20 Temmuz 2008, 16:51:59 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: rapidshare'deki kedileri göremiyorum,hep yanlış oluyor  (Okunma Sayısı 448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arbede

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« : 08 Mayıs 2008, 18:11:31 »

öncelikle bu sitedeki bütün arkadaşları yürekten kutlarım,gerçek anlamda mükemmel çalışılıyor,özellikle proğramlarınız bir harika ve özellikle windows xp 2008 süümü çok güzel olmuş.
benim sorunum şu:rapidsharedeki kedileri göremiyorum,aslında gözlerim çok iyi görüyor ama okuyamıyorum ve aynı zamanda sayfanın resmini çekip paintte büyüteçte bakıyorum yine göremedim kedileri ve bu da yetmedi 1x büyüteç proğramını indirdim ve yine göremedim,arkadaşlar bunu çözmenin bir yolu var mı,lütfen yardımcı olur musunuz?

gelenyol

.

Rep Puanı +1482/-161

__.............__

« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2008, 00:43:51 »

Birde Bu Şekilde Dene, Kedileri Bulmak Yerine Köpekleri Bul, Zaten Kalanlar Kediler Oluyor Onları Yazarsın. Yardımcı Olabilmişimdir İnş. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
asdtaha_26

Hızlı Üye

Rep Puanı +533/-305

HERKESE İYİ FORUMLAR

enterthemilenyum_26@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2008, 12:21:17 »

Birde Bu Şekilde Dene, Kedileri Bulmak Yerine Köpekleri Bul, Zaten Kalanlar Kediler Oluyor Onları Yazarsın. Yardımcı Olabilmişimdir İnş. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
açıkçası çok güzel bi yöntem tebrik ettim seni

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  TEBRİİİİİİK Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bu üyenin imzasına koyduğu çok karizmetik pozlarından oluşan fotoğraf albümü 999 adet kızın kalp krizi geçirmesine neden olmuştur.Bu üyenin 1 kızı daha kalp krizi geçirterek 1000'e ulaşmaması için bu üyenin imza yapması yasaklanmıştır.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Burçlar Kadın Erkek This is my Google PageRank™ - SmE Rank free service Powered by Scriptme Webservis
PageRank Checker Computers Blogs - Blog Top Sites Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10 Arama
C# seotoplist
arkadaş Türkçe mirc Sohbet Aşk şiirleri
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!