08 Ağustos 2008, 03:08:35 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Msn Şİfrenİz Nasil Calinir  (Okunma Sayısı 6413 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saskin54

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10294/-268

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

saskin54@hotmail.com saskin54@yahoo.com
WWW E-Posta
« : 16 Eylül 2006, 23:42:54 »

1- Gizli soru tahmini
Gizli soru tahmini tamamen sizin belirlediginiz soru ve yanita göre imkansizda olabilir çokda basit olabilir. Genelde gizli soru ve cevabi hemen hemen ayni basitlikde olur.
Örnek :
Gizli Soru : Tuttugum takim
Cevabi : Beşiktaş
Gizli Soru : Dogum Yilim
Cevabi : 1981

2- Fake mail yolu ile
Sifresi çalinacak mail servisinin hemen hemen aynisi yapilir. Bu sahte mail sayfasi içerisinde formmail uygulamasi kullanilir. Formmail uygulamasi sayesinde size gönderilen sahte sayfaya girdiginiz bilgiler (Genelde kullanici adi ve sifre) saldirgan tarafindan daha önce belirlenen mail adresine gidecektir.

3- Trojan ile
Trojan (Truva ati); iki kisimdan olusan ve bilgisayarlari uzaktan kumanda etme amaciyla yazilmis programdir. Bu programlarin birinci kismi uzaktaki bilgisayari kontrol etmeye yararken diger kismi ise uzaktan yönetilecek bilgisayarla kontrol kismi arasinda baglanti kurmasini saglayacak açiklik yaratir. Yani bizim problemimiz trojan programinin bilgisayarimizda açik port birakan kismiyla ilgilidir.
Trojan bulasan bilgisayarda sifre çalmak dahil her istenilen sey yapmak mümkündür.

4- Keylogger ile
Keylogger klavyede basilan tuslari txt veya resim olarak kaydeden bir programdir. Ister manuel olarak cafe vb benzeri yerlere kurulur veya trojan ile birlikte gönderilebilir. Keylogger içinde bulunan Report özelligi ile sizin klavyede her bastiginiz tusa ait bilgiler ile birlikte istege bagli olarak ekran görüntünüz saldirganin mail adresine gidebilir.

5- Brute Force yöntemi ile
Brute-force anahtar uzayinin tüm elemanlarinin sirasi ile algoritma içerisinde teker teker denenmesi yolu ile dogru anahtari elde etmeye çalismaktir. Yani saldirganin elindeki bir listedeki tahmini sifreleri kullanici adi gibi bilgileri tek tek manuel olarak girmek yerine bunu otomatik olarak programa yatirma olayi diyebiliriz kisaca. Teknoloji ile birlikte yeni güvenlik önlemleri gelistikçe bu yöntemi kullanan programlar artik is yapmamaya baslamistir.

6- Database veya mail server hack
Bu yöntem hotmail, yahoo, mynet, gmail gibi büyük mail servisleri için nerdeyse imkansizdir. Fakat zaman zaman hack olaylarina sahit olunabiliyor. Yakin bir zamanda hotmaile bu tip saldiri olmus binlerce kisinin sifresi ele geçirilmisti.
Genelde hesap açmak için büyük portallari tercih etmekde fayda var. Küçük çapli siteler daha kolay hacklenebilecegi için güvenlik açisindan daha risklidir.

7- Fake programlar
Isminden anlasilacagi gibi msn, yahoo msn, Aol, icq, vb. programlarin sahtesidir. Programa giris yapilan bilgileri serverlar araciliga programi yapan kisinin adresine gönderir. Ne kadar professional olarak hazirlansada bazi noktalardan sahte oldugu farkedilebiliyor. Cafe gibi yogun olan yerlerde çogunlukla kullanilma ihtimali var.

8- Windows da bulunan açiklar
Microsoft isletim sistemlerinde her zaman için açiklar mevcuttur. Zaman zaman açiklar tespit edilip yamalari çikartilir. Bu tür açiklari service packlari - yamalari çiktikça yükleyerek kapatmaliyiz. Özellikle güvenlik açiklari adi ile downloada sürülen yamalar daha çok önem arz etmektedir. Windowsda bulunan açiklar nedeni ile sorun yasamamak için sik sik Windows Update Yapmakda fayda var.

9- PNG Islemedeki Güvenlik Açigi
PNG resim biçimlerinin islenmesinde, bir uzaktan kod yürütme güvenlik açigi bulunmaktadir. Bu açigi basariyla kullanan bir saldirgan, etkilenen sistemin tüm denetimini ele geçirebilir. Saldirgan, program yükleyebilir; verileri görüntüleyebilir, degistirebilir veya silebilir; tüm kullanici haklarina sahip olan yeni hesaplar olusturabilir. Microsoft sitesinden yapilan update ile bu sorundan kurtulunabilir (Sp2).

