07 Eylül 2008, 08:11:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mutluluk  (Okunma Sayısı 180 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karanfil

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +33/-0

« : 08 Haziran 2008, 13:44:07 »

MUTLULUK: Acılarına, hüzünlerine, zorluklarına rağmen,kaygısızca ve haykırarak "yaşıyorum" diyebilmektedir.

Mutluluk insan hayatı için önemli bir unsurdur bence.

Para insan hayatı için önemlidir fakat her zaman mutluluk getirmeye bilir.Başarı insanın kendine olan güvenini artırır ve buda mutlu olmasını sağlar.

Aşk hep kalacaksa hiç bitmeyecekse galiba insana olağanüstü bir mutluluk yaşatır.

Tabii neyle mutlu olduğun da çok önemli

MUTLULUK: Çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir.
MUTLULUK: Sıcak bir günün sonunda esmeye başlayan serin biryeldedir.
MUTLULUK: İnce belli bir bardakta içilen tek şekerli demli çayın tadındadır.
MUTLULUK: Annenin okşayışında, babanın bakışında, çocuğun gülüşünde,
sevgilinin dokunuşundadır.
MUTLULUK:Bir çiçeğin yaprağında,kelebeğin rengarenk
kanadındadır.
MUTLULUK: Sevgilinin yanağına kondurulan bir öpücüktedir.
MUTLULUK: Küçük bir tartışmadan sonra kimin haklı olduğunu düşünmeden sevgiliye söylenen "seni seviyorum" sözündedir.
MUTLULUK: Bilgidedir. Her şeyi öğrenebilme çabasındadır

Kim üzebilir beni benden başka
Kim doldurabilir içimdeki boşluğu ben istemessem
Kim mutlu edebilir beni ben hazır değilsem
Kim yıkar yıpratır beni ben izin vermessem
Kim sever beni ben kendimi sevmessem
Herşey bende başlar bende biter...

MUTLULUK

Nedir mi mutluluk yüzyıllar önce meleklerin saklamakla uğraştığı ama bir türlü güvenli biryer bulamadığı en sonunda insanların en bulamayacağı yer olarak kabul edip insanıon içine sakladıkları bi sihirdir mutluluk.

İnsan mutluluğu uzaklarda aramamalıdır hemen yanı başındadır mutluluk.Mutsuz insan yoktur mutlu olmayı bilmeyen insan vardır.herşeyde bir sevinç ışıltısı görebilendir mutluluk herşeye rağmen gülebilendir mutlu.

karar verdim mutluluğu anlatmaya. İnsanlığın yüzyıllardır bulduğunu sannedipte bir türlü yaşayamadığını sandığı oysa her an içinde yanı başında aldığı nefeste gökyüzündeki martının gagasının ucunda bulunan bu sihir anlatılmakla kalmamalıdır bence yaşanmalı

Herşeye rağmen insan mutlu olmayı başarabilmeli.Gülümsemeyi başarmalı.Yani kazanmalı.Mutlu insandır başarılı olan herşeyden bir pozitif ışığı çıkartandadır aslında mükemmelite.

Düşünün pencerenizi silmek sorundaysanız bir ev sahibisiniz demektir.Bacaya çıkıp anteni onarıyorsanız televizyonunuz var demektir.Sabah saat sesiyle uyanıyorsanız bir işiniz var demektir ve gün bittiğinde yorgun ve bitkinseniz demekki o gün üretici olmuşsunuzdur ve tüm bunların farkındaysanız mutlusunuzdur.

Böyle garip bir duygu mutluluk.Aslında kolay bir duygudur ama unutlmaması gereken birşey vardır ki en büyük mutluluklar büyük acıların sonunda olanlardır.Aşılan her büyük acı bir mutluluğa gebedir.

İki tür mutlu insan vardır. Gerçekten mutlu olan insanlar ve Mutlu olmadığı halde kendini mutlu sanan insanlar. Aslında buda gzl bişeydir mutluluk için bir çaba bir ışık bir mucize belkide.Ama itiraf etmem gerekiyorki ben ikinci örnekte ki mutluluğu yaşıyorum her nekadar kendime itiraf edemesemde.

netten alıntı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!