21 Ağustos 2008, 23:36:19 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: WİNDOWS VİSTA HOME BASİC 32BİT TÜRKÇE FULL DVD  (Okunma Sayısı 4879 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uygur

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-0

« Yanıtla #25 : 20 Şubat 2008, 18:44:38 »

wallahı ınan sankı yenıden ıstanbul fetıh edılmıs kadar sevındım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sevince1980 sagol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2008, 18:56:58 Gönderen: uygur » Logged
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #26 : 24 Şubat 2008, 10:08:25 »

wallahı ınan sankı yenıden ıstanbul fetıh edılmıs kadar sevındım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sevince1980 sagol Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
uygur ne yaptın sesin çıkmıyo  haberde vermedin
uygur

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-0

« Yanıtla #27 : 24 Şubat 2008, 19:43:24 »

uygur ne yaptın sesin çıkmıyo haberde vermedin

tabı kardesım cevap yazamadım pc nın basına bır hal geldıde senınle ılgısı yok ellerıne saglık gercektende kalıtelı paylasım varol ya ben bende tane harddısk var c bolumunu ayırmıstım ıse tek f bolumu dıye bende bu f ye vıstayı kurdum ve sonra bu dosyaları sılemedımıyorum bunun ıcınde bana bı dosya sılen bı program lazım bende CCleaner var ama
oda sadece program sılıyor bıldıgınız bır program varsa sevınırım saygılarımla
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #28 : 24 Şubat 2008, 20:15:07 »

tabı kardesım cevap yazamadım pc nın basına bır hal geldıde senınle ılgısı yok ellerıne saglık gercektende kalıtelı paylasım varol ya ben bende tane harddısk var c bolumunu ayırmıstım ıse tek f bolumu dıye bende bu f ye vıstayı kurdum ve sonra bu dosyaları sılemedımıyorum bunun ıcınde bana bı dosya sılen bı program lazım bende CCleaner var ama
uygur bende senin gibi yaptım ilk başta bendede  C ve D var  bende dye kurdum ama vista otomatik olarak  cdeki porogram files ve windows dosyalarını  c   ye kurdu bende düşündüm temizlemeyi ama en garantisi  format atip vistayı kurmak benim gibi  uygur ben derimki imkanın varsa format at en temizi kafan rahat olur silmeyle uğraşırsan zaman kaybı format at vistanı kur bak keyfine istersen bir program koyarım ama  fazla bir işe yaramaz yorumun için teşekür ediyorum allah tutuğunu altın etsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
uygur

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-0

« Yanıtla #29 : 24 Şubat 2008, 20:23:20 »

uygur bende senin gibi yaptım ilk başta bendede C ve D var bende dye kurdum ama vista otomatik olarak cdeki porogram files ve windows dosyalarını c  ye kurdu bende düşündüm temizlemeyi ama en garantisi format atip vistayı kurmak benim gibi uygur ben derimki imkanın varsa format at en temizi kafan rahat olur silmeyle uğraşırsan zaman kaybı format at vistanı kur bak keyfine istersen bir program koyarım ama fazla bir işe yaramaz yorumun için teşekür ediyorum allah tutuğunu altın etsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

ıcınde muzık arsıvım var format atamamkı atsam cok ıyı olur ama o kadar emegım bosa gıder bı cozum yolu yokmu yorumlar ıcın gercektende dogruları yazdım
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #30 : 24 Şubat 2008, 20:29:01 »

o zaman müzik arşivini fye taşı ilk önce cye format at arşivini geri koy sonrada fye format atarsın uygur ben öle yapıyorum?
uygur

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +1/-0

« Yanıtla #31 : 24 Şubat 2008, 20:44:37 »

o zaman müzik arşivini fye taşı ilk önce cye format at arşivini geri koy sonrada fye format atarsın uygur ben öle yapıyorum?

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sagol ılgın ve alakan ıcın allah razı olsun demekkı daha ıyı ınsanların neslı tukenmemıs pasam
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #32 : 24 Şubat 2008, 20:55:40 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sagol ılgın ve alakan ıcın allah razı olsun demekkı daha ıyı ınsanların neslı tukenmemıs pasam
paylaşmak güzeldir  o senin güzelliğin cnm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
cemaloren

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #33 : 26 Şubat 2008, 17:13:40 »

arkadaşlar,
bu zaman sınırlaması problemine takılmadan nasıl indiriyorsunuz?
bana bir yardım lütfen

cemal
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #34 : 26 Şubat 2008, 17:20:46 »

Bu sıkıntıya takılmıyan varmı acaba. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap.:
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #35 : 27 Şubat 2008, 08:14:34 »

sevince1980 arkadasım linkler bitti nihayet, çok ağır bir şekilde yükledim ama bitti sonunda, şu an elimde dvd yok,  yarına alır yükleme yaparım, yorumlarıda okudum, daha başka şeyler öğrendim. örneğin yukarıda verdiğin bilgi benim için çok önemli. Eline sağlık diyorum çok teşekkür ediyorum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #36 : 27 Şubat 2008, 08:21:35 »

sevince1980 arkadasım bi sorum olacak, bu son aktivasyon dosyasınıda, format dvd' sine yazdırsam bi sorun olurmu. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
bluish_bsknt

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #37 : 05 Mart 2008, 15:54:16 »

ellerine kollarına saglık tam aradığım şey Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
muhammedddd

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #38 : 06 Mart 2008, 18:18:02 »

ya arkadaslar part 8 dosyasi indirilmio bi linkine bakarsaniz sewinirim....Part8 dosyasi bozuk diyor...ilgilenen arkadaslar bakarsaniz sewinirim
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #39 : 06 Mart 2008, 20:07:07 »

ya arkadaslar part 8 dosyasi indirilmio bi linkine bakarsaniz sewinirim....Part8 dosyasi bozuk diyor...ilgilenen arkadaslar bakarsaniz sewinirim

Hayır arkadasım part 8 indiriyo, şimdi denedim, Sen bidaha dene bi. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
©h@]{o

.

