Korkmaz
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Administrator
.

Rep Puanı +1065/-810
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
 |
« Yanıtla #25 : 04 Ağustos 2007, 10:51:05 » |
|
link yenilendi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1065/-810
|
 |
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2007, 00:59:52 » |
|
link yenilendi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
outlawz_35
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2007, 23:29:46 » |
|
kardeş son programın rar dosyası virüs dolu ve silinmio haberin olsun acemilerin bvaşına büyük bela olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkmaz
Administrator
.

Rep Puanı +1065/-810
|
 |
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2007, 09:02:29 » |
|
virüs olarak göstermesi normal çünkü içinde şifre çalıcı programlarda var örneğin Cain & Abel Cain & Abel ne yapar? “Man in the Middle” olarak adlandırılan “ortadaki adam” saldırısını, ARP zehirlemesi kullanarak gerçekleştirir böylece ağ’daki kullanıcıların özel bilgilerini görmektedir. Bunu yaparken desteklediği protokoller oldukça fazladır böylelikle örneğin bir banka/alışveriş sitesinde kredi kartını kullanan bir kullanıcının site/sayfa SSL’li dahi olsa bilgilerini görmek mümkündür. Program kablosuz ağ’lara bağlanarak gene bu tip işlemlerin yapılmasını desteklemektedir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sener
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #29 : 11 Ekim 2007, 09:15:25 » |
|
kardeş sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baba51
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #30 : 13 Ekim 2007, 21:25:52 » |
|
arkadaslar slm acıl bı msn hacklemem lazım nası bıldınız varmı hak programı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruhsuz.kelebeq
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #31 : 17 Aralık 2007, 09:11:30 » |
|
uf ya .. tmm msn kırmaya falan meraklıyım walla.. saatlerce urasabılırım.. ama yöntemlerı bulamıorum işte.. ya yardım edersınzı sevınırım gerçkten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tearsoftangel
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-2
|
 |
« Yanıtla #32 : 19 Aralık 2007, 12:03:37 » |
|
PROGRAMDA VİRÜS VAR İNDİRMEYİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tearsoftangel
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-2
|
 |
« Yanıtla #33 : 19 Aralık 2007, 12:06:37 » |
|
VE ÇOK ZOR SİLİNOR BİLGİNİZEEEEE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trh911
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #34 : 11 Mart 2008, 09:29:39 » |
|
arkadaşlar şifre calmayı okadar da basit bişeymiş gibi görmeyin, bu işe meraklıysanız önce bi hangi yöntemler war onları öğrenin daha sonra, bu işe kalkışın derim ben, tabi karar sizin,
Evet arkadaşlar sea_star_1245 arkadaşıma katılıyorumbu konuda basit bişeymiş gibi görmeyin.. Önce araştırın.. Hangi programların işinize yarayabileceğini öğrenin.. Sonra yanlışlık yapıp kendinizi nette ortalarda bulmayın  Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trh911
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #35 : 11 Mart 2008, 09:43:44 » |
|
uf ya .. tmm msn kırmaya falan meraklıyım walla.. saatlerce urasabılırım.. ama yöntemlerı bulamıorum işte.. ya yardım edersınzı sevınırım gerçkten Dostum bakıyorum bu işe çok meraklısın..  Meraklı olmak güzel bişey dir.. Bir çok şeyi öğrenebilirsin ama dikkatli ol.. msn kırayım derken yanlış şeyler yapma. Önce neden msn kırmak istiyorsun onu anlayalım. Sonra sana bir kaç yol gösterebilirm yapabilirsen... Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cankat444
Yeni Besnili
Rep Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #36 : 12 Mart 2008, 11:54:25 » |
|
Arkadaşlar lütfen yardım edin şu linklerin rapidsiz olanlarını verin. Hiç bir ihtiyacım olan dosyayı indiremiyorum. Artık yeter sıkıldım. Birileri dikkate alnısn bunu. Tşk.ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim_
Yeni Besnili
Rep Puanı +0/-0