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE]

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
[SIZE=14]Dosy
Ayşenur95

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

aysenursahin95@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2006, 18:16:46 »

Gizli soru tahinini eleyin bence çünkü çok zor.Kesinlikle kişiyi tanıman gerek.tanısanda işe yaramaz.Ben tanıdığım kişiye dedesinin işini sormam mesala ama onlar gizli sorusuna koyarlar.Keyloggeri de denedim pek işe yaradığı söylenemez.Brute forcede işe yaramaz gizli yanıttan farkı yok.Bana tuşa bastığın anda şifreyi kırabiliceğin bişiy lazım .İsterse bütün her yeri doldursun.Bunların hepsi sadece yer kaplıyor.Böyle bir şey bilen varsa eklesin beni.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2006, 03:42:44 Gönderen: saskin54 » Logged
Elifnur

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2006, 22:49:51 »

Ayşenur işin gücün yok mu  şunlarla uğraşçağına matemetikleri yapsana bütün sınıf senden beklio haberin olsun sınavlar başlıcak yakında
Froozen_78

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2006, 02:34:12 »

ya aslında bencede gıslı sorunun pek bir anlamı yok Dil çıkaran ama dıerlerı ıı mıiş Kahkaha
turkuaz0751

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2006, 18:23:36 »

bun lar zaten bilini yo ki uygunamasında bir cok sorun clkarıyo
reddewil-murat

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2006, 11:11:25 »

arkadaslar prorat dıye bı programın varlıgından haberınız yok heralde
prorat resmı web sıtesını bı zıyaret edıın
yapmanız gereken karsıdakı pc nın ıp veya dns adresını ale gecırmek buda cok kolay
sonrasında o pc  artık sızın hemde adamın bundan hıc haberı bıle olmuyor
yadaaaaa
ıp almayı bılmeyenler ıcın prorat server olusturma bolumunde uygun ayarlamayı yaparsanız karsı pc ye bır resım yolluyorsunuz o da kabul edıyor ve bu resımdekı vırus senın onunla baglantı kurmanı saglıyor
ve bu vırusun en onemlı ozellıgı zarar vermıyor sadece senın zarar vermene olanak tanıyor ve dahasıı bırcok antıvırus programı bu vırusu tanımıyor tanısada vırus antıvırus programını devre dısı bırakıyor ama  gırmeyı basaramadıgı antı vırus programlarıda var tabı  Gülümseme
prorat karsı pc yı kontrol etmenızı saglıyor hemde karsı tarafın ruhu bıle duymadan
bırcok sıfresını ele gecırıyor
karsı taraftan ızın almadan ve onun kapatamayacagı bır chat sayfası acıyor
ıstersen karsı tarafın webcamıyla vıdeosunu bıle kaydedebılıyosun
tekrar soyluyorum karsı tarafın bu olanların hıc bırınden haberı olmuyor
dosya aktarabılıyosun
pc yı kapatırsın
masa ustunu kontrol edebılırsın
yaw say say bıtmez kı
dedımya karsı tarafın pc sı artık sızın oluyor
google da gırın prorat dıye yukleme sayfasına ulasabılırsınız
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en onemlısı bu program yasal
hıc bır yasadısı sey ıcermıyo
olusturma amacı
ornegın bı ısadamısınız yada seyahat etmenızı gerektıren bır ıs var
bu durumlarda kendı pc nızı uzaktan kontrol edebılmenız amacıyla uretılmıs
tabı bunu kımsenın taktıgı yok
karsı tarafın ıp sını bılmelısınız ama
dedımya bununda bırcok yolu var
prorat serverı olusturmak en kolayı
program uzerınde yapabılırsınız
serverı olusturun karsı tarafa yollayın
pc ye gıren vırus baglanmanız ıcın gereklı bılgılerı e maıl ınıze yolluyor
Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme
earl-2000

Hızlı Üye

Rep Puanı +12/-3

gamsiz45@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2006, 12:58:21 »

ya arkadaşım şu milletin şifresinden ne istiyosunuz ya msn den soğudum vallahi 4 tane adresim patladı haada patlamaya devam ediyo ne bu ya bırakın bu işleri insanlar rahatça sohbetini etsin

Geçmişi gölgeye teslim ettim ve şimdi gölgeler takibimde,ardımda bir yığın manzara.
reddewil-murat

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2006, 18:27:20 »

yaw arkadasım ben msn falan calmam
ısımde olmaz zaten sadece bı soru sormuslar cvp verım dedım
zaten ben o prorat programınıda kullanıyorum ama tam 4 tane pc var bende ankara ıst trabzon  ızmır
ve hepsıne ulasmak zorundayım kullanma sebebımde bu yanı
GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
djbaha

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2007, 23:00:37 »

saol güzel paylaşım
reddewil-murat

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

E-Posta
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2007, 11:23:41 »

arkadaslar prorat hakkında en onemlı seyı soylememısım proratta ıp nosunu kendın alırsan karsı tarafın prorat server port numarası var orjınal serverdakı kod yanı ıp nın son 4 hanesı sabıt kalıyo karsı pc nın ıp sı buna uyuyosa gırebılıyosunuz bu yuzden eger cok ısrarlıysanız port numarasını karsı tarafın ıp sının son dort hanesıyle aynı yapmalısınız ama bu seferde programın orjınal ayarları bozuluyo bu yuzden farklı bı port numarasıyla proratı kullanmak bıraz zor bu yuzden en kolayı server olusturmada bır vırus olusturun en uygun bılgılerı yolluyo mailinize ugratırmıyo bu yuzden en kolayı zaten ama yok karsı tarafa vırusu yollama ımkanım yok yada yuturamıyorum dıyosanız ayrı mesele o zaman ugrasın port numarasıyla benden bı tavsıye saldıracagınız kişi pardon gırmeye calıstıgınız pc nın sahıbı her vırusu yutmaz bunun ıcın bı tavsıye herkesı pc de ılgılendıgı cok sevdıgı bır konu vardır bu konu hakkında ona yardımcı olabılecek bır program bulun ve vırusu ıcıne saklayın aa program saglam olsunkı sılıp atmasın sonrası kolay o programı yollayın ona kullanacaktır tabı vırus bu arada o programın ıcınden cıkar bılgılerı sıze yollar sonrada guzel bıyer bulur kendıne saklanır bılgılerıde ara ara yollar sıze Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme
mersinli_kerem

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2007, 17:03:10 »

[SLM BEN SEZER MERSİNDEN BEN DEEP FREEZE ŞİFREMİ UNUTTUM NASIL YENİDEN ŞİFRE ATABİLİRİM EN KISA ZAMANDA ÖĞRENEBİLİRİM
taskop

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #11 : 28 Temmuz 2007, 20:08:58 »

biraz zor
 Öpücük
yavuznuri

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +10/-0

biyoyavuz@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : 28 Temmuz 2007, 22:05:53 »

ya hakkaten msn hacklemek boş iş arkadaşlar...

ona çalıştırdığınız aklınızı okuyup adam olmaya verseniz, hem kendinize hem ülkenize hem de insanlığa faydalı olursunuz belki ama aksi takdirde böyle msn kırmak felan bırakın bunları milletin bedduasından başka birşey getirmez size...
maho304

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

maho sen bizim her şeyimizsin

ssa@hotmail.com
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2007, 09:57:55 »

abi bana link lasım
orkun22

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #14 : 31 Ağustos 2007, 18:18:36 »

kardes bos ta ya kurban oldunus sızsenıs we gerı almak ıstıosanıs ne yapcaz bnm patladı yardımmmmmmm
sbbks_1907

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #15 : 14 Eylül 2007, 16:30:35 »

YAW BANA PROGRAM LAZIM
emrenes907

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-0

enesdurak@hotmail.com
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2007, 18:46:41 »

ya abicim niye şu acemi hacker lar hep msn leri patlatıyor.bi türlü anlamadım Ney Ney Ney

Şampiyon Dardanel!!!
rezdar

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2007, 13:37:06 »

cok guzel seyler yazmıssın ellerine saglık kardes
zeki32

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #18 : 02 Aralık 2007, 00:06:02 »

msn sini kerizler hackletir bu zmanda keriz de zor bulursunuz Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
mavi_kasirga27

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #19 : 08 Aralık 2007, 09:26:11 »

Arkadaşlar msn şifremi kırdılar gizli sorumu degiştirmişler. Ben şimdi msn mi nasıl alabilirim.
Lütfen yardımcı olurmusunuz.
jitem35

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #20 : 18 Aralık 2007, 06:08:21 »

ayrıca arkadaşlar eğer psnize şifre koyarsanızda giremezler admine tabiki ama şifre kolay olmasın 3 karekterli falan olsun yeter uğraşmaz uğraşsada çok zor.......psye girmesi proratı kullanmakta o kadar basit değil kafa karıştırıcı çözseniz bile psde şifre varsa ve ii bi antivüsürüs yine iptal oluyosunuz.....yani artık okadar kolay değil psye girmek şifre kırmak sistem uzmanı olarak sölüyorum mesleğim yani bu:)GülümsemeGülümseme)))) tabi imkansız değil......ÜzgünÜzgünÜzgün(((((
390

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #21 : 19 Aralık 2007, 20:57:08 »

yaa arkadaşlar trojen neeeeee Ney Dil çıkaran
kedim

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #22 : 26 Aralık 2007, 19:10:28 »

prorat blunuyor iyi güzel ama parola korumalı.hiçbişey yapılamıyor
 Üzgün     ve msn patlatmak boş iş diyen arkadaşlara da msn patlatma programı arayan pek çok kişi bundan mağdur olmuduğu için msn kırmak istiyor.olaya tek taraflı bakmayalım lütfen!
mehmet a.

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2008, 14:39:14 »

bilgilendırdıgın ıcın saolun ıyı gunler
atayu

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2008, 10:50:04 »

merhaba nasıl indireceğiz bu msn çalma şifrelerini ben anlamadım yardımcı olursan sevinirim kendine iyi bak hoşçakal....
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Burçlar Kadın Erkek This is my Google PageRank™ - SmE Rank free service Powered by Scriptme Webservis
PageRank Checker Computers Blogs - Blog Top Sites Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10 Arama
C# seotoplist
arkadaş Türkçe mirc Sohbet Aşk şiirleri