30 Ağustos 2008, 15:45:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nihayet :)  (Okunma Sayısı 441 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« : 16 Şubat 2008, 01:29:13 »

Günlerdir forum saatinde bir anormallik vardi ve bu gün farkettim ki düzelmis  Sırıtan Neydi o ya mesaj atiyorum ama mesaj zamaninda saat 6-7 saat geriden takip ediyordu

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-163

__.............__

« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2008, 12:05:38 »

Yok ya arkadasım yine iki saat geride.
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

Benim Kaybettiklerim Yoktur, Vazgeçtiklerim Vardır

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2008, 13:18:04 »

Düzelir Düzelir Gülümseme)
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008, 14:59:28 »

Yahu anlamadim gitti iki gündür de asagidaki foruma cevap yaz kismi yok yanitlaya tiklayip cevap yaziyorum.Bu sitede bir problem var ama anlamadim gitti.Evet saat yine ucmus 3 saat geriden geliyor.Yönetici kardesler bu olaylara bi el atsaniz diyorum.Nedir bu sorunlar¿

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2008, 15:00:13 »

Pardon saat düzelmis ama cevap yazilan pencere hala yok!..

Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2008, 16:18:48 »

Arkadaşlar Mehmet Kardeşimiz Serveri Taşımış Açılmama Sebebi Ondan Dolayı İmiş. Artık Düzeldi Forum.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2008, 16:32:21 »

Forumda problem oldugu beliydi zaten.Geceleri beli bir saatten sonra hicbir safya acilmiyor acilanlar da dakikalar sürüyor ama cevap yazilamiyor,saat sapiiyor v.s.Bende hala ayni cevap yazma yeri acik degil.Yanitlaya tiklayip yaziyorum

gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-163

__.............__

« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2008, 17:52:38 »

Raistlin arkadasım Mehmet dediğin arkadas eğer sitenin yöneticisi falansa, yanlış anlamasa bişiy diyecem. Serveri taşımış diyosun ben bu server taşıma nedir bilmiyodum, bundan bir ay evel falan tekrar site böyle tuaf tuaf hareketler yapıyodu, kafasına göre takılıyo istediğini siteye alıyodu istediğini almıyodu. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
muscle_maNn
die bi arkadasım vardı. O da sitenin sorunlarından dolayı bir konu açmıştı ve bana site makine değişiyor yani serveri taşıyor dedi. Ben ne olduğunu anlamadım arkadasım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
muscle_maNn
ta olarak anlattı bunun ne demek olduğunu. Buradan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
muscle_maNn
çok teşekkür ederim. Ha  başta dediğimse, Mehmet arkadas kusura bakmassan benki bildim bu site son bir aydan beri servermi taşıyor her ne taşıyorsa sorunlar bi türlü bitmedi ya. Pc yi açtığımda ilk girdiğim site bu ama en çok sorun yaşadığım sitede bu. Şimdi daha tuaf şeyler olmus siteye saat geri geri dedik bakın site tam gitti. Cvp yazılacak yer bile gitti korkuyorum artık bişi yazmıyacam yoksa site kaybolacak, sırlar alemine gidecek ya.Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2008, 17:58:52 »

Evet ya haftalardir bazen cok iyi bazen berbat sayfa acilmiyor,acsan dakikalar sürüyor cevap yazamion,saat kafasina göre ileri geri gidio bir de simdi cevap penceresi uctu yanitlaya tiklayarak cevapliosun.Bu server tasima isi sanirim daha evvel hernerdeyse o server bu siteyi tasiyamadi yogunluktan dolayi server degistirmek zorunda kaldilar.Aman adminler napin edin siteyi rayina oturtun Gülümseme Bu benim ikinci forum siten gecen sene de bir sieye takiliodum bayadir bakmiyorum,kapandi sanirim.Bari bu kalsin elimizde.Ben cok sevdim bu siteyi gayet iyi bir site.Salun yapan arkadaslar..

Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2008, 18:02:17 »

Arkadaşım Ben Forum Da Çok Eski Değilim Geçmişi Bilmiyorum Mehmet Dediğim Arkadaş Sitenin Webmasteri Yani Admini Buradaki Nickide Korkmaz o Arkadaşla Konuştum makina değiştridiğini söyledi.

