arkadaslar bunu kurulumu çok basir ben kurdum ve suanda kullanıorum ve mükemmel derecede memnunun ilk önce masaüstünüzdeki veya c de önemli oluğunu düsündüğünüz dosyalarınızın yedegini alın.daha sonra partları açın ve içinden birtane 2 küsür gb boyutunda bir rar dosyası daha çıkıyor onu da çıkartın ve karsınıza bir nrg dosyası çıkar dvd ye falan yazmanıza gerek yok anlatağım.sonra bu nrg dosyasını daemon tools programı ile açıyoruz çünkü en güvenlisi ve benim kurduğum sekil bu.açtıktan sonra daemon tools la o ditekt kendisi açar zaten daemon tols u google de aratıp bulabilirsiniz.daha sonra sizden serial isteyecek orda crack diye indirdiğiniz bir rar dosyası olacak onun içinde crack diye bir metin belgesi olur orda size serial i, n verir yada ben size serial i vereyim. sizden kurulurken serial istediğinde bunu yazın: YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8 bunu yazdıktan sonra ileriye tıklıoruz hep hiç sürücü olustur falan onlara tıklamıoruz bilgisayarınız bikaç defa yeniden baslatılacaktır en son kurulduğunda sizden kullanıcı adı falan ister sifrenizi yazarsınız zatren onlar kolay seyler.kurulum bittikten sonra masaüstünde biligisayarım a sağ tıklıoruz ve özellikler dioruz çıkan pencerede en alttında etkinlestirmeye 30 gün kaldı der orda indirdiğiniz crack dosyasında ki programı çalıstırıoruz ileri ileri hep ileri dedikten sonra sizden yine serial isteyecek o serial istediği yere bunu yazın: H7RPG-XDMJM-WTY9D-VYJ3C-CB3KJ sizden serial istediği yere bunu yazın ve ileri deyin sizden restart yapmanızı isteyecektir restart atın ama sakın reset çekmeyin yeni,den baslat deyin ki pc kendi kendine yapsın baslatmayı.pc açıldıktan sonra bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dioruz ve en allta windows etkinlesitirildi derse isiniz tamam ama bu arada anakartınzın support cd si sadece xp de çalısıosa vista yı kurmadan önce ethernet kartı sürücüsünün vista için uygun olanını indirin çünkü ben bikere home premium kurmustum ing di ve support cd yi çalıstıramadım bu arada ekran kartınızı kurmaya gerek yok çünlü vista ekran kartınızı otomatik tanıor ve çalısıtırıor buda bi avantaj tarafı.birde sunu söyleyeyim c de windows.old die bir klasör olacak eger degerli dosyalırınız almadıysanız onun içinden bulabilirsiniz o klasörle isiniz bittiğinde shift+delete+enter yapın o klasörü silin çünkü bosa yer kaplar saygılarımla bize bu vistanın linklerini veren arkadas a tesekkur edrim binlerce defa.umarım yeterince iyi anlatmısımdır valla ben bunları yaptım ve sistemim çalısıo bu aradada ram belleği 512 den aşagı olanlar lütfen bu dediklerimi denemesin çünkü pc niz aşırı derecede yavaslar ve zarara neden olabilir kolay gelsinResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Üye Ol veya
Üye Ol veya