07 Eylül 2008, 09:54:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: teknolojide son nokta kaçtane msn adresin varsa hepsini aynı msn penceresinde aç  (Okunma Sayısı 714 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alatayga

Ziyaretçi
« : 27 Şubat 2007, 16:09:35 »

işte teknolojide son nokta

program çoklu msn ye alternatif olarak düşünülebilir ama emin olun ondan daha üstün bir program

programı kurduktan sonra MSN de oturum açıyoruz daha sonra sırasıyla ALT+T+A tuşlarına basıyoruz ve çıkan pencerede MSN yi seçiyoruz daha sonra kullanıcı adı ve şifreyi girioruz ve ADD ye tıklıyoruz işte bu kadar. 10 tane hesabın olsun hepsini ekleyebilirsin. (sınırsız)

küçük bi ayrıntı: ilk açtığımız msn oturumundaki adres ana adres oluyo ve her zaman ilk oturumu o adresle açmak gerekiyo

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ben bunu yaptıktan sonra kişi listem bi anda 250 kişi oldu buda rogramın çalıştığına delil olsun
epox81

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2007, 15:11:07 »

YA BEN BUNU YAPTIKTAN SONRA BENİM MSN KAPANDI AÇILMIYOR , NEDEN BÖYLE OPLDUKİ
hakimbilgi

Jr. Member
**

Rep Puanı +10/-1

E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2007, 19:49:24 »

ArkadasLAr Yinede ne Kadar Dogru ne Kadar YanLis size Tavsiyem Msn Yada hotmail denindirdiginiz Programlari ile msn adresinize giriniz Daha Guvenlidir Bilginize Yinede Benden tavsiye..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Webservis
Start  sayfa1 sayfa2 sayfa3 sayfa4 sayfa5 sayfa6 sayfa7 sayfa8 Page8 sayfa9 sayfa10
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!