Rep Puanı +1652/-48

YakLasim herseydir!..

« Yanıtla #40 : 06 Mart 2008, 21:41:46 »

Ben wistayı hiç beğenmiyorum.Agir ve sorunlu birisletim sistemi.Bence wistaya gecmek icin erken.Normal XPbir numara derim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Ben MevLana degiLim.Adam oL öyLe gel!.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
muhammedddd

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #41 : 08 Mart 2008, 00:49:15 »

aktivasyon dosyasini da mi part dosyalarinin içine yüklüyoruz arkadaslar..yoksa baska bir cd yada dvd ye yükleyecez..ayrica program güzel:)ellerine sağlık kim koyduysa siteye.Allah Razi olsun...
gelenyol

.

Rep Puanı +1483/-162

__.............__

« Yanıtla #42 : 08 Mart 2008, 01:26:19 »

aktivasyon dosyasini da mi part dosyalarinin içine yüklüyoruz arkadaslar..yoksa baska bir cd yada dvd ye yükleyecez..ayrica program güzel:)ellerine sağlık kim koyduysa siteye.Allah Razi olsun...

Bende aynı soruyu sordum ama bi cvp alamadım. O yüzden halen partlar pc de kayıtlı. Halen dvd ye yazdırmadım. Cvp bekliyom. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
muhammedddd

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #43 : 08 Mart 2008, 03:59:13 »

arkadaslar bende sınırlama diye bişi yok:):)ben beklemeden diger parti yüklüorum:)sizde söleyim bu kolay yolu beklemeyin arkadaslar..modemi acip kapayin rapid tekrar ip deiştiği iiçin:Dbeklemeden yükleme yaparsiniz.böle bi yorum yazan olmus oku kardesim:)GülümsemeGülümsemeGülümseme
muhammedddd

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #44 : 10 Mart 2008, 20:21:40 »

tskler elinize sağlık ben kurdum süper calişiyor arkadaslar:)hadi herkese kolay gelsin.....sevince allah razi olsun kardesim sendende...selametle
leo world

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #45 : 10 Mart 2008, 23:18:29 »

Kardeş bunu tek link indiremezmiyiz part olarak değilde
guly

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2008, 22:23:16 »

kardeş part1 in içindeki beni oku kısmında bunun deneme sürümü olduğu yazıyor.24 saat kurulu olcağı yazıyor.onu dikkate alcammı yoksa anlattığın gibi kuruyummu.cevap yazarsan sevinirim.bu arada emeğine saygı:
slistdort

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #47 : 24 Mart 2008, 16:08:11 »

bişe soracaktım verdiğiniz windows prifesyonel lin dosyalarında bir deyşiklik yamadınızmı indirecemde btün sitelerin bazı arkadşalar forumlarıda 2008 windows profesyonel diye yazıp kendileri indirdikleri dosyanın içine ek dosyalar örneğin sp2 sp1 winrar vb dosyaları yüklü koyulmuş birşekilde partlar oluşturuyolar yani ben bir türlü bu işi çözemedim şuan piyasa olan windows  vista ultimate var elimde ama oyunları açmıyor diye sildim siz bana açaba windows home indirsem oyunları açarmı birde ultima cd içersinde home yükleniyormu böyle bişe varmı eyer bunlar olmuyorsa dersen senin bana şuan önereceğin windows işletim sistemi söylesen sevinirim forumuda eyer windows xp profesyonel var bende bunu indir kur temiz virüs hiç bir şekilde yok ben kulanıyorum şuan dersen alah razı olsun derim bir türlü şu şeyi anlamadın çünkü okdar windows varki sürümleri neyi için iinde çıkamadık sp2 lisi var sp sizi var yani yeterki düzgün olusun gerekli şeyleri yüklerim yükleme falan format atmayı kurmayı bilen birisiyin bunlar cevap verebilirsen yaarsan sık senin formunda olurum <!-- google_ad_section_end -->Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
slistdort

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #48 : 29 Mart 2008, 13:01:12 »

slm ya linklerin hepsini indirdim 24 tanesini 1 linkten itibaren winrar dosyasından çıkmıyo hata veriyo nası yapacam ya 24 tanesi indirdim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #49 : 29 Mart 2008, 21:47:04 »

slm ya linklerin hepsini indirdim 24 tanesini 1 linkten itibaren winrar dosyasından çıkmıyo hata veriyo nası yapacam ya 24 tanesi indirdim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
merhaba arkadaşım  ilk önce masaüstüne yeni bir klasör oluştur.sonra indirdiğin partları seç ve masaüstündeki klasörün içine çıkar içerisinde crack olan dosya çalışmıyor.yan tarafında iso dosyası var onu neroyla dvdye yazdır bu kadar kuruluma gelince alt taraftaki aktivsasyon dosyasını usb belleğe  kaydet  snra bilgisayarını formatla vistayı kur geri kalan bilgi konun başında yazıyo ordan devam edersin açılmaması gibi bir ihtimal yok partlarda gözden kaçırdığın birşey var iyi bak kolay gelsin orjinal vista home basic  aktivasyan dosyasını dvdye yazdırmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 21:48:40 Gönderen: sevince1980 » Logged