07 Eylül 2008, 13:14:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Site Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: WİNDOWS VİSTA HOME BASİC 32BİT TÜRKÇE FULL DVD  (Okunma Sayısı 5258 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ATAKANBATU

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #50 : 29 Mart 2008, 22:58:18 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİNDİRDİM BAKALIM YÜKLEYEBİLECEKMİYİM.
ki becerdim hacer ilan edecem kendimi (hacer de ne demk bacımın adı oldu) he ondan

ByRoMeQ

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #51 : 10 Nisan 2008, 15:27:26 »

SeLam Kardeş Tüm Partları İndirdim Ve İçinden Nrg Dosyası Çıktı Ama Notta İso Diye Geçiyor. Ve Ben Bunu Dvd Ye Yazamadım Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim. En Kısa Sürede Cevap YAzın Lütfen. Bu Arada Emeğinize Sağlık... Linkler Full Çalışıyor.
esaretin_bedeli

Global Moderator
Süper Üye

Rep Puanı +1943/-54

Susarak Özlüyorum

WWW E-Posta
« Yanıtla #52 : 10 Nisan 2008, 17:13:35 »

SeLam Kardeş Tüm Partları İndirdim Ve İçinden Nrg Dosyası Çıktı Ama Notta İso Diye Geçiyor. Ve Ben Bunu Dvd Ye Yazamadım Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim. En Kısa Sürede Cevap YAzın Lütfen. Bu Arada Emeğinize Sağlık... Linkler Full Çalışıyor.

Nrg dosyasını power iso ile açman gerekiyor sonra dvd ye yazdırman yada neroya yazdırmadan önce iso yu seçmen  lazım sanırım sen içinden çıkan tek nrg dosyasını olduğu gidi cd ye attın ...

Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
osmanli5838

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #53 : 14 Nisan 2008, 19:26:37 »

eline sağlık sağolasın.......
ByRoMeQ

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #54 : 17 Nisan 2008, 11:43:52 »

Nrg dosyasını power iso ile açman gerekiyor sonra dvd ye yazdırman yada neroya yazdırmadan önce iso yu seçmen  lazım sanırım sen içinden çıkan tek nrg dosyasını olduğu gidi cd ye attın ...

Evet Arkadaşlar Linkler Sapa Sağlam İndirdim Ve Söylenildiği Gibi Yaptım Ve Anında Da Kurdum. Mükemmel Çalışıyor. Arkadaşa Emeğine KArşılık En Azından Bir Teşekkürü Borç Bilirim. Emeğin Sağlık Çok Tşk Ederim. Saygılarımı Sunuyorum Kendisine.
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #55 : 23 Nisan 2008, 21:00:48 »

Evet Arkadaşlar Linkler Sapa Sağlam İndirdim Ve Söylenildiği Gibi Yaptım Ve Anında Da Kurdum. Mükemmel Çalışıyor. Arkadaşa Emeğine KArşılık En Azından Bir Teşekkürü Borç Bilirim. Emeğin Sağlık Çok Tşk Ederim. Saygılarımı Sunuyorum Kendisine.
herşey sizin için sağolssın kardeş
fatıh1212

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #56 : 27 Nisan 2008, 18:35:12 »

KARDES BEN DAHA YENI BIRINI INDIRIYORUM INSLH YUKLERIM.BANA TAM OLARAK ANLATIRMISIN NASIL OLACAGINI  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
esaretin_bedeli

Global Moderator
Süper Üye

Rep Puanı +1943/-54

Susarak Özlüyorum

WWW E-Posta
« Yanıtla #57 : 27 Nisan 2008, 18:47:06 »

KARDES BEN DAHA YENI BIRINI INDIRIYORUM INSLH YUKLERIM.BANA TAM OLARAK ANLATIRMISIN NASIL OLACAGINI  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

İndirdiğin partları tek bi klasörde aç hepsini birleştirince içinden bi tane Ngr dosyası çıkacak bunu neroda dvd ye yazdır .. bazıları içinden çıkan dosyayı olduğu gibi dvd veya cd e yazdırıyor neroda yazdırırken aşağıda seçenekler olan kısımdan iso formatını seçin hepsi bu kadar

Ich bin so wie Ich bin und nicht wie andere mich gern hätten
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #58 : 27 Nisan 2008, 19:02:58 »

İndirdiğin partları tek bi klasörde aç hepsini birleştirince içinden bi tane Ngr dosyası çıkacak bunu neroda dvd ye yazdır .. bazıları içinden çıkan dosyayı olduğu gibi dvd veya cd e yazdırıyor neroda yazdırırken aşağıda seçenekler olan kısımdan iso formatını seçin hepsi bu kadar
tmm anladım kardeş çok teşekür ettim emeğine sağlık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
anaconda79

