20 Temmuz 2008, 04:31:26 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: O'nu çok seviyorum.........  (Okunma Sayısı 263 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saskin54

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +10277/-266

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

saskin54@hotmail.com saskin54@yahoo.com
WWW E-Posta
« : 02 Eylül 2006, 23:08:16 »

O'nu çok seviyorum.........

Şu an parmaklarım sadece seni yazmak istiyor…. Kalbimin seni istediği gibi.....
Seni yazmak ne kadar güzelse.....bir o kadar da zor.…Bir bilsen bu aralar ne kadar uzaksın bana....
Sana daha yakın olmak için....Durmadan seni hayal ediyorum...Seni..!!
Hayaller kuruyorum seninle ilgili....Hani olsaya diyorum;..
Her sabah senin kokunla açsam gözlerimi güne.. ve her sabah sana dokunsam gözlerim kapalıyken henüz….Tüm gece sıcaklığında dalsam uykuya, ve bütün gün seni görmenin heyecanıyla beklesem akşamı.....
Gecelerden korkuyorum şimdi sensiz geçtikleri için....
O gün gelse…her geceyi öyle basarım ki bağrıma sen gibi!..…Ama.. ama sen yoksun …
Şu an çok güzel bir aşk şarkısı çalıyor.... Aynı şarkıyı defalarda baştan baştan dinliyorum, öyle bir an geliyorki huzuru hissediyorum ve duruyorum onu sadece hissediyorum… bir an içindeyim sanıyorum ama aslında baktığım bir resim bu… Şarkı hala çalmaya devam ediyor kim bilir belki onuncu kere dinliyorum ve hala hissetmeye devam ediyorum. …İçine girmek istiyorum bu güzel şarkının bir notası olmak istiyorum... Gücümün yetmediği şeyleri istiyorum bir notanın içinde erimek, duyulmak, sevilmek, dinlenmek sonrada tekrar çalınıncaya dek susmak kaybolmak istiyorum...
Şarkı hala çalıyor ve ben orda olamıyorum içine giremiyorum ruhum notalarında eriyip yok olmuyor. Sadece dünyadan kopuyorum bir kaç saniyeliğine..Sonra gerçeğe dönüyorum..
Senin için varolduğunu bildiğin, senin için nefes aldığının farkında olduğun bir yürekten zorunlu olarak ayrı kalmak ne zor…..
Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde, koşarım kavuşmak, koklamak, sarılmak için sana; Sonra uyanırım..her tarafım uçurum..Sanki bir adım atsam sensizlikte yok olup gidecekmişim gibi.. İşte o an ölürüm..Gözlerimden bir damla sen düşer, ağlamaklı olurum. Gecenin karanlığı korkutur, göz yaşlarım boğar beni.
İnan ki bir fısıltı gibisin karanlıkta kulaklarımda çınlayan, ruhumu, duygularımı okşayan ve kanımda damla damla akan.
Seni bekliyorum her güneş ışığında ve her gün doğuşunda.
Her kızıllığında akşamın, içime bir ok giriyor tüm bedenimi tarıyor sanki... İçim kanlanıyor, akışı yavaşlıyor…
Her akşam ümidimi kendime gömüp tutuyorum evin yolunu......Sen olmadığından mı bu yabanilik diyorum bazen... Öyle evet... Senin olduğunu anımsıyorum.....
Gülümserdim ben... Gülerdi yüzüm, gözlerim. Sana bakmak, bakmasam da seni hissetmek yeterdi bana… Yine hissediyorum ben seni ama ellerim havada... Boşluğu tutuyorum… Boslukta geziyor gozlerim…Ey adına ömrümü adadığım nerdesin?.......(Ney?)…Çok şey de
istemiyorum aslında sadece son bir kez (Ney?)ne olursun.......Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
[SIZE=18]Forum Kuralları[/SIZE]

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
[SIZE=14]Dosy
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Burçlar Kadın Erkek This is my Google PageRank™ - SmE Rank free service Powered by Scriptme Webservis
PageRank Checker Computers Blogs - Blog Top Sites Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10 Arama
C# seotoplist
arkadaş Türkçe mirc Sohbet Aşk şiirleri
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!