Ha unutmadan şunuda söyleyim bizimde web sitemiz var hosting firmaları ile ugraşmak kolay değil yani bazende şuna bakmak lazım insanlar para veriyor hizmet diyor pek bi kazançları yok bu işten yani site webmasterine hata bulmak yerine bazende böyle sayhtekar hosting firmalarına dikkat etmek gerekiyor. Gerçi en önemliside şu ki hosting firmalarının % 95 i sahtekar ve işeyaramaz makinalar kullanıyor geri kalan % 5 ide bulmak zor ki bulunmasına bulunur ama o zamanda hosting çreti çok pahalı o üçretide admin her seferinde karşılayamaz ve onun karşılamaması halinde hiç bir kullanıcıda para vermez bu işi içinde olmadan anlamak biraz zor ama ben yinede bir açıklama yapmak istedim.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2008, 20:08:06 »

Bunlari biliyorum arkadasim saol.Sikayetci oldugum falan da yok zaten.Sonucta ortada bedava bir hizmet var.Ben sadece bir sorun mu var yoksa benden mi kaynaklaniyor diye yazmistim.Anladim ki genel bir sorunmus.Umarim düzeltirler en kisa zamanda.

gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-163

__.............__

« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2008, 20:29:39 »

Evet kimselerde beni yanlıs anlamasın. Bende kimseye kötü bişiy söylemedim hele hele böyle bi sitede karşılık beklemeksizin emek veren bir insana hiçte kötü birşey demem, demeyede hakkım yok. Sadece bu sorunun bir ayı aşkındır sürdüğünden bahs etmiştim, neden böyle bi sorun bukadar uzun sürüyo diye sormuştum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2008, 20:35:23 »

Umarım Düzelir Kahkaha Bende Rahatsız Oluyorum Böyle Ara ARa ulaşamadığım zaman ..

Tam birşey lazım oluyor forum kapalı oluyor o an deli oluyorum ama yapacak bir şey yok Gülümseme sizlerde benim açıklamamı yanlış anlamayın arkadaşlar ben bi açıklamada bulundum ..
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-163

__.............__

« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2008, 20:39:07 »

Açıklaman tam yerinde ve zamanında oldu, açıkçası bende çok rahatsız olmustum. Açıklaman için Teşekkür ederim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Raistlin
arkadasım.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2008, 15:26:05 Gönderen: gelenyol » Logged
Raistlin

Hızlı Üye

Rep Puanı +7/-2

info@prizmaisi.com.tr
WWW E-Posta
« Yanıtla #14 : 18 Şubat 2008, 20:42:52 »

Önemli Değil Bende Merakıdan Sordum Yekili Olan Korkmaz Arkadaşımıza O Bilgiyi Verdi Bende Sizlerle Paylaştım..
genghiskhan

Hızlı Üye

Rep Puanı +12/-41

_ALAYINA "TİLİLİ"_

E-Posta
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2008, 02:35:08 »

yine kaynatmışsınız bensiz bensiz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu problemleri bazan bemde yaşıyodum ama internet işte diyip geçiyodum, demek altyapısı varmış hadisenin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
adminlerimiz eğer zor bi olay değilse bide şu sitenin arayüzünü değiştirseler ne güzel olur dimi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Bilmece gibi kural- “Seni saran çember, parçalanmıyorsa eğer, önce ısırmaya değer.”
genghiskhan

Hızlı Üye

Rep Puanı +12/-41

_ALAYINA "TİLİLİ"_

E-Posta
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2008, 02:39:00 »

Evet kimselerde beni yanlıs anlamasın. Bende kimseye kötü bişiy söylemedim hele hele böyle bi sitede karşılık beklemeksizin emek veren bir insana hiçte kötü birşey demem, demeyede hakkım yok. Sadece bu sorunun bir ayı aşkındır sürdüğünden bahs etmiştim, neden böyle bi sorun bukadar uzun sürüyo diye sormuştum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Bunlari biliyorum arkadasim saol.Sikayetci oldugum falan da yok zaten.Sonucta ortada bedava bir hizmet var.Ben sadece bir sorun mu var yoksa benden mi kaynaklaniyor diye yazmistim.Anladim ki genel bir sorunmus.Umarim düzeltirler en kisa zamanda.

bu  arada sizde webmasyeri duyunca geri yapmışsınız hemen, gözümden kaçmadı hani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

burdan webmastere sesleniyorum, "kokmaz"sın ama arkadaşlarımızıda korkutma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Bilmece gibi kural- “Seni saran çember, parçalanmıyorsa eğer, önce ısırmaya değer.”
genghiskhan

Hızlı Üye

Rep Puanı +12/-41

_ALAYINA "TİLİLİ"_

E-Posta
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2008, 02:40:24 »

şakası işin bunlar tabiki, alınmayın sakın arkadaşlarrr Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #18 : 03 Mart 2008, 18:10:51 »

Ooooo!.. Birkaç gün gelmedim kaynatmissiniz ben yokken baya Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Biliom canlarim ben de sizleri özledim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bu arada sorun hala devam ediyor ya bende.Ya sizlerde¿

fairy

Administrator
Hızlı Üye

Rep Puanı +5/-1

« Yanıtla #19 : 03 Mart 2008, 18:15:07 »

oooo burada dedikodu başlamışResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  bende kahvemi alıp geldim:D
arkadaşlar sorun kalmadı sitede tam gaz devam edebilirsiniz tabi her sitede olduğu gibi ufak çaplı sorunlar yaşansada Korkmaz mutlaka halledecektir emin olun.
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #20 : 03 Mart 2008, 22:53:23 »

Korkmaz'im adamim benim halleder tabe Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Su an bi sorun yok gibi.Bakalim..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: