram geregi acılan cam kişiler arası artan akım nedeni ile sizn ıp nizi anında yani işin aslı sadece 13 saniyede yakalar ve iletir artık size ne yapar bilemem sahsen ben olsam sevmedigim bir insansa ona format atarım format c:/q enter

Ewt arkadaslar günümüzde hemen hemen herkez msn messenger yazılımını kullanmakta ki bu yazılım bazı system içindeki ayarları deyiştirmedigimiz zaman tehlike olusturmaktadır
Nasıl diyeceksiniz anlatacam ilk olarak suna deyinmek istiyorum sahsım adına benim pc deki yapılan her iş benim için gizlidir yani bu kişiden kişiye deyişir kimse yanlıs anlamasın
1-Uzak kayıt defteri - Herhangi bir kullanıcının sizin registry nize girip ayarlarınızı deyiştirmesine izin veren bu aracı kapatmak için;
-- masaüstünden bilgisayara sag tıklayın/yönet/hizmetler ve uygulamalar/hizmetler/uzak kayıt defteri/devre dısı olarak işaretleyin.--
2-Tel net - yine herhangi uzaktaki bir kullanıcının bilgisayarınızda izinsiz oturum acma  program calıstırma dosya silimine sebep olur kapatmak için
--masa üstünden bilgisayarıma sag tıklıyoruz/yönet/hizmetler ve uygulamalar/hizmetler/telnet/devre dısı olarak işaretleyin--
3- Bu benim için önemlidir vede benim gözümde CASUS dur.
Şimdi onu bulmak için yapılması gereken
&- baslat/calıstır / cıkan yere cmd  yazın ve enter işte karsınızda bir dos penceresi
&- cıkan bu pencereye net user (net bosluk user) unutmayın arada bosluk var neyse yazdık entere bastık simdi o pencerede kac kullanıcı var gösteriyor ewt orada support_388945a0 adında bir hesap varsa senin pc dede casus vardır eyer yoksa no problmm
var diyelim nasıl kurtulacaz.?
&-net user SUPPORT_388945a0/delete yazdık ve entere bastık işte kurtuldunuz restart pc.
Son olarak genelde sistem kurulduktan sonra unutulan yani diyer bir tabirle bizim kendi acıgımız neyse uazatmayayım yapmamız gereken.
&- masa üstünden bilgisayarıma sag tık/özellikler/uzak/1- bu bilgisayardan uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver/2- kullanıcıların bu bilgisayara uazaktan baglanmasına izin ver/işte bu 2 işareti kaldırmamız gerekiyor

Kolay Gelsin..

WwW.CuKuRaLti.CoM
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2008, 15:41:49 »

Bilgiler icin saol arkadasim

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
asdtaha_26

Hızlı Üye

Rep Puanı +540/-306

HERKESE İYİ FORUMLAR

enterthemilenyum_26@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2008, 16:03:24 »

paylaşım için teşekkürler işime yarayacağını düşünüyorum bide ben devamlı msn şifremi sonuna kadar kullanırım kaç karaktere kadar çıkıyorsa ve garip garip şeyler yazarım
ör:aBcD1234....____
birde şifrenizi ezberlemek pek önemli değil tabiki ezberlemelisiniz fakat önemli olan klavyede hızlı yazabilmek mesela 16 karakterli şifremi 1,5 sn de yazıyorum bunu söylememde amaç birisi klavyede bastığınız tuşlara bakarsa kafası karışır bastığınız tuşları görse bile en fazla 1 sn aklında kalır onunda 0,5 saniyesinda aklındaki harflerin yarısı zaten uçup gider kolay gelsin Gülümseme

Bu üyenin imzasına koyduğu çok karizmetik pozlarından oluşan fotoğraf albümü 999 adet kızın kalp krizi geçirmesine neden olmuştur.Bu üyenin 1 kızı daha kalp krizi geçirterek 1000'e ulaşmaması için bu üyenin imza yapması yasaklanmıştır.
rambooo

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2008, 18:52:20 »

bılader saolasında ben yaptım o seyı dıyon pcnızde casus varsa dıye onu yaptım ben bısı cıkmadı yazdım oraya sıyah ekran cıktı sonra 2 sn ıcınde kapandı dosya bısı yok demı bana cvp bırakırsan sevınırımm 
rambooo

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2008, 18:56:45 »

arkadasım cok ozur dılerım yanlıslıkla ust kısmı okumamamısım sımdı yaptım pcyı restart atcam kusura bakma cok tesekkur ederım pcde casus varmıs ıyıkı uye olmusumsenın gusel sıtene
ALTINPORTAKAL

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-5

altin_portakal@hotmail.com
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2008, 01:24:54 »

teşekkürler arkadaşım böyle güzel paylaşımlarda bulunduğunuz için. çalmayı değilde çaldırmamayı öğrettiğiniz için. sevgilerle
HASSANNN_52

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2008, 01:12:02 »

arkadasım öncelikle paylasımın için tesekkür ederim soylediklerinin doğru olduğuna inanıyorum bende sürekli nette ve msn deyim hatta besni de dediklerini uyguladım ve de casus cıktı sildim pekala bu tekrar bulasırmı tüm solediklerini uyguladım....?
yasin0606

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-2

E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2008, 01:37:02 »

emek verdiğin için teşekkür ederim
brawn_cam

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2008, 00:56:41 »

öncelikle paylaşım için çok tşkler ama bir sorunla karşı karşıyayım benim pc de casus var ama silemiyorum söylediğiniz bu komutu veriyorum net user SUPPORT_388945a0/delete karşıma bu yazı çıkıyor ne yapmam gerekiyor acaba beni bildirirseniz çok sevinirim username delete domaın diye cevap alıyorum   msn adresim bu eklerseniz ve beni bilgilendirin lütfen  brawn_cam@hot
esaretin_bedeli

Global Moderator
Süper Üye

Rep Puanı +1942/-54

Susarak Özlüyorum

WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2008, 01:33:16 »

öncelikle paylaşım için çok tşkler ama bir sorunla karşı karşıyayım benim pc de casus var ama silemiyorum söylediğiniz bu komutu veriyorum net user SUPPORT_388945a0/delete karşıma bu yazı çıkıyor ne yapmam gerekiyor acaba beni bildirirseniz çok sevinirim username delete domaın diye cevap alıyorum   msn adresim bu eklerseniz ve beni bilgilendirin lütfen  brawn_cam@hot

Bilgisayarıma sağ tıkla yönet seçeneğini seç açılan pencerede
Yerel Kullanıcı ve gruplar/ User / SUPPORT_38 hesabını orda göreceksin üstüne sağ tıkla sil de tamamdır...

Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapsetImgWidth();
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2008, 01:42:08 Gönderen: esaretin_bedeli » Logged

Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
brawn_cam

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2008, 18:09:18 »

evet bu sefer onu sildim çok tşkler verdiğin bilgi için
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!