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #59 : 29 Nisan 2008, 21:52:20 »

sistemin 32 veya 64 bit olması fark edermi
anaconda79

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #60 : 30 Nisan 2008, 19:34:37 »

bunu kurmak için format atmak şartmı yoksa xpnin üzerine kurabilirmiyiz.ben Cyi komple silip ole kurdum XPyi bikaç kere bu yaptığım sakıncalımı?beni aydınlatın bakalım bide bnm sistem 64bit vista 32bitmiş bi sorun çıkmaz dimi beni aydınlatın bakam
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #61 : 30 Nisan 2008, 23:32:13 »

bunu kurmak için format atmak şartmı yoksa xpnin üzerine kurabilirmiyiz.ben Cyi komple silip ole kurdum XPyi bikaç kere bu yaptığım sakıncalımı?beni aydınlatın bakalım bide bnm sistem 64bit vista 32bitmiş bi sorun çıkmaz dimi beni aydınlatın bakam
merhaba iyi geceler kurulumu xpye format atarak yaparsanız sizin için daha iyi olur sorun çıkmaz ben xpye format atarak kurdum bi sorun çıkmadı dvdmiz 32 bittir
anaconda79

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #62 : 01 Mayıs 2008, 00:54:05 »

indirdim cıkarttım dvdye yazdım.dvd calısıyor ama daha kurmadım:D .XP'dende cok memnunum kararsızım acaba ne yapsam:D amd sempron3000+1.8  512ram 256ekran bnm sistem bu vistayı rahat çalıstırırmı yoksa ram ilavesi yapayımmı ne dersiniz
djali01

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #63 : 07 Mayıs 2008, 02:09:04 »

SAGOLASINIZ İNDİRMEYE BASLADIM PARTLAR RAPİDDEN SİLİNMEZ DİİLMİ YADA NEKADAR SÜREDE SİLİNİR BEN YENİ BASLADIM YÜKLEMEYE SİLİNSE BİLE KALDIGIMIZ PARTLARI  UPLOAD EDERSİNİZ DİMİ?
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #64 : 09 Mayıs 2008, 11:05:07 »

SAGOLASINIZ İNDİRMEYE BASLADIM PARTLAR RAPİDDEN SİLİNMEZ DİİLMİ YADA NEKADAR SÜREDE SİLİNİR BEN YENİ BASLADIM YÜKLEMEYE SİLİNSE BİLE KALDIGIMIZ PARTLARI  UPLOAD EDERSİNİZ DİMİ?
merhaba arkadaşım indirmeye devam et hiçbir sorun çıkmaz silinmez kolay gelsin
desed

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #65 : 01 Haziran 2008, 17:25:57 »

krdes nero ve imgburn tanimlanmayan dosya bicimi diyor kardes ne olacak simdi
md 5 dosyasi cikiyor iso degil kardes o kadar ugrastimki olmuyor neyse yeniden indirecegim artik
absaka bir yerden
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2008, 17:47:33 Gönderen: desed » Logged
Fr3cH

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #66 : 17 Temmuz 2008, 23:31:01 »

Saol kardes herseyi yaptim benim orjinal vista cdsi vardi ama almancaydi simdi türkce oldu ellerine saglik

ISO dosyasini acmak icin power iso dosyasini indirip acmanizi oneririm
liongold

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #67 : 31 Temmuz 2008, 23:07:53 »

sevince80 çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun uzuuun süredir arıyordum indirdim ve kurdum süper
sevince1980

Hızlı Üye

Rep Puanı +159/-4

E-Posta
« Yanıtla #68 : 01 Ağustos 2008, 22:18:35 »

yardımcı olabileceğim birşey varsa yazarsanız yardımcı olurum
pasa216

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #69 : 21 Ağustos 2008, 19:19:37 »

kards ben partların hepsini indirdim ama bu bana şifre sordu serial yani onuda girdim kabul etti ancak yükleme sürücüsü arıyor sonra bisey bulamıor gözat ı tıklayıp ben seçeyim dedim c yi d yi e yi hepsini seçtim cd yi de seçtim ama olmadı öylce kaldı daha öncede inglizce bi vistakurmustum böle bise sormadı ultimate vardı bende onunda cd si bozuk yha ben hiç vista kullanamıcakmıyım yaa.lutfen bi yardım edin eger bu vistayıda kuramazsam artık vista diye bise duymak istemiorm.sağolun yardımlarınız için
pasa216

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #70 : 21 Ağustos 2008, 19:26:41 »

SAOL KARDES ALLAH RAZI OLSUN YANLIS TUSU BASMISIM SÜRÜCÜ YUKLE DEMİSİM ÖZÜR DİLERİM KURDUM KULLANIORUM SAYENİZDE CRACKLEDİMDE.HAKKINIZI HELAL EDİN BÜYÜK TESEKKUR EDERİM BUNA GERCEKTEN İHTİYACIM VARDI İŞE BİSMİLLAH DEYİPTE BALAYINCA SORUNSUZCA KURDUM SAOLASİN.ÇOK ŞÜKÜR.LİNKLER SAĞLAM BU ARADA
pasa216

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #71 : 23 Ağustos 2008, 11:53:51 »

arkadaslar bunu kurulumu çok basir ben kurdum ve suanda kullanıorum ve mükemmel derecede memnunun ilk önce masaüstünüzdeki veya c de önemli oluğunu düsündüğünüz dosyalarınızın yedegini alın.daha sonra partları açın ve içinden birtane 2 küsür gb boyutunda bir rar dosyası daha çıkıyor onu da çıkartın ve karsınıza bir nrg dosyası çıkar dvd ye falan yazmanıza gerek yok anlatağım.sonra bu nrg dosyasını daemon tools programı ile açıyoruz çünkü en güvenlisi ve benim kurduğum sekil bu.açtıktan sonra daemon tools la o ditekt kendisi açar zaten daemon tols u google de aratıp bulabilirsiniz.daha sonra sizden serial isteyecek orda crack diye indirdiğiniz bir rar dosyası olacak onun içinde crack diye bir metin belgesi olur orda size serial i, n verir yada ben size serial i vereyim. sizden kurulurken serial istediğinde bunu yazın:    YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8    bunu yazdıktan sonra ileriye tıklıoruz hep hiç sürücü olustur falan onlara tıklamıoruz bilgisayarınız bikaç defa yeniden baslatılacaktır en  son kurulduğunda sizden kullanıcı adı falan ister sifrenizi yazarsınız zatren onlar kolay seyler.kurulum bittikten sonra masaüstünde biligisayarım a sağ tıklıoruz ve özellikler dioruz çıkan pencerede en alttında etkinlestirmeye 30 gün kaldı der orda indirdiğiniz crack dosyasında ki programı çalıstırıoruz ileri ileri hep ileri dedikten sonra sizden yine serial isteyecek o serial istediği yere bunu yazın:  H7RPG-XDMJM-WTY9D-VYJ3C-CB3KJ   sizden serial istediği yere bunu yazın ve ileri deyin sizden restart yapmanızı isteyecektir restart atın ama sakın reset çekmeyin yeni,den baslat deyin ki pc kendi kendine yapsın baslatmayı.pc açıldıktan sonra bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dioruz ve en allta windows etkinlesitirildi derse isiniz tamam ama bu arada anakartınzın support cd si sadece xp de çalısıosa vista yı kurmadan önce ethernet kartı sürücüsünün vista için uygun olanını indirin çünkü ben bikere home premium kurmustum ing di ve support cd yi çalıstıramadım bu arada ekran kartınızı kurmaya gerek yok çünlü vista ekran kartınızı otomatik tanıor ve çalısıtırıor buda bi avantaj tarafı.birde sunu söyleyeyim c de windows.old die bir klasör olacak eger degerli dosyalırınız almadıysanız onun içinden bulabilirsiniz o klasörle isiniz bittiğinde shift+delete+enter yapın o klasörü silin çünkü bosa yer kaplar saygılarımla bize bu vistanın linklerini veren arkadas a tesekkur edrim binlerce defa.umarım yeterince iyi anlatmısımdır valla ben bunları yaptım ve sistemim çalısıo bu aradada ram belleği 512 den aşagı olanlar lütfen bu dediklerimi denemesin çünkü pc niz aşırı derecede yavaslar ve zarara neden olabilir kolay gelsinResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap   Hã©kMå§t£®
pasa216

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

E-Posta
« Yanıtla #72 : 23 Ağustos 2008, 12:33:02 »

arkadaslar birde biligisayarımdan bir kaç görüntü sunayım dedim sormnak istediğiniz bise olurda mesaj atabilirsiniz buyrun indirin 600 kb  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.de/files/40301036/vista_goeruentueleri.rar.html
taspinar17

Yeni Besnili
*

Rep Puanı +0/-0

« Yanıtla #73 : 27 Ağustos 2008, 12:38:19 »

teşekkürler şu anda dvd yazdırıyorum sorun çıkarsa yardım ederseniz sevinirim
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: